نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

احسان جان،عزیز دل برادر! همچنان Haters gonna hate :|

این چیزایی که در مورد داستان میگی شاید برای سومی درست باشه،اما در مورد R2 اصلا و ابدا و به هیچ وجه من الوجوه! :|

گیم پلی هم اتفاقا خیلی جالب بود،مخصوصا با همین سلاح های Insomniacـی! :x
بخش مولتی فانی هم داشت! (شماره ی دوم رو که امتحان کردم میگم! بقیه رو نظری ندارم! :d )

شما سیر داغ بابا حوصله نداریم :biggrin1:

توی 2 روایت فاجعه بود ! اگر چه آخرش خیلی اپیک شده بود ولی ادامه ای که براش انتخاب کردن لول ترین حرکت تاریخ بود ! یعنی نیتن هیل قشنگ رفته بود تا با اون حرکتش جاوادانه بشه و یه ادامه ی اپیک رو رقم بزنه که یهو بوووووم =)) ریلی ؟! :biggrin1:

گیم پلی هم که کماکان نظرم همونه که گفتم :دی

Noᴄtis Luᴄis

احسان تو اصلا Res 1 رو بازی کردی؟ حالا درسته شماره دوم افت شدیدی داشت و 3 هم انی که باید نبود اما Res 1 فوقالعاده بود! کلا هم Res‌و هم KZ اول کار فوقالعاده ظاهر شدن اما بعدا معلوم نشد کسی با چیزی زد تو سر زانده هاشون یا چیزخور شدن که بجای پیش رفت هی افت کردن!

من اصولاً اگه چیزی رو بازی نکنم در موردش نظر نمیدم :دی

R1 یه حالت یونیک و خاصی داشت و اینکه با جنگ جهانی قاطی شده بود بد نبود ولی باز هم به اون خوبی نبود :دی + اینکه بازم از نظر داستانی و پرداخت کرکتر مشکل داشت :دی

Noᴄtis Luᴄis

احسان تو اصلا Res 1 رو بازی کردی؟ حالا درسته شماره دوم افت شدیدی داشت و 3 هم انی که باید نبود اما Res 1 فوقالعاده بود! کلا هم Res‌و هم KZ اول کار فوقالعاده ظاهر شدن اما بعدا معلوم نشد کسی با چیزی زد تو سر زانده هاشون یا چیزخور شدن که بجای پیش رفت هی افت کردن!
RES 3 بهترین نسخه در 3 گانه بود به نظره من , دلیلش هم اینه که لذت بیشتری بردم ازش که بخش مهمش هم بخاطره اون طراحی عالی سلاح ها بود که حال میداد:d شوتری که متاش بین 83 تا 88 شده رو دیگه اینقدر نزنید تو سرش الان یه همچین شوترایی شاهکار تلقی میشن :d KZ هم شماره ی سوم از نظره من در بخش گیم پلی (مخصوصا میلی اتک ها) و تنوع بازی و محیط و گرافیک در حده فوق العاده بود ولی متاسفانه داستانو خوب کار نکرده بودند که تمام نقدهاش هم به همین نقطه ضعف اشاره کرده بودند

چی میگید اقا برید دنبال کار و زندگیتون ده روز مونده تا E3 ...

71554422310298035178.gif

58795684618878495056.jpg

:d

بحث Resistance شد، نظر داغون من در مورد بازی: :d

Res 1: فاجعه، وسط بازی خوابم برد! :d
Res 2: فوق العاده، نمیدونم چرا به شدت با بازی حال کردم! :d مخصوصا وسطای بازی تو کوچه پس کوچه ها حس و حال Half life رو به آدم میداد.
Res 3: بازی نکردم! :d

آقا شما خدایی از resistance 1 خوشتون اومد :|:|:|:| این بازی جزء معدود انحصاری های سونی بود که من اصلا باهاش حال نکردم :دی اومدن بودن شبیه هیلو درستش کن هیلو گیم پلیش خیلی ماسته :دی

( خدارو شکر بانجی با عرضه به موقع reach از کشک شدن سری جلوگیری کرد 343هم با هیلو 4 گند زد به هرچی بانجی ساخته بود :دی )

این res از اون هم ماست تر بود شده بود ماست چکیده :دی درجه سختی هم گردن مارو شکوند انقدر آخر بازی سخت بود من رو نرمال 2 ساعت داشتم اون یارو دستگاه کایمرا ساز رو میترکوندم :| :دی با چی بازی حال کردین شما؟ نسخه 2 رو که اصلا ولش کن 3 بازی بهتر بود ولی کلا سری قوی ای نبوده بنظرم سگ Killzone 2 به همشون میارزه :دی

-----------------------------------------

سونی هم یه سورپرایز داره تو E3 ( :دی thank u captain obvious) یا کرش هست یا TLG شایدم دوتاش :دی هرچی همرو تو E3 رو نمیکنن تا GC , TGS صبر میکنن

