[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
البته یجورایی 9 روز برای ما مونده چون میوفته 5:30 صبح سه شنبه :crying1:
احسان Coundownt ــت یه روز 0 ــم هم خواهد داشت از ساعت 00:00 تا 5:30 سه شنبه که کنفرانس شروع میشه :dیدونه واسه اون 5 ساعت درست کن و عکس Logan باشه :crying1::d
شروین ... گونی و اینا :d
فقط Logan :d در غیر این صورت قیصر رو میفرستم :d
پ.ن : کاز شوخی ـه البتهکاز هم میره برای روز 0 ـم یعنی ساعاتی قبل از نمایش :biggrin1:
خب اگه پروجکت بسیت می تونه بالاتر باشه که حالا نگذارش و الا فک کنم پروجکت بیست باید اینجا باشه![]()
خب اگه پروجکت بسیت می تونه بالاتر باشه که حالا نگذارش و الا فک کنم پروجکت بیست باید اینجا باشه:d===
آقا 7 کدوم بدبختی شد بالاخره ؟ کینگدام هارتز ؟![]()
اقا از پشت خنجر خوردیم از خودی..یکی محمد امین رو بن کنه..:dTidux از این توویتا واسه هشتگای مربوط به ماکرو و x1 هم زده یا فقط ps4 هست ؟
نکنه داره از سونی پول میگیره که ملت رو هایپ کنه ؟
Using Xperia L via Tapatalk
tidux بیشتر سمت سونی هست کلا :dTidux از این توویتا واسه هشتگای مربوط به ماکرو و x1 هم زده یا فقط ps4 هست ؟
نکنه داره از سونی پول میگیره که ملت رو هایپ کنه ؟
Using Xperia L via Tapatalk
والا من که دنبالش میکنم پستای طرفدارانه از شینوبی ندیدمtidux بیشتر سمت سونی هست کلا :d
میشه گفت شینوبی هم یک سمت مایکرو
اتفاقا اون ور کسی جدیش نمی گیره :d واسه سرگرمیه بچه هاست :dوالا من که دنبالش میکنم پستای طرفدارانه از شینوبی ندیدمبیشتر داشت به طرفدارا lol میگفت که بازیایی مثل homefront و ... رو انحصاری فرض میکنن
![]()
اشتباه گفتی ahsan rasheed سمت مایکرو هست که درصد درست بودن حرفاش هم معمولا پایینه :dtidux بیشتر سمت سونی هست کلا :d
میشه گفت شینوبی هم یک سمت مایکرو
7 رو همون پراجکت بیست ، انحصاری بودنش هم احتمالش بیشتر از نبودنشه دیگهآقا 7 کدوم بدبختی شد بالاخره ؟ کینگدام هارتز ؟
آخه مرد مومن پراجکت بیست رو چی باید به جاش بذاریم ؟نه معلومه انحصاریه (همه چی شایعس فعلاً با دو تا توئیت انحصاری معلوم نمیشه) نه هنوز یه رندری کوفتی چیزی ازش هست
![]()
کلا همشون واسه سرگرمیناتفاقا اون ور کسی جدیش نمی گیره :d واسه سرگرمیه بچه هاست :d
با این جریانات باید مطمئن بود خریده میشه. دیگه سونی کمپانی ای نیست که بخواد طرفداراش رو اوسکل کنه. یوشیدا میاد میگه: "مفتخرم اعلام کنم ip بزرگ و جاودانه کرش از این به بعد تحت انحصار خانواده پلی استیشن خواهد بود"داشتم آخرین شماره ی مجله ی OPM رو که تازه اومده میدیدم یهو به این برخوردم !
یعنی اگه crash در E3 رونمایی نشه قطعا سونی یه مریضی داره :d![]()