نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

گفتین گیرز... میگم بیاید با اجازه اینوریا و انوریا و بالاییا و پایینیا و... فرض کنیم یکی از مگاتون ها یه انحصاری از Epic باشه ؟! :دی
خیلی غیر منطقی نیس که Epic برای به رخ کشیدن قدرت انجینشون بیاد و رو قوی ترین کنسول بازیشون رو ارائه بده ؟! ;;) :دی
حتی اگه اپیک گیمز با انحصاری هم نیاد و صرفا یه مولتی بیاره تو کنفرانس سونی بازم فوق العادست!
لذت بخشترین لحظه ی E3 سال پیش برا من لحظه ای بود که بانجی استودیویی که بیش از یک دهه طرفدارن مایکرو سنگش رو به سینه می زدن اومدن تو کنفرانس سونی و destiny رو نشون دادن( آره می دونم خیلی سخت بود برا برخی طرفدارا:()! حتی تو مراسم معرفی رسمی ps4 که تو اسفند91 هم برگزار شد بودن!:);;)
این اپیک هم که از همون اول از سخت افزار و قدرت ps4 خیلی به به و چه چه راه انداخته بود!
حالا امسالم اینا بیان کم کم راه باز میشه تا یکی دو سال دیگه remedy رو هم تو کنفرانس سونی ببینیم!:bighug::d

اینقدر که درگیر این E3 و سونی شدم وقتی میام تو بازیسنتر این روزها همه مشکلات و داستان های دیگه رو فراموش میکنم :d
در کل شدید منتظرم و اون شب احتمالن گلبم بگیره.
فقط ارزوم اینه سرورهای درست و حسابی destiny داشته باشه.
بدترین خبر ممکن این بود که بازی کلن انلاینه و کلی خورد تو ذوقم موقع فهمیدنش.
ولی بچه ها بنظرتون سوپرایز کنفرانس چی میتونه باشه :-/

چرا دقیقا ؟
با این وضعیت خفنی که PS4 داره من بودم حالا حالا ها Ace ـهامو رو نمی کردم وقتی دیدم اوضاع یخورده احتمال داره خطری بشه بمب ها رو مینداختم وسط که دیگه ... بشه بره پی کارش :دی

اخه این چه جور تاکتیکیه ... بازی که میشه چند هیچ برد رو بگی من بازیکن اصلی هام رو نمیزارم تو زمین ... هر وقت احساس کردم داریم قافیه رو میبازیم ...فرستیمشون تو زمین ... سونی همین اول کار باید هایپ رو چند برابر کنه ... و همه حتی کسایی که نسل قبل هم کنسولش رو نخریدن به سمت خودش بکشه ...

حتی اگه اپیک گیمز با انحصاری هم نیاد و صرفا یه مولتی بیاره تو کنفرانس سونی بازم فوق العادست!
لذت بخشترین لحظه ی E3 سال پیش برا من لحظه ای بود که بانجی استودیویی که بیش از یک دهه طرفدارن مایکرو سنگش رو به سینه می زدن اومدن تو کنفرانس سونی و destiny رو نشون دادن( آره می دونم خیلی سخت بود برا برخی طرفدارا:()! حتی تو مراسم معرفی رسمی ps4 که تو اسفند91 هم برگزار شد بودن!:);;)
این اپیک هم که از همون اول از سخت افزار و قدرت ps4 خیلی به به و چه چه راه انداخته بود!
حالا امسالم اینا بیان کم کم راه باز میشه تا یکی دو سال دیگه remedy رو هم تو کنفرانس سونی ببینیم!:bighug::d
فرض کن رمدی بگه qb مولتی میشه :d قیافه ی مایکر فن ها دیدنی هست :d خدایی خیلی خوبه(:d) که استدیو هاشون هر لحظه امکان غش کردن طرف سونی ر دارن:d;;) و این هست نتیجه ی کار های مایکر استدیو یی که برا هر بازی مجبور بشی ملیونی پول بریزی براش بعد تضمینی هم نباشه نسخه ی بعدی بازی ر برات بزنه یا نه خدایی خیلی برا ما ها خوبه مایکر ملیونی پول میده ما استفاده میکنیم:d بعد بعضی ها میگن اتکا به فرست پارتی ریسک هست قبول دارم ریسک هست ولی برا استدیو های 1 یا دو سال تاسیس نه برای استدیو هایی مثل sm و ...:x

