[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
حالا که به مقام اینسایدر رسیدم بذارین یه مورد دیگه هم واستـون افشا کنم :dگزینـه اول هم صحیح بود رفت واسه E3 2015 ، اینسایدر بودیمـو نمیدونستیمـ:d
بنده هم تعصب خاصی رو Resistance دارم و خیلی حیفه اگه سونی بی خیالش بشه و بهش بها نده مخصوصا که حالا حالاها نباید منتظر کیلزون باشیم!خوشم میاد اینجا کسی دلش برای Resistance تنگ نشدهکلا همیشه انحصاری مظلوم و تنهایی بود
ماشالا کم بازی انحصاری خود سونی هم نبودکه ازش تقلید نکنه
گرافیک و گیم پلی هم که پرچمدار بود همیشه
کافیه نسخه بعد با طعم نسل بعد و توسط Insomniac معرفی بشه اون وقت بهتون میگم که گوریلا و اون بازیش میتونند برن بوق بزنند :bighug:
اگه معرفی بشه .......![]()
دایاناسور :biggrin1: موی قرمز = Dino Crisis
Sent from Valhalla.
به نظر من یه تیزر رو حتما نشون میدند! :d منتها Full Reveal میره برای سال دیگه!
IP این بازی علاوه بر کرش، توسط سونی خریداری شد. سونی میخواد کاری کنه که رسما باهاش ازدواج کنیم!:d
![]()
خوب یکدونه عکس مثل FFA ممکنه! (حتی تیزر هم نبودالبته حدمت جناب اینسایدر عرض شود که همه R&C های اصلی توی E3 معرفی شدن. عین Tools of Destruction که E3 معرفی شد. امیدوارم حتی با یک لوگو هم که شده بازی تو کنفرانس سونی معرفی بشه و نمایشش بمونه برای GC! (در بدترین حالت ممکن)
Haters gonna hateمیون بحثتون بگم که به نظر من رزیستنس یه شوتر بسیار مزخرف و بدرد نخور بودکلاً اگه ادامش ندن خیلی سنگین ترن
رسماً هیچی نداشت
نه داستان جذاب و بدرد بخوری داشت ، نه گیم پلی برجسته ای ، نه کرکتری که بشه حسابش کرد
بعد از 2 هم که زد جاده خاکی
جان خودم از خود اینسامنیاک هم بپرسید این چی بوده که ساخته توی جواب دادنش می مونه
کلاً اینسامنیاک توی حیطه ی فان و شاد و شنگول باقی بمونه خیلی موفق تره![]()
آیپی Dino Crisis رو سونی خریده ؟؟