[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
تو سری رزیستنس فقط نسخه پی اس پی و 3 ـش رو درست بازی کردم. نسخه 3 یه تیکه تو جنگل داشت یعنی خدا بود ! اگه کل بازیو بتونن اونجوری در بیارن خوبه وگرنه درحالت کلی زیاد حال نمیده بازیشخوشم میاد اینجا کسی دلش برای Resistance تنگ نشدهکلا همیشه انحصاری مظلوم و تنهایی بود
ماشالا کم بازی انحصاری خود سونی هم نبودکه ازش تقلید نکنه
گرافیک و گیم پلی هم که پرچمدار بود همیشه
کافیه نسخه بعد با طعم نسل بعد و توسط Insomniac معرفی بشه اون وقت بهتون میگم که گوریلا و اون بازیش میتونند برن بوق بزنند :bighug:
اگه معرفی بشه .......![]()
خوشم میاد اینجا کسی دلش برای Resistance تنگ نشدهکلا همیشه انحصاری مظلوم و تنهایی بود
کافیه نسخه بعد با طعم نسل بعد و توسط Insomniac معرفی بشه اون وقت بهتون میگم که گوریلا و اون بازیش میتونند برن بوق بزنند :bighug:
این پروژه رسما اعلام شده که IP جدیدی ـه و با توجه به افرادی هم که جذب کردند به احتمال خیلی زیاد نقش افرینی هست.یادتون باشه قبلا شایعه شده بود که بازی بعدی GG این HS2 هست! با توجه به اظهارات جناب شینوبی باید یجورایی HS2 رو تایید شده دونست! فقط من نمیدونم باید از این اتفاق خوشحال باشم یا ناراحت؟ معرفی HS2 عالیه اما دوست داشتم GG یه IP جدید بسازه!
خدا کنه این red headed female protagonist صرفا اتفاقی باشه!![]()
امیر راست میگه اگر همچین چیزی میخوای پاپیتر رو تست کن قشنگههمين ديگه پلتفرمر ميخام خطي باشه 600 تا مرحله داشته باشه بشينم بازي كنم.مثل همون نسخه هاي PS كرش و Reyman ها.
شما رو نميدونم ولي بدجور زد به سرم برم يك ايملاتور نصب كنم سي دي هاش رو بذارم بازي كنم.![]()
HS2 معرفی بشه فقط حالا لوح زرین نیکان هم بسازتش مهم نیست. مهم تجدید دیدار با یار مو قرمز خودمون هست:dآخه کجای اون HS2 بی صاحاب روبات و فلان داشتخدایی توهم زدید فضایی نمیشه هم جمش کرد![]()
![]()
گزینـه اول هم صحیح بود رفت واسه E3 2015 ، اینسایدر بودیمـو نمیدونستیمـگزینه دوم صحیح بود![]()
این پروژه رسما اعلام شده که IP جدیدی ـه و با توجه به افرادی هم که جذب کردند به احتمال خیلی زیاد نقش افرینی هست.
این به اصطلاح Insider هم این اطلاعات (پیش بینی ها) رو از روی همین ارت ها میده و این ارت ها هم مشخصا نباید ربطی به پروژه در دست ساخت GG داشته باشه چون اگه داشت خیلی وقت بود از سورس اصلی پاک شده بودند.
در نهایت تیم خیلی خوبی دارن روی بازی کار می کنند میتونید به این بازی خیلی امیدوار باشید.
اتفاقا Resistance رو من عاشق اتمسفر بازیش بودممنتهی سازندش خیانتکار از آب دراومده حالا حالاها نمیاد.
بدون Nathan Hale هرگز...!خوشم میاد اینجا کسی دلش برای Resistance تنگ نشدهکلا همیشه انحصاری مظلوم و تنهایی بود
به عنوان یک Insider که کراش رو تایید کردم براتونIns چند وقت پیش دو تا استدیو شد و استدیو دوم الان داره SO رو میسازه. اما ان یکی اصلیه بعد از ساخت Nexus دیگه خبری ازشون نیست. بعید نیست که Res 4 یا یه R&C جدید برای PS4 در حال ساخت باشه! من هم رده ME4 (حالا یکم کمتر) منتظر R&C جدید هستم! چی میشه اگه تو کنفرانس سونی چشمون به جمال رچت روشن بشه!
امیدوارم همینطور که میگی باشه!![]()