[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
احسان جان،عزیز دل برادر! همچنان Haters gonna hate
این چیزایی که در مورد داستان میگی شاید برای سومی درست باشه،اما در مورد R2 اصلا و ابدا و به هیچ وجه من الوجوه!
گیم پلی هم اتفاقا خیلی جالب بود،مخصوصا با همین سلاح های Insomniacـی!![]()
بخش مولتی فانی هم داشت! (شماره ی دوم رو که امتحان کردم میگم! بقیه رو نظری ندارم! :d )
Noᴄtis Luᴄis
احسان تو اصلا Res 1 رو بازی کردی؟ حالا درسته شماره دوم افت شدیدی داشت و 3 هم انی که باید نبود اما Res 1 فوقالعاده بود! کلا هم Resو هم KZ اول کار فوقالعاده ظاهر شدن اما بعدا معلوم نشد کسی با چیزی زد تو سر زانده هاشون یا چیزخور شدن که بجای پیش رفت هی افت کردن!
RES 3 بهترین نسخه در 3 گانه بود به نظره من , دلیلش هم اینه که لذت بیشتری بردم ازش که بخش مهمش هم بخاطره اون طراحی عالی سلاح ها بود که حال میداد:d شوتری که متاش بین 83 تا 88 شده رو دیگه اینقدر نزنید تو سرش الان یه همچین شوترایی شاهکار تلقی میشن :d KZ هم شماره ی سوم از نظره من در بخش گیم پلی (مخصوصا میلی اتک ها) و تنوع بازی و محیط و گرافیک در حده فوق العاده بود ولی متاسفانه داستانو خوب کار نکرده بودند که تمام نقدهاش هم به همین نقطه ضعف اشاره کرده بودندNoᴄtis Luᴄis
احسان تو اصلا Res 1 رو بازی کردی؟ حالا درسته شماره دوم افت شدیدی داشت و 3 هم انی که باید نبود اما Res 1 فوقالعاده بود! کلا هم Resو هم KZ اول کار فوقالعاده ظاهر شدن اما بعدا معلوم نشد کسی با چیزی زد تو سر زانده هاشون یا چیزخور شدن که بجای پیش رفت هی افت کردن!
برو بینیم باو! :dبدترین Resistance که بازی کردم همین شماره 2 بود شماره 1عالی بود و جو عالی داشت شماره 3 گیم پلی بهتر و داستان بهتری داشت .![]()
اتفاقا اون بوووووم خیلی خفن بود! :dشما سیر داغ بابا حوصله نداریم :biggrin1:
توی 2 روایت فاجعه بود ! اگر چه آخرش خیلی اپیک شده بود ولی ادامه ای که براش انتخاب کردن لول ترین حرکت تاریخ بود ! یعنی نیتن هیل قشنگ رفته بود تا با اون حرکتش جاوادانه بشه و یه ادامه ی اپیک رو رقم بزنه که یهو بووووومریلی ؟! :biggrin1:
گیم پلی هم که کماکان نظرم همونه که گفتم
من اصولاً اگه چیزی رو بازی نکنم در موردش نظر نمیدم
R1 یه حالت یونیک و خاصی داشت و اینکه با جنگ جهانی قاطی شده بود بد نبود ولی باز هم به اون خوبی نبود+ اینکه بازم از نظر داستانی و پرداخت کرکتر مشکل داشت
![]()
برو بینیم باو! :d
3 داستان بهتری داشت؟ :d خرترین و کلیشه ای ترین داستان ممکن رو داشت! :d بازی خوبی بود باز! ولی داستانی اصلا جای حمایت نداره!باس فایت هم جزو گیم پلی دیگه؟ باس های دو بسی خوف تر بودن! :d
اتفاقا اون بوووووم خیلی خفن بود! :d
درسته هیل داشت میرفت جاودانه بشه! ولی اگر جاودانه میشد،الان دیگه زمین نبود رسما+ اون جمله ی It's Beautifulـش جاودانه شد! :bighug:
اصلا این وسط اون جمله ی معروف بتمن داشت اتفاق میفتاد :
You Either Die a Hero, or Live Long Enough to See Yourself Become the Villain.
که خوب قبل از اون اتفاق جلوش گرفته شد! :d
ادامه ـش آره! کپلی نه قیافش به شخصیت اصلی میخورد نه اون داستانی که دادن! این بشر توی شماره ی دوم، رو اعصاب ترین کاراکتر دنیا بود! بعد به خاطر اون شلیک آخر کار عذاب وجدان و اخراج و مرد خانواده و ...!اصلا به این بشر میومد خانواده داشته باشه که دیگه انقدر خانواده دوست باشه؟
کلا شخصیت بنده خدا توی شماره سوم ریبوت شد
روایتشم هیچ مشکلی نداشت! :d
نظرت هم در مورد گیم پلی هم ... کلا نظر ندی در این مورد بهتره!گیم پلی از این بهتر چی میخوای؟
این همه سلاح متنوع،این همه دشمن متنوع! این همه باس خوف!
فقط یه سواری از R1 کم داشت،که اصلا من با اون سواریش حال نمیکردم! :d
من با بهروز یه کوچولو موافقم! :d البته نه فاجعه! ولی یک سری بازی ها هستن که نمیدونم چرا،موقع بازی کردنشون به شدت سر درد میگیرم! R1 یکی از اون بازی ها بود! :d ولی خوب تونستم تمومش کنم! :d
اما بخوام بین سه تا رتبه بندی کنم،میندازمش ته لیست
---
چقدر نظرات متفاوته در مورد بهترین Resistance ! :d فکر کنم باید براش یه نظرسنجی بزاریم! :d
من میدونم چرا ویتا بازی کم داره هـــــاــاــــاــا
بخاطر اینه :
=================
راستی بچه ها خبری از این بازی S-E نشد !؟
اصلا بازی بود یا فقط یک Tech-Demo بــــــــــــــــــــــود ؟!
{دختره بد نیست هــــــــــاــــاـــــا}
================
خب میریم سراغ Countdown امسال ...
اولین بازی که به صورت دیکتاتوری گذاشته شدبرای 9 تای بقیه پیشنهاد بدید
![]()
اسحان شماره ی 9 هم باید دیکتاتوری باشه :
KINGDOM HEARTS III
:d
شوماره 1 سایفونه دیگه !؟ :bighug: