[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اگر قرار MA ها بسمت TR شدن بره استقبال میشه.:dیه Crafting System هم تو بازی بزارند خیلی خوب میشه.با اینکار به گیم پلی عمق بیشتری هم میدند.:dقبول دارم باید بازنگری بشه ولی باز نگری بشه ، بشه یه چیزی تو مایه های TR نه یه چیزی تو مایه های TLoU !!(نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه)
اون شُل بودن و این های آنچارتد هم به نظرم برای آنچارتد کاملاً مناسب و بدون موشکوله![]()
باو من با کمبود مهمات چیکار دارم ؟ من بیشتر منظورم نمای دوربین و صحنه های تن به تن و اینجور چیزا هست .
Using Xperia L via Tapatalk
مطمئنا باید یه سری چیزا تو گیمپلی تغییر کنه . فقط با ارتقا گرافیک نمیشه ادامه داد و یه سه گانه جدید ساخت .من کلا هیچگونه مشکلی در گیم پلی Unch نمیبینم که بخواد بازنگری بشه :d کلا همه چیز عالیه و به جو بازی میخوره ! باید همه چیز شل و ول و فان و ارکید باشه همونجور که یه نسل ازش لذت بردیم :d
مطمئنا باید یه سری چیزا تو گیمپلی تغییر کنه . فقط با ارتقا گرافیک نمیشه ادامه داد و یه سه گانه جدید ساخت .
دوربین و این چیزها رو نمیگم باباجانکایزر
بابا بیخیال آنچارتد شبیه تومب بشه ؟؟
نمای دوربین هیچ ولی صحنه های تن به تن تومب مزخرف ترین چیزی بود که دیدم .
این رو خیلی نیستمیه Crafting System هم تو بازی بزارند خیلی خوب میشه.با اینکار به گیم پلی عمق بیشتری هم میدند.:d
گیرز یا کیل سویچ ؟مرسی :d
آخ آخ، چقدر سیستم کاورش شبیه گیرز هست :bighug: کَنت ویت و این حرفا :d
میشه ولی انقلابی مثل یو2 دیگه تکرار نمیشه .میشه :d
نه دیگه بابا راست میگه شبیه گرز هستگیرز یا کیل سویچ ؟
گیرز یا کیل سویچ ؟
خب اشتباهه این تفکر، الان باید بگیم همه fpsـها دنباله روی doom هستن؟!چون اگه قرار شبیه به چیزی باشه ماورگیری اصولا باید شبیه اولین بازی با این سیستم باشه . هرچند ناقص
من فقط کاورگیریشو گفتم با کلیت کیلسویچ کاری ندارم .
چون اگه قرار شبیه به چیزی باشه ماورگیری اصولا باید شبیه اولین بازی با این سیستم باشه . هرچند ناقص
گیرز از بهترین شوتراس سوم شخصه من با این موضوع کاری ندارم . چرا فکرتون فوری میره رو defensive mode![]()
اهم ببخشید وسط حرفاتون..دوستان عزیز اون موقع صبح چی میل میفرمایین؟؟هایپ یا رد بول یا چایی؟![]()
![]()
UC همینجوری که هست خوبه..مثلا فکر کن داری میری یهو یه اژدها از جلوت در بیاد خب نمیشه![]()
![]()
اهم ببخشید وسط حرفاتون..دوستان عزیز اون موقع صبح چی میل میفرمایین؟؟:dهایپ یا رد بول یا چایی؟:d
UC همینجوری که هست خوبه..مثلا فکر کن داری میری یهو یه اژدها از جلوت در بیاد خب نمیشه:d