[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
خب بالاخره گیمز کام و وی جی ایکس هم پیش رو هست دیگه همه رو که الان رو نمی کنه :dچقدر کم توقع
HL 3 & DOOM 4 کو پس !؟![]()
دلیلش رو قبلا گفتم تو همین تاپیک!چرا دقیقا ؟
با این وضعیت خفنی که PS4 داره من بودم حالا حالا ها Ace ـهامو رو نمی کردم وقتی دیدم اوضاع یخورده احتمال داره خطری بشه بمب ها رو مینداختم وسط که دیگه ... بشه بره پی کارش![]()
الان مثلا بخشای اکشن آنچارتد فان هستن که با تلوـگونه شدن فانش از بین بره ؟اگه این بلا رو سر یه بازی فان ای مثل Uncharted بیارن به شخصه میرم جز ترولر هاشون !![]()
آقا این وسط بحثای فلان و فیلانتون بی جواب موند :dآقا اون استریم order که کیفیت خوبی نداشت نسخه اصلیش نیومده بیرون؟
اینو من گشتم پیدا نکردم بدم بهت . از دوستان اگه پیدا کردن بدن . صفحات قبل هم بود فککنمآقا این وسط بحثای فلان و فیلانتون بی جواب موند :d
منظورم بخشای اکشنش هست . مثلا تغییراتی مثل نمای دوربین و ... . نه اینکه کاملا تلو تحویل بدن که .فرض کن نیتن زانو بزنه کوله پشتیش رو باز کنه ، چسب و قیچی رو با هم مخلوط کنه شیو درست کنه![]()
یا مثلاً سالی بشینه گوش کنه 2 کیلومتر اونورتر چه خبره![]()
الان مثلا بخشای اکشن آنچارتد فان هستن که با تلوـگونه شدن فانش از بین بره ؟![]()
![]()
نه دیگه به این صورت.ولی باید melee attack حتما یه بازنگری بشه.باید زمان زدن مربع قشنگ برخورد ضربه رو حس کنی.:dدقیقا چیزی که تو TLOU احساس میکنی.کرکتر نیتن هم باید کنترلش حس سنگین تری بهمون بده مثل جول.:dفرض کن نیتن زانو بزنه کوله پشتیش رو باز کنه ، چسب و قیچی رو با هم مخلوط کنه شیو درست کنه![]()
یا مثلاً سالی بشینه گوش کنه 2 کیلومتر اونورتر چه خبره![]()
قبول دارم باید بازنگری بشه ولی بازنگری بشه ، بشه یه چیزی تو مایه های TR نه یه چیزی تو مایه های TLoU !!نه دیگه به این صورت.ولی باید melee attack حتما یه بازنگری بشند.باید زمان زدن مربع قشنگ برخورد ضربه رو حس کنی.:dدقیقا چیزی که تو TLOU احساس میکنی.کرکتر نیتن هم باید کنترلش حس سنگین تری بهمون بده مثل جول.:d
باو من با کمبود مهمات چیکار دارم ؟ من بیشتر منظورم نمای دوربین و صحنه های تن به تن و اینجور چیزا هست .اگه بیایم یه اکشنی مثل tlou رو که کاملا به فضای بازی و اون کمبود مهمات و دقیق بودن به بازی مثل انچارتد که یه اکشن ارکید هردمبیلی که بدرد فضای بازی و کاراکتر و مهمات و بی کله بودن میخوره تزریق کنیم میخوام که هیچوقت بازی اصلا ساخته نشه !![]()