نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

قضیه چیه که توی Neogaf اکثراً اعتقاد دارن که خبری از گیم پلی Uncharted توی E3 نیست؟! :|
U3 که 2011 اومد و اگه کار روی نسخه بعدی از 6،7 ماه بعدش هم شروع شده باشه، تا الآن 2 سال میگذره. حتی با وجود خروجی هایی که ND داشته هم باید تا الآن دیگه حداقل بازی در حدی آماده شده باشه که بتونن 10 دقیقه گیم پلی از توش دربیارن. به شخصه اصلاً دوست ندارم کل نمایش بازی توی یه تریلر یا Cutsceneـی چیزی خلاصه بشه.

میازاکی به خاطر اینکه مخالف با ساختن اینهمه sequel واسه سری سولز بود دیگه دارک سولز 2 رو کارگردانی نکرد الان دوباره بیاد دیمونز سولز 2 بسازه ؟ هر چی هست دیمونز2 نیست پس انحصاری هم نیست . الکی جو سازی نکنین :دی

آره باو بیخیال . هر چی میاد بیرون میگین انحصاری . اولا ویدیو ای که اومده اصلا ربطی به دیمونز نداره که بخاد ادامش باشه .

اگه یادم باشه موقعی که اسکرین شات ها تو فروم 4chan لیک شد، شخص لیک کننده گفته بود بازی با همکاری Sony Japan و FROM در حال ساخته.

میازاکی به خاطر اینکه مخالف با ساختن اینهمه sequel واسه سری سولز بود دیگه دارک سولز 2 رو کارگردانی نکرد الان دوباره بیاد دیمونز سولز 2 بسازه ؟ هر چی هست دیمونز2 نیست پس انحصاری هم نیست . الکی جو سازی نکنین :دی
این چیزی که ویدئوها دیدیم نسل بعد و level up شده Souls هست. خیلی با ریپ کردن و شماره زنی فرق داره.

تا اونجایی که من حافظم یاری می کنه پارسال شایعه شده بود Guerrilla Cambridge داره روی Heavenly Sword 2 کار می کنه... دیدید اخیرا هم سونی تایید کرد دارن روی یه بازی PS4 کار می کنن!
با این تفاسیر و طبق شایعه ها احتمالا شعبه ی اصلی مشغول ساخت یه RPG Open World ـه و شعبه ی کمبریج داره HS 2 رو توسعه می ده! :d
یعنی HS هم داره توسط گوریلا ساخته میشه ولی توی یه کشور دیگه...به همین سادگی! :d
_______
راستی اون بازی R* هم که قراره تا Mar 2015 بیاد تایید شده مولتی پلتفرمه! :d

قضیه چیه که توی Neogaf اکثراً اعتقاد دارن که خبری از گیم پلی Uncharted توی E3 نیست؟! :|
U3 که 2011 اومد و اگه کار روی نسخه بعدی از 6،7 ماه بعدش هم شروع شده باشه، تا الآن 2 سال میگذره. حتی با وجود خروجی هایی که ND داشته هم باید تا الآن دیگه حداقل بازی در حدی آماده شده باشه که بتونن 10 دقیقه گیم پلی از توش دربیارن. به شخصه اصلاً دوست ندارم کل نمایش بازی توی یه تریلر یا Cutsceneـی چیزی خلاصه بشه.
همیشه بعد از معرفی و debut teaser عناوین ناتی داگ تا E3 که بخوان رسماً گیم پلی رو نمایش بدن بینش حداقل کلی اسکرین شات و حتی گیم پلی کوتاه منتشر شده ولی این بار برای U4 بعد از اون تیزر سال پیش تا الآن حتی یکدونه آرت ورک هم از بازی منتشر نشده که تو تاریخ ناتی داگ بی سابقه اس :| از اون ور هم امی و جاستین دو کارگردان اصلی از پروژه کنار رفتن تاد هم که قرار بود صداگزاری و کارای موشن کپچر یکی از اصلی ترین کرکتر های بازی رو انجام بده یهو ریکست میشه . منم باشم میگم بازی باید حداقل بعضی جاها یک ریبوت اساسی خورده باشه !
خیلی بعیده Walkthrough از بازی نشون بدن توی کنفرانس ولی احتمالش بالاست یک تریلر 2دقیقه ای با چندتا قسمت کوتاه از گیم پلی نمایش بدن .

Demon souls رو Studio Japan و FS با همکاری هم ساختن بعد IP رو سونی خرید و سازنده اصلی (میازاکی) خیلی وقته در خفا ! روی پروژه خاصی کار میکنه %100 همین PBـه اگر پای استودیوهای سونی وسط باشه قطعاً انحصاری هست (Demon Souls 2).

