نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

..May it be

23772306728628978995.jpg

May it be you journey on
To light the day
When the night is overcome
..You may rise to find the sun

اون درخشش نوری که به این سرزمین طنین افکنده، به تنهایی باعث میشه تا این Fan art جلوه دیگری به خودش بگیره...
فقط 10 روز دیگر..

فاااااااک یه ویدیو از Project Beast لیک شد سریع اپلود کردم اینجا :
دانلود فایل OH-SHIIIIIIIT
تنها چیزی که میشه فهمید اینه که قطعا بازی برا فروم سافتوره! همه چیز از انیمیشنها و موسیقی و و عبور از هاله ی نورانی برا مبارزه با باس ها ( عجب باسی هم بود!).... دمونز سولزی و دارک سولزی بود!
جوش هم خیلی تاریکتر و سنگینتر از دارک سولزهاست!
جون مادرت دمونز سولز 2 انحصاری باش:((:bighug:
اول صبحی چه هایپی شدیم:|
ویرایش: اصلا دقت نکردم که خب اول تریلر نوشته فروم سافتور دیگه بالا نیازی نبود که اثبات کنم بازی فروم سافتوره :d

آخرین ویرایش:
نیست . چرا باید باشه ؟ مگه اینکه Demon's Souls II باشه .
خودمم احتمال می دم دمونز باشه چون منطقی نیست تو یک سبک یه استودیو بیاد پشت سر هم سه تا آی پی مختلف معرفی کنه واین بازی باید دنباله ی یکی از بازی های قبلیشون باشه که احتمال فراوان دمونز سولزه چون دارک سولز هنوز تازه عرضه شده!
می ترسم از اینکه حتی اگه دمونز سولز 2 یاشه باز هم انحصاری نباشه !

ربطی به سونی نداره ها... ولی دلم برای این لعنتی تنگ شده:

آخ آخ چی گفتی فریدون! خ اگه صرف دلتنگی باشه که منم دلم واسه این تنگ شده:

url

امیدوارم یه Tiny Toon انحصاری PS4 (!):dتو E3 امسال ببینیم یه چیزی تو مایه های Rayman شده باشه با همون گیم پلی سابق خودش، اونم 1080p چه شـــــود:d

یه مطلبی چند سال پیش با عنوان گنجینه قلم زدیم اتفاقاً هر دوتاش هم جزو گنجینه ها بودن چون کلاً خاطرات عجیب غریبی من با این دوتا دارم:d واسه هر بازی یه کلیپ هم می ساختیم که کلیپ Hercules این پائینی بود با موزیک بسیار دلنشین Go the Distance.
بد نیس دانلود کنین یه چیزایی یادتون بیاد دوباره منتها اگه کسی میره تو فاز نوستالژی و توهم دانلود نکنه خواهشاً:d

Disney's Hercules-Clip-Treasures

حرف در مورد این دو تا بازی کاملاً مرتبط با E3 امسال و این تاپیک هست، می دونم لازم نیس بگین:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or