نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

شما اول اسم بنده رو از یوزر تایتلت وردار تا با باستر سورد نیفتادم دنبالت :دی

بلی بلی تایید میشه ولی بشینید یه چند تا لیست 9 تایی بدید آمار دستمون باشه کسی جا نمونه :دی

یوزر تایتلم بخاطر احترام به بازگشتته احسان-سنپای :-*:x

خوب این لیست 9تایی من :

9
KINGDOM HEARTS III
8
TLG
7
AGENT
6
NEW JAPAN STUDIO IP
5
UNCHARTED IV
4
CRASH
3
SYPHON SHILTER
2
ONIMUSHA
1
SHENMU

بردیا این لیستی که گذاشتی، شماره 7 و 6 کی میخواد اونجا باشه دقیقا؟ لوگو؟ :-"
بعدشم تو بخش PS میباشیم،بعد نفرات اول تا سوم (حالا لیستت اول و دوم) PSـی نباشن! استغفرالله! :d :-"
بعد نبود the Order توی لیستت رو کجای دلم بزارم دیگه؟ :-"

شماره 1 که مشخصه! U4 و the Order هم حضور دارن! :d هممم...برای MM یه ایده به ذهنم رسید الان میام پروفایلت بهت میگم! >:)
فقط به نظرم بین KH III و FF XV فاصله بنداز! 2تا بازی SE پشت سر هم نرن! :d

از وقتی سوار قطار شدیم اینقدر سرعتش کم و زیاد شد و خوردیم تو در و دیوار کوپه که بالای 50 تا بخیه خوردیم!:d
دوستان خواهشاً مراعات کنید، تا همگی سالم برسیم به مقصد :d

@ بردیا
شنمو و اونیمیوشا و ایجنت و شماره 6 که اصن خاطره ـن :دی یه چیزایی میذاریم که یا معلومن یا در شایعات خیلی بالا هستن و ترجیحاً یه بازی مهم برای برند PS :دی همین FF XV با وجود مولتی بودن پارسال وسط کنفرانس بمبی بود برای خودش :دی

@ امیر
هستیم در خدمتت :دی

===

قبل از هر چیز تکلیف 9 رو مشخص کنید ببینیم عکس کدوم بنی بشری رو باید بیابم :دی

یه کوچولو،برای این 10 روز،بیشتر خود هایپی میکنیم!
yahoo_65.gif

لول می گفتی برات سایز بزرگتر درست می کردم :دی

===

برای جلوگیری از پشمک شدن ویتا می خواین شماره ی 9 رو kat بذاریم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
یه کوچولو،برای این 10 روز،بیشتر خود هایپی میکنیم! :-"
سونی اگه کراش رو معرفی نکنه من که خودم میرم اونجا بشکه 20 لیتری رو خودم میریزم از بس که این امیر هایپ شده واقعا" بی انصافیه که معرفی نشه آخه نگاه کنید کراش 3 رو نصب کرده داره بازی میکنه !!!!! جان من امیر معرفی نشد ( که میشه ) بیا بریم ژاپن یه خود سوزی بکنیم !! :|

لول می گفتی برات سایز بزرگتر درست می کردم :دی

===

برای جلوگیری از پشمک شدن ویتا می خواین شماره ی 9 رو kat بذاریم ؟ :دی

از فردا سایز بزرگتر بزار! :-" :d
---
Kat هم تایید میشه! البته همینطور که تو پروفایل گفتم، بانو Raven بیشتر تایید میشه
bled1-onion-head-emoticon.gif

سونی اگه کراش رو معرفی نکنه من که خودم میرم اونجا بشکه 20 لیتری رو خودم میریزم از بس که این امیر هایپ شده واقعا" بی انصافیه که معرفی نشه آخه نگاه کنید کراش 3 رو نصب کرده داره بازی میکنه!!!!! جان من امیر معرفی نشد ( که میشه ) بیا بریم ژاپن یه خود سوزی بکنیم !! :|
ما که تگ [SUP]TeamBandicoot# '[/SUP]گذاشتیم یعنی یک درصد هم شک نداریم که معرفی میشه! >:) :d اصلا نیاز به بشکه و اینا نیست! ساعت 6-7 صبح،آسمان رو نورانی میکنیم! :d از الان بریم وسایل فشفشه بازی و ... رو آماده کنیم! >:)

توی دو نسحه ما رو آدم به حساب نیاوردن :(( کنزان رو هم بخوای حساب کنی میشه 3 تا :((
Sega و Sony ما رو آدم حساب نمیکنند، Uncle Kaz که گناهی نداره این وسط :crying1::((

باورت نمیشه چقدر دلم برای Yakuza تنگ شده :((:((:((

حالا یکم زیادی Fan Dream بود لیستم :-"

ولی احسان خدایی اگر Kingdom Hearts III رو نذاری نه من نه تو :-" :-"

راستی احسان نگفتی آخه که ....
من فکر میکردم آرزو هامون رو میتونیم بزاریم اونجا :-" :-" :-"

خوب لیست تصحیح شده و با عقل بیشتر سنجیده شده و غیر Fan Dreamايــــــــــــی میزارم :-" :-" :)
{البته فردا} :-" :-"

