نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

مرد مومن اگه حق امتیازش دست FS بود که نمیومدن بازی رو به اسم دارک سولز روی بقیه پلتفرم ها ادامه بدن :دی
اینم حرفیه! از این زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم! :d:-"
من که از همون روزی که تصاویر این بازی لیک شد مطمئن بودم که دمونز سولزه و آی پی جدید نخواهد بود و حالا که آی پی دست سونی هست پس به زرث( ضرث؟!زرس؟!ظرص؟!ززص؟!ضرص؟! ظرث؟!) قاطع میگم که انحصاریه :x
خب با تایید این و اون آی پی گوریلا و قطعا در ادامه چنتا jrpg خفن مثل ninu kuni و ....تو بخش نقش آفرینی بی رقیبیم! :x

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
در مورد انحصاری بودن Project Beast شک نکنید ! از اونجایی که اهنگ Demon's Souls رو ویدئوست و از اونجایی که IP ـه DS مالِ سونیست در نتیجه انحصاریست ! :دی

در مورد انحصاری بودن Project Beast شک نکنید ! از اونجایی که اهنگ Demon's Souls رو ویدئوست و از اونجایی که IP ـه DS مالِ سونیست در نتیجه انحصاریست ! :دی
اینجوری هم که مشخصه استودیو ژاپن سونی توی ساخت بازی با From Software همکاری داره .
یکی از سوپر مگاتن های کنفرانس سونی کاش اصلاً لیک نمیشد :دی!

اینجوری هم که مشخصه استودیو ژاپن سونی توی ساخت بازی با From Software همکاری داره .
یکی از سوپر مگاتن های کنفرانس سونی کاش اصلاً لیک نمیشد :دی!
دقیقا , اینو تو پست خودش هم گذاشتم :

23987866608436152534.png

it's a PS4 exclusive
sony japan studio
miyazaki is directing
:d

یکی از سوپر مگاتن های کنفرانس سونی کاش اصلاً لیک نمیشد :biggrin1:!

اینجوری بهتره! نمایش کامل بازی تو کنفرانس سونی و اعلام انحصاری بودنش باعث گرفته شدن حال انطرفیا میشه!:دی در کل هم اگه سونی هیچی لیک نکنه و موضوعی برای بحث به ما نداه بده!:دی یه دو تا چیز دیگه هم باید لیک بشه!:دی

اینو کی نوشته ؟ که انحصاری 4 هستش و کارگردانش میازاکیه ؟
من فکر میکنم اون ویدیو fan made هست و اون گیف ها رو گذاشتن کنار هم آهنگ دیمونز سولز رو هم زدن تنگش

Using Xperia L via Tapatalk

Project Beast انحصاری باشه من از کنفرانس سونی دیگه هیچی نمیخوام :دی در این حد که بیان رو استیج اینو معرفی کنن و بگن خب دیگه تموم شد پاشید برید خونه هاتون :d

فقط خدا کنه این لیک شدن سر آغاز لیک شدنهای کنفرانس سونی نباشه :|:d
اگه بازی کوانتیک دریم حضور داشته باشه پتانسل لیک شدن اطلاعاتش رو داره!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or