فرض کن رمدی بگه qb مولتی میشه :d قیافه ی مایکر فن ها دیدنی هست :d خدایی خیلی خوبه(:d) که استدیو هاشون هر لحظه امکان غش کردن طرف سونی ر دارن:d;;) و این هست نتیجه ی کار های مایکر استدیو یی که برا هر بازی مجبور بشی ملیونی پول بریزی براش بعد تضمینی هم نباشه نسخه ی بعدی بازی ر برات بزنه یا نه خدایی خیلی برا ما ها خوبه مایکر ملیونی پول میده ما استفاده میکنیم:d بعد بعضی ها میگن اتکا به فرست پارتی ریسک هست قبول دارم ریسک هست ولی برا استدیو های 1 یا دو سال تاسیس نه برای استدیو هایی مثل sm و ...:x
مولتی پلتفرم که نمیدونم . ولی رمدی تا اینجا بازی صرفا انحصاری نساخته .

مکس پین ها مولتی پلتفرم بودن . اخرین عنوانشون alan wake با متای 83 هم بر روی pc منتشر شد .

هیچ بعید نیست QB هم بر روی PC عرضه بشه . البته احتمالش خیلی زیاده کلا انحصاری باشه

آقا من تازه واردم هوامو داشته باشید :d
یه چیز واسم سواله دقیقا دعوا سر چیه؟ چه فرقی داره سونی بهتره یا مایکروسافت؟ بنظرم بحثاتون خیلی بی معنیه البته با تمام احترام به شخصه پول داشته باشم هر دو کنسولو میخرم اولویتمم میزارم کنسولیکه اونموقع که میخوام بخرم بازیاش بهتر باشن
نسل پیش ایکس باکس داشتم چون پی اس 3 گرون تموم میشد نسل قبلو قبلترش ps1 و ps2 داشتم تمام بازیای سونی و ایکس باکسو بازی کردم انحصاریای سونی همه ژانرارو در بر میگیرن مال مایکرو بیشتر شوترن در کل میخواستم بگم جای بحث اطلاعات از e3 بزارید که بیصبرانه منتظرم ببینم چه بازیایی میاد

راستی ربطی نداره اما حوصله ندارم جای دیگه بپرسم ممنون میشم یه سایت خوب معرفی کنید برای خرید بازیه pc اگه رو dvd9 باشه که عالیه

توی تاپیک مایکروسافت هم تذکر داده شده که به پست های تاپیک های دیگه کار نداشته باشین. اینجا هم تذکر میدیم که در مورد هر چیزی دلتون خواست صحبت کنین؛ مولتی شدن Halo یا Quantum Break یا هر چی ولی به پست های داده شده توی تاپیک بغل دستی کاری نداشته باشین و جوابی، چه مستقیم چه غیر مستقیم ندین. تا الان فقط پاک میکردم از این به بعد، برخورد هم صورت میگیره.

پ.ن: این پست تو تاپیک مایکروسافت هم ارسال شده...

توی تاپیک مایکروسافت هم تذکر داده شده که به پست های تاپیک های دیگه کار نداشته باشین. اینجا هم تذکر میدیم که در مورد هر چیزی دلتون خواست صحبت کنین؛ مولتی شدن Halo یا Quantum Break یا هر چی ولی به پست های داده شده توی تاپیک بغل دستی کاری نداشته باشین و جوابی، چه مستقیم چه غیر مستقیم ندین. تا الان فقط پاک میکردم از این به بعد، برخورد هم صورت میگیره.

پ.ن: این پست تو تاپیک مایکروسافت هم ارسال شده...

من نمیخوام این بحث ادامه پیدا کنه اما یه شفاف سازی کنم

شما یه نگاه بنداز حتی یکبار اگه بچه های اینجا در مورد پلتفرمی غیر از Playstation حرف زده باشن , یعنی انقدر سطح هایپ بالاست کسی وقت نمیکنه پاشه بره تاپیک همسایه حرفای اون 4-5 نفر رو بخونه :d
و استارت این کار ها رو اونا زدن که خب طبیعیه

دوستان به هایپ و Dreaming ــتون ادامه بدید :d

ما تو کار خودمون هستیم . تذکر اینجا لازم نبود که امید نداده اگه لازم بود همزمان اینجا هم میداد .
من هر جا لازم بدونم تذکر میدم.
وقتی هم چیزی رو شما نمیبینین، به این معنی نیست که وجود نداره! ممکنه پاک شده باشه و شما نتونی ببینی. همونطور که کلی پست از امروز ظهر تا الان پاک کردم.

پست من رو دیگه کسی نقل قول نکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or