[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
امان از دست تو بهروزIP این بازی علاوه بر کرش، توسط سونی خریداری شد. سونی میخواد کاری کنه که رسما باهاش ازدواج کنیم!:d
![]()
من هر 3 تاشو بازی کردم ولی بی انصاف رزیستنس 3 که واقعا عالی بود ! من خیلی باهاش حال کردم مخصوصا بخاطره طراحی سلاح هاش که استفاده ازشون خیلی لذت بخش بود و اون حالت secondary fire که در تمام تفنگ ها مخصوصا در اسلحه های برق و سمی اصل حال بود , روایت داستانی بدی هم نداشت و گرافیکش هم خوب بود .میون بحثتون بگم که به نظر من رزیستنس یه شوتر بسیار مزخرف و بدرد نخور بودکلاً اگه ادامش ندن خیلی سنگین ترن
رسماً هیچی نداشت
نه داستان جذاب و بدرد بخوری داشت ، نه گیم پلی برجسته ای ، نه کرکتری که بشه حسابش کرد
بعد از 2 هم که زد جاده خاکی
جان خودم از خود اینسامنیاک هم بپرسید این چی بوده که ساخته توی جواب دادنش می مونه
کلاً اینسامنیاک توی حیطه ی فان و شاد و شنگول باقی بمونه خیلی موفق تره![]()
نه فقط تو بازی کردی![]()
اصلا Dino بازی کردی؟:d
من هر 3 تاشو بازی کردم ولی بی انصاف رزیستنس 3 که واقعا عالی بود ! من خیلی باهاش حال کردم مخصوصا بخاطره طراحی سلاح هاش که استفاده ازشون خیلی لذت بخش بود و اون حالت secondary fire که در تمام تفنگ ها مخصوصا در اسلحه های برق و سمی اصل حال بود , روایت داستانی بدی هم نداشت و گرافیکش هم خوب بود .
احسان جان،عزیز دل برادر! همچنان Haters gonna hateسلاح های عجیب غریب و Cool که از شنت های همیشگی اینسامنیاکهاین که بحث نداره
ولی توی بحث داستان و کرکتر کلاً افلیج بود بازیمثلاً شونصد ساعت اینور اونور میرفتی و با یه کات سین 5 ثانیه ای بی سر و ته داستان روایت میشد
(توی 2 تای اولی) این مورد توی 3 بهتر شد ولی داستان هنوزم مزخرف بود
کرکتر ها اصن به یاد موندنی نبودن ! چه اون نیتن هیل گوشت تلخ چه اون مرتیکه جوزف کاپلی که یهو از یه کرکتر قاطی و داغون که اوج دیالوگاش دو تا کلمه مخالفت با گروه بود و یهو شد کرکتر اصلی
یعنی ارتباط برقرار کردن که هیچ ، اصن نمی فهمیدی این کرکتر ها این وسط چی میخوان
داستان هم کلیشه ای بود هم روایتش بد بود هم پرداخت کرکترها هویج بود
وای وای اون دکتره مالیکُوعین دایه دنبال کرکتر اول ها بود
از داستان که بگذریم گیم پلی هم چیز استخوان داری نبود ! خیلی ساده و آبکی بود و هیچ چیزی از خودش نداشت که بگیم حداقل رزیستنس به فلان چیز شناخته میشه ! فقط با دو تا خون و گوشت و این چیزا می خواست جای خالی شوتری مثل گیرز رو روی پلتفرم PS پُر کنه![]()
رزیستنس 2 بدبخت افتی نداشت نسبت به 1تازه شاید هم بهتر گشته بود
Resistance کلاً (حتی شماره سومش) بازی خیلی خوبی بود ، نمیگم شاهکار بود ولی خب خیلی خوب بود من که خیلی دوس میداشتم
در هر صورت به نظر من که این آیپی کارش تموم شده رفته![]()