نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

7 رو همون پراجکت بیست ، انحصاری بودنش هم احتمالش بیشتر از نبودنشه دیگه :دی یهو دیدی PB شد همون DS II و تو نگذاشتیش کیا هم اومد سرتُ گوش تا گوش برید :-"

بعد هم اگه انحصاری بودن خیلی مهم بود ، برا چی نوکتیز (:دی) رو گذاشتی 10 و KH III رو میخوای بگذاری 7 !؟ :دی
اوکی :دی
نوکتیس که خودمم ، منم انحصاری حساب میشم دیگه :دی
اون کینگدام هارتز شستشوی مغزی بود برای چپوندن عکس کلود توی کانت داون
evil-smile-onion-head-emoticon.gif

یه چرت زدم خواب E3 دیدم :(( همین که اون تیزر اول کنفرانس تموم شد از خواب پریدم :(( خیلی هوا خوب بود :دی خدا این E3 رو از ما گیمرا نگیره :love: :دی

خوش به حالت:d من دیشب یه خوابی عجیب دیدم . ( از بس watch dogs بازی کردم )

خواب دیدم دارم با ماشین میرم . میخوام که از روی پل رد بشم یکی پل رو هک میکنه و بسته میشه و من اون بالا میمونم . یکم بعد از بالا میوفتم پایین و میمیرم :|

اینم خواب ما داریم :|

Sony Trademarks PixelOpus

یکی سونی رو بگیره !
خوب یه استودیو هم به جمع FP های سونی اضافه شد . به امید اینکه بازیای خفنی بسازه :)

حالا فقط اسمش مشحصه ؟ چی هست کلا ؟ :دی

گفت opus در لاتین به معنی work هست . ینی اسم استودیو میشه pixelwork :دی

پ.ن : کرش رو دادن دست این استودیو :دی (Keep Dreaming) :دی

آخرین ویرایش:
اینکه سونی به کیفیت و تنوع بازی ها خیلی اهمیت میده رو همه میدونن نیاز به گفتن نیست.:d
این استودیویی هم که تاسیس کردن یه مشت دانشجو هستن که درسته تجربه ندارن ولی امیدواریم خلاقیت داشته باشن. الان بیشتر از پول و امکانات و تعداد کارمند و ادا اطفارهای این مدلی خلاقیت مهمه. خیلی استودیو ها پول دارن امکانات هم دارن ولی راه به هیچ جا نمیبرن. وقتی خلاقیت باشه اون موقع رقبا به خاک سیاه میشینن.
به عنوان مثال مراجعه شود به سال 2012.:-" TWD و حماسه 700 مگی چطور بقیه رو فرستادن ته قوطی.
شاید اینا هم بشن یه چیزی مثل Thatgamecompany 8->

احسان خداییش حیف نیست از مهمون همیشگیه کنفرانس سونی،یعنی بر و بچز اساسین هیچکی رو نزاریم؟ :(
هایپش هم بالاست! :d فن ها که حال میکنند! هیترها هم حال میکنند چون تا 1 سال سوژه دارن:-"

احسان خداییش حیف نیست از مهمون همیشگیه کنفرانس سونی،یعنی بر و بچز اساسین هیچکی رو نزاریم؟ :(
هایپش هم بالاست! :d فن ها که حال میکنند! هیترها هم حال میکنند چون تا 1 سال سوژه دارن:-"

از آساسین ها که از بازی روی تمام کنسولها و موبایل بگیر تا طرح شورت هم میزنن :دی دیگه پلتفرمی نیست که اینا روش نیان بعد من اینا رو بذارم توی کانت داون ؟ :دی (همون نوکتیس هم ناپرهیزی بود :دی) بی خیال امیر فعلاً توی همین پراجکت بیستش هم گیر کردیم ( عکس نداره آقا عکس نداره :| )

من منتظر معرفی یه عنوانم فقط بیشتر از همه، و همچنین انتظار تریلر یه عنوان دیگه ..
که فکر می کنم عکسی که در زیر می بینید و کمی دست توش بردم مشخص می کنه که دنبال چیم :دی

خوب یه استودیو هم به جمع FP های سونی اضافه شد . به امید اینکه بازیای خفنی بسازه :)