یه خبر هم بدم نمیدونم کسی گفت یا نه ولی سونی اسپانسر TGS هست و برای همه بازیساز های indie غرفه اجاره کرده یعنی بدون توجه واسه چی پلتفرمی بازی میسازن واسه همشون غرفه مجانی هست (جونم معرفت جونم سونی :دی)

من یه رنگ به رنگ ها دنیا اضافه کردم اونم آبی پلی استیشن ی هست :)
من که میرم اتاقم رو اون رنگی میکنم از شدت هایپ
آبی پلی استیشن ی
:)

آقا اونایی که باور دارن از این به بعد از این رنگ استفاده کنن برای متنشون انجمن بوی پلی استیشن بگیره

بدترین Resistance که بازی کردم همین شماره 2 بود شماره 1عالی بود و جو عالی داشت شماره 3 گیم پلی بهتر و داستان بهتری داشت .;)
برو بینیم باو! :d
3 داستان بهتری داشت؟ :d خرترین و کلیشه ای ترین داستان ممکن رو داشت! :d بازی خوبی بود باز! ولی داستانی اصلا جای حمایت نداره! :-" باس فایت هم جزو گیم پلی دیگه؟ باس های دو بسی خوف تر بودن! :d

شما سیر داغ بابا حوصله نداریم :biggrin1:

توی 2 روایت فاجعه بود ! اگر چه آخرش خیلی اپیک شده بود ولی ادامه ای که براش انتخاب کردن لول ترین حرکت تاریخ بود ! یعنی نیتن هیل قشنگ رفته بود تا با اون حرکتش جاوادانه بشه و یه ادامه ی اپیک رو رقم بزنه که یهو بوووووم =)) ریلی ؟! :biggrin1:

گیم پلی هم که کماکان نظرم همونه که گفتم :دی

من اصولاً اگه چیزی رو بازی نکنم در موردش نظر نمیدم :دی

R1 یه حالت یونیک و خاصی داشت و اینکه با جنگ جهانی قاطی شده بود بد نبود ولی باز هم به اون خوبی نبود :دی + اینکه بازم از نظر داستانی و پرداخت کرکتر مشکل داشت :دی
اتفاقا اون بوووووم خیلی خفن بود! :d
درسته هیل داشت میرفت جاودانه بشه! ولی اگر جاودانه میشد،الان دیگه زمین نبود رسما:-" + اون جمله ی It's Beautifulـش جاودانه شد! :bighug:
اصلا این وسط اون جمله ی معروف بتمن داشت اتفاق میفتاد :
You Either Die a Hero, or Live Long Enough to See Yourself Become the Villain.
که خوب قبل از اون اتفاق جلوش گرفته شد! :d

ادامه ـش آره! کپلی نه قیافش به شخصیت اصلی میخورد نه اون داستانی که دادن! این بشر توی شماره ی دوم، رو اعصاب ترین کاراکتر دنیا بود! بعد به خاطر اون شلیک آخر کار عذاب وجدان و اخراج و مرد خانواده و ...! :| اصلا به این بشر میومد خانواده داشته باشه که دیگه انقدر خانواده دوست باشه؟ :| کلا شخصیت بنده خدا توی شماره سوم ریبوت شد:-"
روایتشم هیچ مشکلی نداشت! :d

نظرت هم در مورد گیم پلی هم ... کلا نظر ندی در این مورد بهتره! :p گیم پلی از این بهتر چی میخوای؟ :| این همه سلاح متنوع،این همه دشمن متنوع! این همه باس خوف! :| فقط یه سواری از R1 کم داشت،که اصلا من با اون سواریش حال نمیکردم! :d

من با بهروز یه کوچولو موافقم! :d البته نه فاجعه! ولی یک سری بازی ها هستن که نمیدونم چرا،موقع بازی کردنشون به شدت سر درد میگیرم! R1 یکی از اون بازی ها بود! :d ولی خوب تونستم تمومش کنم! :d
اما بخوام بین سه تا رتبه بندی کنم،میندازمش ته لیست:-"

---
چقدر نظرات متفاوته در مورد بهترین Resistance ! :d فکر کنم باید براش یه نظرسنجی بزاریم! :d

آخرین ویرایش:
برو بینیم باو! :d
3 داستان بهتری داشت؟ :d خرترین و کلیشه ای ترین داستان ممکن رو داشت! :d بازی خوبی بود باز! ولی داستانی اصلا جای حمایت نداره! :-" باس فایت هم جزو گیم پلی دیگه؟ باس های دو بسی خوف تر بودن! :d