راستی آمیر آکیبا شماره ی 6 که خیلی به واقعیت نزدیکه کـــــــــــــــه :-" :-"
6
NEW JAPAN STUDIO IP

اینقئدر هم دور از انتظار نیست :-"

256px-Siren_art_box.jpg

البته اگر این بالایــــــــــــــ معرفی بشه من خودکشی میکنم از خوشحالی
:-" :-" :-" :-" :-"

==============================

با توجه به پستای چند صفحه قبل بچه ها و اون شخصیت زن مو قرمز و دایناسور رباتی و این حرفا بنظرم این بهترین معرفی اییه که میشه برای امروز در نظر گرفت :دی
===
54978419962123852828.jpg

عنوان :
Capcom's New Game
Hype Lvl در صورت معرفی: بین 4000 تا 10000!
اصلا چی هست؟ امکان ندارد به عنوان یک گیمر حرفه ای اسم Capcom را نشنیده یا عناوین آن را تجربه نکرده باشید. معرفی یک دنباله درست و حسابی برای هر یک از عناوین موجود در تصویر بالا به تنهایی میتواند یک Megaton به حساب بیاید. در کنار عناوین بالا، Mega Man، Street Fighter، Marvel Vs Capcom، Dragon's Dogma و... تنها بخشی از عناوین خاطره انگیز و محبوب این شرکت را تشکیل میدهند. شرکت کپکام یکی از معدود کمپانی های Third Party ژاپنی بود که نسل هفتم را فوق العاده آغاز کرد، انتشار عناوین محبوب و موفقی از جمله Street Fighter 4، Devil May Cry 4 و Resident Evil 5 نوید بخش نسلی رویایی برای هواداران این شرکت بود. اما متاسفانه رفته رفته این کمپانی بزرگ راه خود را گم کرده و دچار افت بسیار شدیدی شد. هرچند عرضه عناوین زیبا و موفق Dragon's Dogma و Dead Rising 3 در سالهای اخیر و همچنین تغییرات اساسی در روش های مدیریتی این شرکت باعث شده تا هوادارانش کور سوی امیدی برای بازگشت Capcom به دوران طلایی این شرکت داشته باشند.
احتمال معرفی: 99%
چرا فکر میکنیم معرفی میشه؟ خود کپکام رسما تایید کرده که میخواد توی E3 یه عنوان AAA و بزرگ رو برای PS4 معرفی کنه. علاوه بر اون، شایعات بسیار زیاد در مورد ساخت Resident Evil بعدی، تمدید Trademark سری Devil May Cry و قرار دادن این سری در لیست 6 IP قوی کپکام، شایعات منتشر شده پیرامون بازگشت سری Dino Crisis و اعلام رسمی کپکام در مورد ساخت چندین بازی با انجین جدید این شرکت یعنی Panta Rhei، همگی وعده دهنده حضور پر رنگ کپکام در نسل هشتم هستن.
علاوه بر مواردی که بالاتر گفتم، از عرضه آخرین بازی مغز متفکر و بزرگترین کارگردان حال و حاضر کپکام یعنی Itsuno-san بیشتر از 2 سال میگذره و احتمال معرفی بازی جدید این کارگردان خلاق در E3 یا TGS امسال بسیار زیاده. چند وقت پیش هم گفته بود که دوست داره Dragon's Dogma 2 و Devil May Cry 5 رو بسازه و دقیقا ذکر کرده بود که علافه داره تا این عناوین رو روی PS4 ببینه.

آخرین ویرایش:
Sega و Sony ما رو آدم حساب نمیکنند، Uncle Kaz که گناهی نداره این وسط :crying1::((

باورت نمیشه چقدر دلم برای Yakuza تنگ شده :((:((:((

من که زیاد اهل این بازیهای جاپونی نیستم. ولی امیدوارم چندتا ازین خوباشو واسه خوشحالی تو (علی دانته)، احسان چوجی، بردیا و ... معرفی کنن :d
ظاهراً خیلی بهش نیاز دارید :d

یک نوشتـه در مورد احتمالات حضور ایجنت در E3 گیر آوردم که خلاصه اش به این شرح میباشد :) :d
تمدید عنوان تجاریـه بازیبه این معنیه که دارن یه کارهایی میکنن و این تمدید کردن بی دلیل نبوده ! تا مارس 2015 هم قرار هست که یک عنوان نسل بعد رو از این شرکت بزرگ شاهد باشیم .
گفته حالا که برخلاف PS3 کار با کنسول جدید راحت تر هست و خوب هم فروختـه شاید همین راکستار رو راضی کرده باشه دوباره دست به کار بشه ! :-"
سونی هم به دنبال برگ برنده هست و چه چیزی بهتـر از یه عنوان انحصاری از راکستـار :x :d
امـا دلیل اینکه چرا شاید این اتفاق نیفتـه خیلی ساده ست
Rockstar sing to their own tune and are not particularly expected to do much at E3
راکستار ساز خودش رو می زنـه و زیاد اهل E3 اومدن نیست ! :|
پ ن : از این نشان هایـه مخصوص حاکمـ بزرگ که زیر امضا می زنین نمیخواین واسه ایجنت درست کنین ؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or