من که از خدامه انحصاری باشه ولی اگه مولتی بود و اینهمه ذوق و شوق شد سوژه ملت بیکار اون وقت اوضاع داریم:|

بعدم اگه انحصاری بود حداقل بزارین جوری باشه که یه سوپرایز باشه بعد جفت پا بیایم تو دهن....استکبار ... :d

کل کنفرانس یه طرف، این عزیز دل رو آخر یه تریلری چیزی ازش نشون بدن واسه من کفایت میکنه :(! هنوز که هنوز ِ اون حس غمناکی که بعد دیدن تریلر بازی تو e3 2009 رو داشتم یادمه. هر چند تریلر کوتاه بود، ولی بعد احساسیش فوق العاده بالا ...

the-last-guardian.jpg

پ.ن: همگی کلاً برید بمیرید Re II بهترین توی سری بود :دی!

در مورد احتمال انحصاری بوذ Project Beast دو مدرک وجود داره ، کسی که اولین بار چند هفته پیش عکس ها رو در فروم 4Chan لیک کرد در کنار توضیح بسیار کوتاهی از تریلر، گفته بود که بازی با همکاری Japan Studio سونی ساخته میشه و این پروژه انحصاری PS4 ـه.
دومی هم مربوط میشه به شخصی در Gaf که گفته میشد کارمند سونی هست ، این بابا از مدت ها پیش در مورد این پروژه نخ میداد و کلا 90 درصد tease هاش هم مربوط میشه به همین پروژه بعدی میازاکی و می گفت که این عنوان با همکاری سونی در دست ساخت ـه بعد از اینکه مشخص شد این بازی با اسم Project Beast در دست ساخت ـه و پست های ایشون رو هم در مورد این بازی مرور کردند مشخص شد که ایشون در اکثر پست هاش در مورد بازی بعدی میازاکی عمدا از کلمه Beast استفاده میکنه ، که مشخص میکنه که احتمال زیاد چیزی در این مورد می دونند.
چنتا از پست هاش (البته پست های بیشتری در این رابطه هست ولی من فقط این چنتا رو پیدا کردم ):
NeoGAF - View Single Post - From Software: Dark Souls II might/maybe/possibly come to PS4 and Xbox One in future
NeoGAF - View Single Post - Hiroshi Kawano and Shuhei Yoshida talk PS4 in Japan

من قبلا هم گفتم، نمایش UC4 تو کنفرانس سونی احتمالا منحصر به یه چیز کوتاه هست که صرفا گرافیک فک برانداز بازی رو نشون میده. چون هر بلایی که سر دیزاین بازی امده باشه ربطی به انجین و اینا نداره. نمایش گیم پلی و واکترو هم میره برای GC. مگه اینکه سونی بخواد واقعا سورپرایز کنه!

میازاکی به خاطر اینکه مخالف با ساختن اینهمه sequel واسه سری سولز بود دیگه دارک سولز 2 رو کارگردانی نکرد الان دوباره بیاد دیمونز سولز 2 بسازه ؟ هر چی هست دیمونز2 نیست پس انحصاری هم نیست . الکی جو سازی نکنین :biggrin1:

چی میگی تو؟:دی از اول که این PB لیک شد گفته شده بود که با همکاری استدیو ژاپن سونی داره ساخته میشه!:دی پس اگه کلا همچین پروژه ای وجود داشته باشه قطعا انحصاری هست. حالا چه DS2 چه یه بازی جدید.

کلا استدیو ژاپن سونی عین سانتا مونیکا شده و به تیم هایی که میخوان برای PS بازی بسازن کمک میکنه. مثلا به کپکام برای ساخت Deep Down هم کمک میکنن و اصلا واسه همین انحصاریه (احتمالا).

آقا بازی جدید کپکام بنظرتون چیه؟ اینکه گفتن برای PS4‌ هست یعنی انحصاریه یا همینجوری گفتن؟ بازی جدید یا Oni Musha؟ یا DMC5؟

در مورد احتمال انحصاری بوذ Project Beast دو مدرک وجود داره ، کسی که اولین بار چند هفته پیش عکس ها رو در فروم 4Chan لیک کرد در کنار توضیح بسیار کوتاهی از تریلر، گفته بود که بازی با همکاری Japan Studio سونی ساخته میشه و این پروژه انحصاری PS4 ـه.
دومی هم مربوط میشه به شخصی در Gaf که گفته میشد کارمند سونی هست ، این بابا از مدت ها پیش در مورد این پروژه نخ میداد و کلا 90 درصد tease هاش هم مربوط میشه به همین پروژه بعدی میازاکی و می گفت که این عنوان با همکاری سونی در دست ساخت ـه بعد از اینکه مشخص شد این بازی با اسم Project Beast در دست ساخت ـه و پست های ایشون رو هم در مورد این بازی مرور کردند مشخص شد که ایشون در اکثر پست هاش در مورد بازی بعدی میازاکی عمدا از کلمه Beast استفاده میکنه ، که مشخص میکنه که احتمال زیاد چیزی در این مورد می دونند.
چنتا از پست هاش (البته پست های بیشتری در این رابطه هست ولی من فقط این چنتا رو پیدا کردم ):
NeoGAF - View Single Post - From Software: Dark Souls II might/maybe/possibly come to PS4 and Xbox One in future
برای من کافیه :دی انحصاریه تموم شد رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or