حالا فقط اسمش مشحصه ؟ چی هست کلا ؟ :biggrin1:

قبلا هم گفتم، یه سری از دانشجوهای دانشگاه Mellon هستن که برای ویتا قراره بازی بسازن. کلا یه استدیو خیلی کوچیک و مستقل هست. البته یهو دیدی عین جنوا چن یه چیزی ساختن که Halo 5 رو سوسک کنه!:دی (اشاره به Journey) دور از شوخی زیاد جدی نگیریتش!:دی

قبلا هم گفتم، یه سری از دانشجوهای دانشگاه Mellon هستن که برای ویتا قراره بازی بسازن. کلا یه استدیو خیلی کوچیک و مستقل هست. البته یهو دیدی عین جنوا چن یه چیزی ساختن که Halo 5 رو سوسک کنه!:دی (اشاره به Journey) دور از شوخی زیاد جدی نگیریتش!:دی
حالا دیگه اونطوری هم باقالی نمیتونه باشه . حتما یه چیزایی داشتن که سونی به فرست پارتی تبدیلشون کرده ؛ میتونست واسه یه بازی امتحانشون کنه .

@امید
متال که نمایش داره دیگه ؟
کرش هم فعلا باید مراحل دریمینگ رو طی کنیم :دی

Using Xperia L via Tapatalk

احسان این درست که اساسین رو هرجیزی میاد:-" ولی اونا یک ساعت انحصاری ندارن:p (انقدر که من از این واژه استفاده کردم یوبی و سونی نکردن:)) )
ولی جدا از شوخی، همونقدر که سونی تو کنفرانسش حق آب و گل داره، یوبی هم داره:-" به عنوان نماینده ی یوبی باید یه بازی ازشون باشه...و چی بهتر از اساسین که حضور حتمیه:-"

البته عکسی از این یارو نیست :|

وقتی فرست پارتی میشن احتمالاً یه خبرایی اون تو هست :دی چند وقت پیش یکی از بچه ها یه خبری زده بود که نمیدونم کارمک بود کی بوده به سونی پیشنهاد داده روی پروژه ی این بابایی که Oculus rift رو ردیف گرده سرمایه گذاری کنن و اینا هم جدی نگرفتن و باقی قضایا :دی یه زمان کی فکر میکرده این بابا بتونه همچین چیزی بسازه که آخر سونی خودش مجبور بشه مورفیوس رو درست کنه ؟ :دی
احتمالاً اینجا هم یه خبرایی هست :دی حالا نه صرفاً یه تکنولوژی جدید ، شاید یه ایده یه خلاقیتی خلاصه چیزی دارن که سونی دیده ارزش سرمایه گذاری داره :دی ظاهراً قرار نیست کاز از یه سوراخ دوبار نیش بخوره
super-onion-head-emoticon.gif

@ امیر

اصن راه نداره :دی اون 1 ساعت رو شاید 5% بچه ها هم تجربه نکرده باشن :دی اصن معلوم نیست چی هست اون 1 ساعت :دی
از این بابای فعلی هم عکس نیست :| کسی عکس درست حسابی و با کیفیت از این Project Beast نداره ؟ :|

رابطه من با اساسین خیلی سینوسی هست . واسه شماره اولش عجیب هایپ شده بودم ولی اون چیزی که انتظار داشتم نشد و شماره دو دقیقا برعکس شد خیلی حال کردم بعد برادرهود خیلی خوشم اومد ولی رولیشن و 3 خسته ام کرد بعد یه مدت . 4هم خیلی با ذوق و شوق شروع کردم اونم بعد از یه مدت خسته شدم . کلا بزرگترین مشکل من با این سری خسته کننده بودنششه :دی

Using Xperia L via Tapatalk

من منتظر معرفی یه عنوانم فقط بیشتر از همه، و همچنین انتظار تریلر یه عنوان دیگه ..
که فکر می کنم عکسی که در زیر می بینید و کمی دست توش بردم مشخص می کنه که دنبال چیم :دی

اکتیویژن تو کنفرانس مایکروسافت یا سونی از crash جدید رونمایی میکنه منتظر باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or