نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

ضمنا الان وقتی هست که بیش از هر زمانی به انحصاری نیازه!
چرا دقیقا ؟
با این وضعیت خفنی که PS4 داره من بودم حالا حالا ها Ace ـهامو رو نمی کردم وقتی دیدم اوضاع یخورده احتمال داره خطری بشه بمب ها رو مینداختم وسط که دیگه ... بشه بره پی کارش :دی

منم یه wish list بگم که البته احتمال وقوعش زیاده :d
-گیم پلی آنچارتد 4
-گیم پلی خفن the order
-توضیح کامل در مورد علل تاخیر TLG و اعلام تاریخ انتشار
-بازگشت کراش به آغوش سونی :bighug:
-معرفی و نمایش کامل Project Beast

چقدر کم توقع :دی
HL 3 & DOOM 4 کو پس !؟ :دی
خب بالاخره گیمز کام و وی جی ایکس هم پیش رو هست دیگه همه رو که الان رو نمی کنه :d

- - -ویرایش - - -

چرا دقیقا ؟
با این وضعیت خفنی که PS4 داره من بودم حالا حالا ها Ace ـهامو رو نمی کردم وقتی دیدم اوضاع یخورده احتمال داره خطری بشه بمب ها رو مینداختم وسط که دیگه ... بشه بره پی کارش :دی
دلیلش رو قبلا گفتم تو همین تاپیک!
بعد ای 3 که کم کم نسل جدید رو غلتک میفته و کنسولهای نسل بعد کم کم بی بازی تر از قبل میشن همین طور موج موج ملتی که تا اون موقع با نسل هفت سر و کله زدن میان برا خرید کنسول و شیب خرید کنسولها به طور عجیبی افزایش پیدا میکنه و این بازی ها و هایپی که بازی های انحصاری تو e3 راه میندازن خیلی در خرید کنسولها تاثیر میگذاره!:d

یه نمایش از U4 در حد نمایش U2 سال 2009 با گرافیک فرای تصور و گیمپلی tlouـگونه ، کلا کافیه واسه من . بعد از کنفرانس هم یه مصاحبه خفن از نیل و بروس که یخورده بیشتر هایپمون کنن . واسلام :دی

آخرین ویرایش:
فرض کن نیتن زانو بزنه کوله پشتیش رو باز کنه ، چسب و قیچی رو با هم مخلوط کنه شیو درست کنه :| :دی
یا مثلاً سالی بشینه گوش کنه 2 کیلومتر اونورتر چه خبره :دی

فرض کن نیتن زانو بزنه کوله پشتیش رو باز کنه ، چسب و قیچی رو با هم مخلوط کنه شیو درست کنه :| :دی
منظورم بخشای اکشنش هست . مثلا تغییراتی مثل نمای دوربین و ... . نه اینکه کاملا تلو تحویل بدن که .

Using Xperia L via Tapatalk

الان مثلا بخشای اکشن آنچارتد فان هستن که با تلوـگونه شدن فانش از بین بره ؟ :| :دی

اگه بیایم یه اکشنی مثل tlou رو که کاملا به فضای بازی و اون کمبود مهمات و دقیق بودن به بازی مثل انچارتد که یه اکشن ارکید هردمبیلی که بدرد فضای بازی و کاراکتر و مهمات و بی کله بودن میخوره تزریق کنیم میخوام که هیچوقت بازی اصلا ساخته نشه !:|

نه دیگه به این صورت.ولی باید melee attack حتما یه بازنگری بشه.باید زمان زدن مربع قشنگ برخورد ضربه رو حس کنی.:dدقیقا چیزی که تو TLOU احساس میکنی.کرکتر نیتن هم باید کنترلش حس سنگین تری بهمون بده مثل جول.:d

نه دیگه به این صورت.ولی باید melee attack حتما یه بازنگری بشند.باید زمان زدن مربع قشنگ برخورد ضربه رو حس کنی.:dدقیقا چیزی که تو TLOU احساس میکنی.کرکتر نیتن هم باید کنترلش حس سنگین تری بهمون بده مثل جول.:d
قبول دارم باید بازنگری بشه ولی بازنگری بشه ، بشه یه چیزی تو مایه های TR نه یه چیزی تو مایه های TLoU !! :دی (نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه)

اون شُل بودن و این های آنچارتد هم به نظرم برای آنچارتد کاملاً مناسب و بدون موشکوله :دی

اگه بیایم یه اکشنی مثل tlou رو که کاملا به فضای بازی و اون کمبود مهمات و دقیق بودن به بازی مثل انچارتد که یه اکشن ارکید هردمبیلی که بدرد فضای بازی و کاراکتر و مهمات و بی کله بودن میخوره تزریق کنیم میخوام که هیچوقت بازی اصلا ساخته نشه !:|
باو من با کمبود مهمات چیکار دارم ؟ من بیشتر منظورم نمای دوربین و صحنه های تن به تن و اینجور چیزا هست .

کایزر
بابا بیخیال آنچارتد شبیه تومب بشه ؟؟
نمای دوربین هیچ ولی صحنه های تن به تن تومب مزخرف ترین چیزی بود که دیدم .

Using Xperia L via Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or