نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

گیرز سیستم کاورش شبیه کیلسویچ بود ولی اونو خیلی بهترش کرد پیشرفتش داد . الانم order سیستم کاورش شبیه کیلسویچ هست ولی بهترش نکرده ظاهرا (چون دیگه بهتر نمیشه) و ادامه گیرز هست .

الان متوجه شدین ؟ :دی

پیرو صحبت دوستان در مورد آنچارتد بگم اگه بازی بخواد باز هم متاش بالای 90 باشه ( که انصافا برا چهارمین( بدون احتساب نسخه ی ویتا) شماره از یه بازی خطی خیلی خیلی سخته!) باید خیلی تغییرات داشته باشه!( البته نه تغییرات در زاستای tlou ای کردن آنچارتد!)
به طور مثال اگه بخش سکو بازی های نیتن و بالا رفتن از در و دیوارش مشابه قبل باشه از همین حالا زیر سایه ی tomb raider قرار میگیره که در این بخش مفصلتر و پر مکانیک تره!!

اگه این بلا رو سر یه بازی فان ای مثل Uncharted بیارن به شخصه میرم جز ترولر هاشون !:|

اتفاقا به نظرم باید سیستم مخفی کاری، درگیری تن به تن و هوش مصنوعی در هنگام نبرد رو کلا از اون بازی بیارن تو این بازی. البته سیستم شوتینگ باید همونطور که گفتی ارکیدی بمونه

گیرز سیستم کاورش شبیه کیلسویچ بود ولی اونو خیلی بهترش کرد پیشرفتش داد . الانم order سیستم کاورش شبیه کیلسویچ هست ولی بهترش نکرده ظاهرا و ادامه گیرز هست .

وقتی که سیستم کاورگیری در گیرز به بلوغ خودش رسیده و کامل شده دیگه چه انتظاری میشه از the order داشت؟!

به نظرم اگه تنها یه کوچولو خشونت بازی رو بیشتر بشه و مثلا وقتی با شاتگان طرف رو هدشات میکنی قشنگ پخش شدن مغزشو رو محیط مشاهده کنی با یک UC خیلی متفاوت تر و صد البته زیبا تر روبرو خواهیم شد ;;) :d هرچند خودشون بهتر ازما میدونن که چی کار کنن.... پس انقدر حرص نخوریم...:bighug:

گیرز سیستم کاورش شبیه کیلسویچ بود ولی اونو خیلی بهترش کرد پیشرفتش داد . الانم order سیستم کاورش شبیه کیلسویچ هست ولی بهترش نکرده ظاهرا (چون دیگه بهتر نمیشه) و ادامه گیرز هست .

میدونم منظورت چیه و دارمت کلا :d

امین خداییش این کیل سوییچ رو پس بازی کردی درسته ؟ والا من 1 ساعت پای بازی نشستم جز سر گیجه و بدبختی و دهن سرویسی چیزی تو کاور گیریش پیدا نکردم :|:d اگه قرار 1886 از اون کپی کنه پس فیل خدادادی هست:|

اما اگه اون چیزی که من تو تریلر دیدم یه ایده گیری و درس درست از گرز هست که امیدوارم اینجوری باشه :d

میدونم منظورت چیه و دارمت کلا :d

امین خداییش این کیل سوییچ رو پس بازی کردی درسته ؟ والا من 1 ساعت پای بازی نشستم جز سر گیجه و بدبختی و دهن سرویسی چیزی تو کاور گیریش پیدا نکردم :|:d اگه قرار 1886 از اون کپی کنه پس فیل خدادادی هست:|

اما اگه اون چیزی که من تو تریلر دیدم یه ایده گیری و درس درست از گرز هست که امیدوارم اینجوری باشه :d
نه من اتفاقا خیلی با سیستم کاور و wack mole گونه ی KS حال کردم . گیرز هم خیلی دلچسب تر و کامل تر از اون شده بود و به حدی روان ترش کرد epic که دیگه نیازی به تغییرات نباشه .
سیستم کاورگیری مثل گیرز خیلی هم خوبه طبیعیش هم همینه . من فقط مشکلم با اینه که هر بازی که کرکتر پشت یه چیزی قایم میشه گفته میشه هه هه شبیه گیرز هست :دی

