[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اگه این بلا رو سر یه بازی فان ای مثل Uncharted بیارن به شخصه میرم جز ترولر هاشون !![]()
گیرز سیستم کاورش شبیه کیلسویچ بود ولی اونو خیلی بهترش کرد پیشرفتش داد . الانم order سیستم کاورش شبیه کیلسویچ هست ولی بهترش نکرده ظاهرا و ادامه گیرز هست .
الان متوجه شدین ؟![]()
گیرز سیستم کاورش شبیه کیلسویچ بود ولی اونو خیلی بهترش کرد پیشرفتش داد . الانم order سیستم کاورش شبیه کیلسویچ هست ولی بهترش نکرده ظاهرا (چون دیگه بهتر نمیشه) و ادامه گیرز هست .
الان متوجه شدین ؟![]()
نه من اتفاقا خیلی با سیستم کاور و wack mole گونه ی KS حال کردم . گیرز هم خیلی دلچسب تر و کامل تر از اون شده بود و به حدی روان ترش کرد epic که دیگه نیازی به تغییرات نباشه .میدونم منظورت چیه و دارمت کلا :d
امین خداییش این کیل سوییچ رو پس بازی کردی درسته ؟ والا من 1 ساعت پای بازی نشستم جز سر گیجه و بدبختی و دهن سرویسی چیزی تو کاور گیریش پیدا نکردم:d اگه قرار 1886 از اون کپی کنه پس فیل خدادادی هست
اما اگه اون چیزی که من تو تریلر دیدم یه ایده گیری و درس درست از گرز هست که امیدوارم اینجوری باشه :d
استاد یه کلمه بیارین کسی گفته باشه گیرز سیستم کاورگیری رو "کامل کرده" یا عادتونه یه چیزی میپرونین جهت خالی نبودن عریضه؟وقتی که سیستم کاورگیری در گیرز به بلوغ خودش رسیده و کامل شده دیگه چه انتظاری میشه از the order داشت؟!
ههه.مرد مومن اون موقع صبح قلبا داره صدای انفجار اتمی میده بعد تو کله پاچه میخوایی بخوری..:dمن این 3 عنوان برام معرفی بشه کافیه :
1.CRASH
2.TLG
3.Syphon ******
اگه 8days هم معرفی بشه کنارش که قراره عرضه بشه دیگه هیچی نمیخوام .:d
![]()
![]()
![]()
![]()
کله پاچه با چایی و نون سنگک .:d
من اصلا منظوری نداشتم و تازه با حرفاتون موافقم :dاستاد یه کلمه بیارین کسی گفته باشه گیرز سیستم کاورگیری رو "کامل کرده" یا عادتونه یه چیزی میپرونین جهت خالی نبودن عریضه؟
توی خود همین ویدیو بالا میگه:من فقط مشکلم با اینه که هر بازی که کرکتر پشت یه چیزی قائم میشه گفته میشه هه هه شبیه گیرز هست![]()
سافت کاوره ظاهرا1886 سافت کاور داره یا باید دکمه بزنی؟
بحث اینه که کسی نگفت کاملش کرده کاورگیری رومن اصلا منظوری نداشتم و تازه با حرفاتون موافقم![]()
من جواب همون دوستی رو دادم که نقل قولش رو هم گذاشتم و گفته سیستم کاور گیری گیرز رو این بازی د اردر بهتر نکرده!![]()
چه زود عصبی می شی!![]()
قرار بود شبیه rayman باشه ؟توی خود همین ویدیو بالا میگه:
The gameplay borrows quite a lot from that other popular cover based shooter gears of aar
بعدش هم میگه سیستم کاورش از بقیه بازیها نرم تره
آقا مشکلتون اینه جملات ملت رو نخونده جواب میدین :dقرار بود شبیه rayman باشه ؟باید شبیه گیرز باشه راه دیگه ای نداره . ولی اینکه چون cover based هست بگیم کلا از گیرز ورداشته درست نیست از نظر من . چون خود گیرز هم از KS ورداشته .
ولی کاری که epic با سیستم کاور کرد بقیه رو راحت کرد و از این بابت آفرین میگیم بهش و تشکر میکنیم![]()
شما اگه منظورت این نبود پس مشکلی نیستآقا مشکلتون اینه جملات ملت رو نخونده جواب میدین :d
الان کی گفته "کلا از گیرز ورداشته"؟![]()