نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

قبول دارم باید بازنگری بشه ولی باز نگری بشه ، بشه یه چیزی تو مایه های TR نه یه چیزی تو مایه های TLoU !! :دی (نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه)

اون شُل بودن و این های آنچارتد هم به نظرم برای آنچارتد کاملاً مناسب و بدون موشکوله :دی
اگر قرار MA ها بسمت TR شدن بره استقبال میشه.:dیه Crafting System هم تو بازی بزارند خیلی خوب میشه.با اینکار به گیم پلی عمق بیشتری هم میدند.:d

باو من با کمبود مهمات چیکار دارم ؟ من بیشتر منظورم نمای دوربین و صحنه های تن به تن و اینجور چیزا هست .

Using Xperia L via Tapatalk

من کلا هیچگونه مشکلی در گیم پلی Unch نمیبینم که بخواد بازنگری بشه :d کلا همه چیز عالیه و به جو بازی میخوره ! باید همه چیز شل و ول و فان و ارکید باشه همونجور که یه نسل ازش لذت بردیم :d

من کلا هیچگونه مشکلی در گیم پلی Unch نمیبینم که بخواد بازنگری بشه :d کلا همه چیز عالیه و به جو بازی میخوره ! باید همه چیز شل و ول و فان و ارکید باشه همونجور که یه نسل ازش لذت بردیم :d
مطمئنا باید یه سری چیزا تو گیمپلی تغییر کنه . فقط با ارتقا گرافیک نمیشه ادامه داد و یه سه گانه جدید ساخت .

کایزر
بابا بیخیال آنچارتد شبیه تومب بشه ؟؟
نمای دوربین هیچ ولی صحنه های تن به تن تومب مزخرف ترین چیزی بود که دیدم .

دوربین و این چیزها رو نمیگم باباجان :| :دی
چجوری بگم ، میزان جدی بودن مبارزات رو بیشتر میگم !! هوش مصنوعی آنچارتد هم باید یه حالی بش بدن :دی
یه Crafting System هم تو بازی بزارند خیلی خوب میشه.با اینکار به گیم پلی عمق بیشتری هم میدند.:d
این رو خیلی نیستم :-"

گیرز یا کیل سویچ ؟

گیرز سیستم cover base رو واقعا بهش پر و بال داد و این چیزی که من توی order میبینم دنباله روی از همون سیستم ارتقا یافته گیرز هست

چون اگه قرار شبیه به چیزی باشه ماورگیری اصولا باید شبیه اولین بازی با این سیستم باشه . هرچند ناقص
خب اشتباهه این تفکر، الان باید بگیم همه fpsـها دنباله روی doom هستن؟!

من فقط کاورگیریشو گفتم با کلیت کیلسویچ کاری ندارم .
چون اگه قرار شبیه به چیزی باشه ماورگیری اصولا باید شبیه اولین بازی با این سیستم باشه هرچند ناقص.
گیرز از بهترین شوتراس سوم شخصه من با این موضوع کاری ندارم . چرا فکرتون فوری میره رو defensive mode :دی

من فقط کاورگیریشو گفتم با کلیت کیلسویچ کاری ندارم .
چون اگه قرار شبیه به چیزی باشه ماورگیری اصولا باید شبیه اولین بازی با این سیستم باشه . هرچند ناقص
گیرز از بهترین شوتراس سوم شخصه من با این موضوع کاری ندارم . چرا فکرتون فوری میره رو defensive mode :دی

اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم وجودیت بازی کلا کپی هست ! کل بازی های دنیا هم میشن کپی دوتا بازی ! :d

گرز کلا گسترش دهنده و بزرگ کننده سیستم کاورگیری هست اصلا هم کوچکترین ایرادی نمیبینم که 1886 از بهترین ها بصورت بهترین ایده بگیره .

من این 3 عنوان برام معرفی بشه کافیه :

1.CRASH
2.TLG
3.Syphon ******

اگه 8days هم معرفی بشه کنارش که قراره عرضه بشه دیگه هیچی نمیخوام .:d

06896105597777026736.jpg

73837395150127727081.jpg

90565415853953583984.jpg

80788308831536219827.jpg

اهم ببخشید وسط حرفاتون..دوستان عزیز اون موقع صبح چی میل میفرمایین؟؟
yahoo_4.gif
هایپ یا رد بول یا چایی؟
yahoo_4.gif

UC همینجوری که هست خوبه..مثلا فکر کن داری میری یهو یه اژدها از جلوت در بیاد خب نمیشه
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

کله پاچه با چایی و نون سنگک .:d

اهم ببخشید وسط حرفاتون..دوستان عزیز اون موقع صبح چی میل میفرمایین؟؟:dهایپ یا رد بول یا چایی؟:d

UC همینجوری که هست خوبه..مثلا فکر کن داری میری یهو یه اژدها از جلوت در بیاد خب نمیشه:|:d

- - -ویرایش - - -

ای بر باعث و بانی این هایپی که سر UC راه انداخت...باشه تو روحت:d

رفتم UC 1 رو گذاشتم دارم بازی میکنم دوتا دیگه هم تو لیست هستن:|

اهم ببخشید وسط حرفاتون..دوستان عزیز اون موقع صبح چی میل میفرمایین؟؟:dهایپ یا رد بول یا چایی؟:d

UC همینجوری که هست خوبه..مثلا فکر کن داری میری یهو یه اژدها از جلوت در بیاد خب نمیشه:|:d

اون موقع صبح باید چند تا قرص آرام بخش دم دستم باشه :d
بی صبرانه منتظر معرفی کراش هستم :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or