===
F@RHAD
فرهاد تصمیم گرفته شده هیچ چیزی از اون تاپیک به اینجا منتقل نشه . بی زحمت پاک کن پستتو . مرسی

آخرین ویرایش:
وقتی که سیستم کاورگیری در گیرز به بلوغ خودش رسیده و کامل شده دیگه چه انتظاری میشه از the order داشت؟!
استاد یه کلمه بیارین کسی گفته باشه گیرز سیستم کاورگیری رو "کامل کرده" یا عادتونه یه چیزی میپرونین جهت خالی نبودن عریضه؟

من این 3 عنوان برام معرفی بشه کافیه :

1.CRASH
2.TLG
3.Syphon ******

اگه 8days هم معرفی بشه کنارش که قراره عرضه بشه دیگه هیچی نمیخوام .:d

06896105597777026736.jpg

73837395150127727081.jpg

90565415853953583984.jpg

80788308831536219827.jpg

کله پاچه با چایی و نون سنگک .:d
ههه.مرد مومن اون موقع صبح قلبا داره صدای انفجار اتمی میده بعد تو کله پاچه میخوایی بخوری..:d

استاد یه کلمه بیارین کسی گفته باشه گیرز سیستم کاورگیری رو "کامل کرده" یا عادتونه یه چیزی میپرونین جهت خالی نبودن عریضه؟
من اصلا منظوری نداشتم و تازه با حرفاتون موافقم :d
من جواب همون دوستی رو دادم که نقل قولش رو هم گذاشتم و گفته سیستم کاور گیری گیرز رو این بازی د اردر بهتر نکرده!:d
چه زود عصبی می شی!:|

من فقط مشکلم با اینه که هر بازی که کرکتر پشت یه چیزی قائم میشه گفته میشه هه هه شبیه گیرز هست :دی
توی خود همین ویدیو بالا میگه:
The gameplay borrows quite a lot from that other popular cover based shooter gears of aar
بعدش هم میگه سیستم کاورش از بقیه بازیها نرم تره

1886 سافت کاور داره یا باید دکمه بزنی؟
سافت کاوره ظاهرا

من اصلا منظوری نداشتم و تازه با حرفاتون موافقم
yahoo_4.gif

من جواب همون دوستی رو دادم که نقل قولش رو هم گذاشتم و گفته سیستم کاور گیری گیرز رو این بازی د اردر بهتر نکرده!
yahoo_4.gif

چه زود عصبی می شی!
yahoo_22.gif
بحث اینه که کسی نگفت کاملش کرده کاورگیری رو
وقتی همچین جمله ای بکار میبری تنها برداشتی که آدم میکنه همون تیکه پرونی هست

آخرین ویرایش:
توی خود همین ویدیو بالا میگه:
The gameplay borrows quite a lot from that other popular cover based shooter gears of aar
بعدش هم میگه سیستم کاورش از بقیه بازیها نرم تره
قرار بود شبیه rayman باشه ؟ :دی باید شبیه گیرز باشه راه دیگه ای نداره . ولی اینکه چون cover based هست بگیم کلا از گیرز ورداشته درست نیست از نظر من . چون خود گیرز هم از KS ورداشته .

ولی کاری که epic با سیستم کاور کرد بقیه رو راحت کرد و از این بابت آفرین میگیم بهش و تشکر میکنیم :دی

قرار بود شبیه rayman باشه ؟ :دی باید شبیه گیرز باشه راه دیگه ای نداره . ولی اینکه چون cover based هست بگیم کلا از گیرز ورداشته درست نیست از نظر من . چون خود گیرز هم از KS ورداشته .

ولی کاری که epic با سیستم کاور کرد بقیه رو راحت کرد و از این بابت آفرین میگیم بهش و تشکر میکنیم :دی
آقا مشکلتون اینه جملات ملت رو نخونده جواب میدین :d
الان کی گفته "کلا از گیرز ورداشته"؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or