نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یادتونه یکی از بچه ها یه گیف طولانی از جدایی سرنی از کاز بود کی بود ساخته بود :| ؟ این توییت بالا تاییدش میکنه :| میترسم خیلی چیزا رو تا اون موقع نشون ندن بندازن گیمزکام... نکنید آقا ! E3 نیاز داریم :دی ( جوری حرف میزنم که گویا عقلشون نمیرسه یا من بیشتر از اونا حالیمه :| :دی )

خوشم میاد اینجا کسی دلش برای Resistance تنگ نشده :( کلا همیشه انحصاری مظلوم و تنهایی بود :( ماشالا کم بازی انحصاری خود سونی هم نبودکه ازش تقلید نکنه :( گرافیک و گیم پلی هم که پرچمدار بود همیشه :(

کافیه نسخه بعد با طعم نسل بعد و توسط Insomniac معرفی بشه اون وقت بهتون میگم که گوریلا و اون بازیش میتونند برن بوق بزنند :bighug:

اگه معرفی بشه .......:(
بنده هم تعصب خاصی رو Resistance دارم و خیلی حیفه اگه سونی بی خیالش بشه و بهش بها نده مخصوصا که حالا حالاها نباید منتظر کیلزون باشیم!
امیدوارم isomniac رهاش نکنه و کماکان همین استودیو بسازتش و سونی نده دست کس دیگه هر چند که سر ریزیستنس 3 گفتن آخرین شماره از این سری هست که دارن می سازن!
هر چی سلاح هست تو این بازی به طور عمودی تو حلقم :x:d
پ ن : این استودیو هم کارش جزو عجایبه همزمان دو تا انحصاری برا دو پلتفرم!! برا پی اس 3 که رچت بود سال پیش اومد و برا ایکس وان هم که در دست ساخته!

آخرین ویرایش:
به عنوان یک Insider که کراش رو تایید کردم براتون:-"

البته حدمت جناب اینسایدر عرض شود که همه R&C های اصلی توی E3 معرفی شدن. عین Tools of Destruction که E3 معرفی شد. امیدوارم حتی با یک لوگو هم که شده بازی تو کنفرانس سونی معرفی بشه و نمایشش بمونه برای GC! (در بدترین حالت ممکن)

به نظر من یه تیزر رو حتما نشون میدند! :d منتها Full Reveal میره برای سال دیگه!

دایاناسور :biggrin1: موی قرمز = Dino Crisis

Sent from Valhalla.

IP این بازی علاوه بر کرش، توسط سونی خریداری شد. سونی میخواد کاری کنه که رسما باهاش ازدواج کنیم! /:) :d

64496252948879730957.png

میون بحثتون بگم که به نظر من رزیستنس یه شوتر بسیار مزخرف و بدرد نخور بود :دی کلاً اگه ادامش ندن خیلی سنگین ترن :دی رسماً هیچی نداشت :دی نه داستان جذاب و بدرد بخوری داشت ، نه گیم پلی برجسته ای ، نه کرکتری که بشه حسابش کرد :دی بعد از 2 هم که زد جاده خاکی :دی جان خودم از خود اینسامنیاک هم بپرسید این چی بوده که ساخته توی جواب دادنش می مونه :دی
کلاً اینسامنیاک توی حیطه ی فان و شاد و شنگول باقی بمونه خیلی موفق تره :دی

به نظر من یه تیزر رو حتما نشون میدند! :d منتها Full Reveal میره برای سال دیگه!

IP این بازی علاوه بر کرش، توسط سونی خریداری شد. سونی میخواد کاری کنه که رسما باهاش ازدواج کنیم! /:) :d

64496252948879730957.png

بهروز جان اگه این IP باشه که سونی خریده باشه و بخواد نسخه جدیدش عرضه کنه من از این به بعد هم پای تو هایپ را میندازم یه وقتی دیدی شدیدتر.:d

البته حدمت جناب اینسایدر عرض شود که همه R&C های اصلی توی E3 معرفی شدن. عین Tools of Destruction که E3 معرفی شد. امیدوارم حتی با یک لوگو هم که شده بازی تو کنفرانس سونی معرفی بشه و نمایشش بمونه برای GC! (در بدترین حالت ممکن)
خوب یکدونه عکس مثل FFA ممکنه! (حتی تیزر هم نبود:-" ) ولی معرفی و نمایش گیمزکام! :d >:) (یکدونه عکس رو معرفی حساب نمیکنیم:-" )

میون بحثتون بگم که به نظر من رزیستنس یه شوتر بسیار مزخرف و بدرد نخور بود :دی کلاً اگه ادامش ندن خیلی سنگین ترن :دی رسماً هیچی نداشت :دی نه داستان جذاب و بدرد بخوری داشت ، نه گیم پلی برجسته ای ، نه کرکتری که بشه حسابش کرد :دی بعد از 2 هم که زد جاده خاکی :دی جان خودم از خود اینسامنیاک هم بپرسید این چی بوده که ساخته توی جواب دادنش می مونه :دی
کلاً اینسامنیاک توی حیطه ی فان و شاد و شنگول باقی بمونه خیلی موفق تره :دی
Haters gonna hate
:| :| :|

---
یک عدد فت پرنسس برای PS4 توی E3 یا گیمزکام،یا اصلا در بازه ی بین این ها نیز معرفی میشود :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or