[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
گفتیم اگه demon souls باشه انحصاریه. همون چندوقت پیش هم که چنتا عکس لیک شده بود شایعه بود Japan Studio همکاری داره تو ساختش! از خودمون که نمیگیم همینجوریاتفاقا منم مییخواستم بگم رو چه حسابی میگید انحصاریه! که دوستمون ( آواتار تلو... اسمشم یادم نمیاد
) گفت ! یعنی واقعا اگه انحصاری نباشه هیچ facepalm ـی جوابگویه این کارتون نیست
![]()
![]()
اتفاقا برعكس U4 با تحولاتي كه دارن ميدن درش كاملا شرايط مساعدي داره پيدا مي كنه و قبل از اين تحولات گويا شرايطش نا مساعد بوده كه بزرگان ND هم از نتيجش راضي نبودن و تصميم به تغيير گرفتن .......پس فكر كنم كلا قضيه U4 با بازيه استيگ كه كلا نابود شده به نظر مي رسه فرق داره .در هر صورت UC4 هم انگار عین بازی کذایی SM وضعیت چندان مشخص و مساعدی نداره!
( باز هم فن بوی دریم! :d )
شروع خیلی خوبی داشت! اون مرحله ی اول بازی واقعا یه شهر زنده رو نشون میداد! (اگر ادامه ـش مثل همون مرحله اول بود،شاهکار میشد رسما! :d ) یه Paper Trail بزارن توی بازی عالی میشه!حل کردن پرونده های پلیسی
:d

:d گفته که Red Dead Redemption تو مراحل ساخت قرار داره
این POP رو به عنوان اون انحصاری زمانی گفتن؟نمیدونم کسی اشاره کرده یا نـه ولی همکار عزیزمـ شینوبی 602:d گفته که Red Dead Redemption j تو مراحل ساخت قرار داره ولی احتمالش خیلی کمـه که تو E3 معرفی بشه ! :d
اون یکی همکار دیگه BruceLeeroy هم گفته که انحصاری ثرد پارتیه ایکس باکس تو E3 انحصاری زمانیـه ! رشید هم گفته عنوانیـه که مدتیه خبری ازش نبوده رزیدنت اویل ، مس افکت و ردمپشن هم نیست !![]()
در هر صورت تو مقاله اومده که It could be Rainbow Six or Prince of Persia or Homefront 2
(پرنس زود برو آی بیلیو رو بذار :d )
برن بمیرن! 
Jade هم که سبزه،به بند و بساط کنفرانس اونطرف هم میاد! 

این رو دیگه رسما تایید کردن و با فن بوی دریم نمیشه جلوش ایستاد@علی
United Front فعلا سرش با MNR2 شلوغه انشاالله![]()
![]()
( باز هم فن بوی دریم! :d )
ولی Sleepings Dogs بازی خوبی بود! مبارزاتش بسی حال میداد!شروع خیلی خوبی داشت! اون مرحله ی اول بازی واقعا یه شهر زنده رو نشون میداد! (اگر ادامه ـش مثل همون مرحله اول بود،شاهکار میشد رسما! :d )
یه Paper Trail بزارن توی بازی عالی میشه!![]()
---
ولی خوب،به طور کلی بازیی نیست که خیلی منتظرش باشم :d اگر بشه بازی میکنیم،نشد هم...نشد![]()
![]()

برعکس اکثر OW ها، هرچی جلوتر میرفتی بازی جذابتر میشد 
یوبیسافت محبوبشون رو به آن طرف دیگر غش کرداین POP رو به عنوان اون انحصاری زمانی گفتن؟برن بمیرن!
ولی مدتیه ازش خبری نیست،میتونه BG&E باشهJade هم که سبزه،به بند و بساط کنفرانس اونطرف هم میاد!
ولی یوبی نامرده اگر اونطرف غش کنه![]()
سال 2012 هم SP و LBP K رو داشتناین رو دیگه رسما تایید کردن و با فن بوی دریم نمیشه جلوش ایستاد
من که خیلی ازش خوشم اومدبرعکس اکثر OW ها، هرچی جلوتر میرفتی بازی جذابتر میشد
مبارزات خیابونیش واقعا حال میداد! وقتی همه رو میترکوندی بدون اینکه یه ضربه هم ازشون بخوری بشدت حس و حال BadA$S بودن بهت دست میداد
![]()
) ، چندتا هم مرحله باهاش بسازن که کار بس راحتیه!
:dما هنوز یک ساعت انحصاری AC:U و AC:C داریم! (گرچه اینم هنوز تایید نشدهیوبیسافت محبوبشون رو به آن طرف دیگر غش کرد:d![]()
)
LBP K هم کار اینا بوده؟! نمیدونستم برای سونی هم بازی انحصاری ساختن ....Interestingسال 2012 هم SP و LBP K رو داشتن:d
بعد SP ساختنش بیشتر طول میکشه! :d اینا بیان همون MNR رو بدن، چندتا آیتم جدید اضافه کنند ( و تیر! خواهشا!) ، چندتا هم مرحله باهاش بسازن که کار بس راحتیه!
بقیش رو ملت بعد از عرضه پدرش رو در میارن!:d
---
بعضی وقتا حال میداد وسط مبارزه،ساطور پرت کنی تو حلقشون![]()
![]()
ولی بی خود ترین مورد این خروس جنگیش بود! :d براش تروفی هم گذاشته بودن! یه مورد کاملا شانسی هم بود! نابود شدم تا تونستم بگیرم تروفی رو:d

بحث تروفی شد، باید بعدا برم پلاتش کنم یکی این عقده ایو جمع کنه
! ( فرستنده پُست رو نمیگم
) من نه کرش میخوام نه تی ال جی
! رسما صحنه تیمارستانش بهترین صحنه کل تاریخ گیمینگ من بوده 
انحصاری ثرد پارتیه ایکس باکس تو E3 انحصاری زمانیـه ! رشید هم گفته عنوانیـه که مدتیه خبری ازش نبوده رزیدنت اویل ، مس افکت و ردمپشن هم نیست !![]()
در هر صورت تو مقاله اومده که It could be Rainbow Six or Prince of Persia or Homefront 2
(پرنس زود برو آی بیلیو رو بذار :d )