[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اوکی7 رو همون پراجکت بیست ، انحصاری بودنش هم احتمالش بیشتر از نبودنشه دیگهیهو دیدی PB شد همون DS II و تو نگذاشتیش کیا هم اومد سرتُ گوش تا گوش برید
بعد هم اگه انحصاری بودن خیلی مهم بود ، برا چی نوکتیز () رو گذاشتی 10 و KH III رو میخوای بگذاری 7 !؟
![]()
یه چرت زدم خواب E3 دیدمهمین که اون تیزر اول کنفرانس تموم شد از خواب پریدم
خیلی هوا خوب بود
خدا این E3 رو از ما گیمرا نگیره
![]()
![]()

خوب یه استودیو هم به جمع FP های سونی اضافه شد . به امید اینکه بازیای خفنی بسازه
TWD و حماسه 700 مگی چطور بقیه رو فرستادن ته قوطی.
احسان خداییش حیف نیست از مهمون همیشگیه کنفرانس سونی،یعنی بر و بچز اساسین هیچکی رو نزاریم؟
هایپش هم بالاست! :d فن ها که حال میکنند! هیترها هم حال میکنند چون تا 1 سال سوژه دارن![]()
)خوب یه استودیو هم به جمع FP های سونی اضافه شد . به امید اینکه بازیای خفنی بسازه
حالا فقط اسمش مشحصه ؟ چی هست کلا ؟ :biggrin1:
حالا دیگه اونطوری هم باقالی نمیتونه باشه . حتما یه چیزایی داشتن که سونی به فرست پارتی تبدیلشون کرده ؛ میتونست واسه یه بازی امتحانشون کنه .قبلا هم گفتم، یه سری از دانشجوهای دانشگاه Mellon هستن که برای ویتا قراره بازی بسازن. کلا یه استدیو خیلی کوچیک و مستقل هست. البته یهو دیدی عین جنوا چن یه چیزی ساختن که Halo 5 رو سوسک کنه!(اشاره به Journey) دور از شوخی زیاد جدی نگیریتش!
![]()
ولی اونا یک ساعت انحصاری ندارن
(انقدر که من از این واژه استفاده کردم یوبی و سونی نکردن
)
به عنوان نماینده ی یوبی باید یه بازی ازشون باشه...و چی بهتر از اساسین که حضور حتمیه

قبلا هم گفتم، یه سری از دانشجوهای دانشگاه Mellon هستن که برای ویتا قراره بازی بسازن. کلا یه استدیو خیلی کوچیک و مستقل هست. البته یهو دیدی عین جنوا چن یه چیزی ساختن که Halo 5 رو سوسک کنه!(اشاره به Journey) دور از شوخی زیاد جدی نگیریتش!
![]()
کسی عکس درست حسابی و با کیفیت از این Project Beast نداره ؟ 
اکتیویژن تو کنفرانس مایکروسافت از crash جدید رونمایی میکنه منتظر باش

اکتیویژن تو کنفرانس مایکروسافت از crash جدید رونمایی میکنه منتظر باش