حالا بیا ببینم .:d
درسته کلیشه ای بود اما به سبک و نوع بازی به شدت میخورد میتونست بهتر باشه بهتر از اون شماره 2 بود که آدم نمیدونست داره half-life بازی میکنه یا Resistance .:d درسته باس های خفنی داشت شماره 2 اما به صورت کلی گیم پلی سریع و تنوع بالای که 3 داشت نه تنها 1 نداشت بلکه 2 هم نداشت .:d
کلا من با جو و نوع گیم پلی 3 بیشتر حال کردم تا 2 به نظرم 2 بیش از اندازه بزرگ شده بود الکی و کیفیت کلی بازی پایین آورده بود به نسبط 1 من خودم به شخصه دوست دارم در یک کوچه تنگ راه برم اطراف و محیط جلوه خاص و فیزیک و اجسام محیطی مناسب باشه در یک محیط باز بدون هیچی راه نرم به نظرم به خاطر همین بود بیشتر با 2 رابطه برقرار نکردم محیط بازی برای من در درجه اول قرار داره یه جورایی همون برخورد اولم با بازی که شروع میشه نشون میده خوشم میاد حتما تمام میکنم یه 3 دور دیگه هم میرم یا نه همون یک دور هم شاید برم شاید نرم شماره 2 دقیقا همون وضعیت دوم پیدا کرد و فقط یک دفعه بازی تمام کردم .:d

من میدونم چرا ویتا بازی کم داره هـــــاــاــــاــا :-":-"

بخاطر اینه :

:-"

=================

راستی بچه ها خبری از این بازی S-E نشد !؟

اصلا بازی بود یا فقط یک Tech-Demo بــــــــــــــــــــــود ؟!

{دختره بد نیست هــــــــــاــــاـــــا}

:-":-"

================

اتفاقا اون بوووووم خیلی خفن بود! :d
درسته هیل داشت میرفت جاودانه بشه! ولی اگر جاودانه میشد،الان دیگه زمین نبود رسما:-" + اون جمله ی It's Beautifulـش جاودانه شد! :bighug:
اصلا این وسط اون جمله ی معروف بتمن داشت اتفاق میفتاد :
You Either Die a Hero, or Live Long Enough to See Yourself Become the Villain.
که خوب قبل از اون اتفاق جلوش گرفته شد! :d

ادامه ـش آره! کپلی نه قیافش به شخصیت اصلی میخورد نه اون داستانی که دادن! این بشر توی شماره ی دوم، رو اعصاب ترین کاراکتر دنیا بود! بعد به خاطر اون شلیک آخر کار عذاب وجدان و اخراج و مرد خانواده و ...! :| اصلا به این بشر میومد خانواده داشته باشه که دیگه انقدر خانواده دوست باشه؟ :| کلا شخصیت بنده خدا توی شماره سوم ریبوت شد:-"
روایتشم هیچ مشکلی نداشت! :d

نظرت هم در مورد گیم پلی هم ... کلا نظر ندی در این مورد بهتره! :p گیم پلی از این بهتر چی میخوای؟ :| این همه سلاح متنوع،این همه دشمن متنوع! این همه باس خوف! :| فقط یه سواری از R1 کم داشت،که اصلا من با اون سواریش حال نمیکردم! :d

من با بهروز یه کوچولو موافقم! :d البته نه فاجعه! ولی یک سری بازی ها هستن که نمیدونم چرا،موقع بازی کردنشون به شدت سر درد میگیرم! R1 یکی از اون بازی ها بود! :d ولی خوب تونستم تمومش کنم! :d
اما بخوام بین سه تا رتبه بندی کنم،میندازمش ته لیست:-"

---
چقدر نظرات متفاوته در مورد بهترین Resistance ! :d فکر کنم باید براش یه نظرسنجی بزاریم! :d

یا قبول کن سیر داستانیش داغون بود یا می تونی بری بمیری :دی
گیم پلی هم نظرم به ماکان نزدیک تره :دی 1 خیلی شبیه هیلو بود و قشنگ تر بود + اسکی رفتن ماشین سواری :دی ولی بقیه رسماً نابود بودن :دی

من میدونم چرا ویتا بازی کم داره هـــــاــاــــاــا :-":-"

بخاطر اینه :

:-"

=================

راستی بچه ها خبری از این بازی S-E نشد !؟

اصلا بازی بود یا فقط یک Tech-Demo بــــــــــــــــــــــود ؟!

{دختره بد نیست هــــــــــاــــاـــــا}

:-":-"

================

اخ اخ اخ گفتی یادمه این دیدم فکر کردم یک بازی بازی شاخیم میشه وقتی میره تو اون ساختون اون شمعا روشن با پیر مرد میجنگید مثنکه سوار اژدها اینا میشه اخرش خیلی باحال بود :)

اسحان شماره ی 9 هم باید دیکتاتوری باشه :

KINGDOM HEARTS III

:d

شما اول اسم بنده رو از یوزر تایتلت وردار تا با باستر سورد نیفتادم دنبالت :دی

بلی بلی تایید میشه ولی بشینید یه چند تا لیست 9 تایی بدید آمار دستمون باشه کسی جا نمونه :دی

شوماره 1 سایفونه دیگه !؟ :bighug:

کراش :((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or