نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

31338074531670418728.jpg
چقدر بچه ی باحالی بود و دوستش داشتم! :x

اینم یه شایعه ی دیگه از حضور کراش توی کنفرانس >:) البته نگفته کراش،ولی چی احتمالش از این بازی بیشتره؟ >:)

---
@ sajadkh
اصلا یه جورایی مشخص بود سانتا حضور نداره! انتظار کدوم گروهشون رو داشتی؟ :-" CB که تازه کار رو شروع کرده، یا GOW:A که از اینا هم دیرتر شاید شروع کرده باشن کارشون رو؟ :d تیم Stig هم که ترکیدن :(
کلا انتظار زیادی داشتی از سانتا که حضور پیدا کنه! :d
سال دیگه ولی انشاالله با تمام قوا میاد! >:)
---
17500508511910413698.jpg

این مرتیکه زیاد خالی میبنده زیاد امیدوار نباشین :d

چه عجب ! ایشون هم از لاکش اومد بیرون! :d خیلی وقت بود ازش خبری نبود! :-" کلا GT TV قبلا خیلی فعال تر بود! :| یه عالمه بازی معرفی میکرد! :| الان هیچی....(نمونه هاش ASBR و Starhawk )
راستی این سازنده ی Starhawk زندن؟ یا در اینا هم تخته شده؟ :-" اگر زندن دارن چیکار میکنند؟ :d توی این کمبود بازی های آنلاین PS4 (انحصاری) اینا بیان یه hawk...ـی بدن! :d مطمئنا استقبال میشه از بازیشون! :d

5 ژوئن سازنده TW3 یک کنفرانس تابستانه داره که پیش از E3 برگزار میشه

The-Witcher-3.png

CD PROJEKT RED will be hosting a pre-E3 Summer Conference at Venice Beach on June 5th. The event will be showcasing new The Witcher 3: Wild Hunt footage, as well as reveal the game’s Collector’s Edition.

این مراسم از دو آدرس زیر به طور زنده پوشش داده خواهد شد:

The Witcher 3: Wild Hunt

News - CD Projekt RED & GOG.com Summer Conference (June 5, 6:00pm GMT) - GOG.com

31338074531670418728.jpg
چقدر بچه ی باحالی بود و دوستش داشتم! :x

اینم یه شایعه ی دیگه از حضور کراش توی کنفرانس >:) البته نگفته کراش،ولی چی احتمالش از این بازی بیشتره؟ >:)

---
@ sajadkh
اصلا یه جورایی مشخص بود سانتا حضور نداره! انتظار کدوم گروهشون رو داشتی؟ :-" CB که تازه کار رو شروع کرده، یا GOW:A که از اینا هم دیرتر شاید شروع کرده باشن کارشون رو؟ :d تیم Stig هم که ترکیدن :(
کلا انتظار زیادی داشتی از سانتا که حضور پیدا کنه! :d
سال دیگه ولی انشاالله با تمام قوا میاد! >:)
---

چه عجب ! ایشون هم از لاکش اومد بیرون! :d خیلی وقت بود ازش خبری نبود! :-" کلا GT TV قبلا خیلی فعال تر بود! :| یه عالمه بازی معرفی میکرد! :| الان هیچی....(نمونه هاش ASBR و Starhawk )
راستی این سازنده ی Starhawk زندن؟ یا در اینا هم تخته شده؟ :-" اگر زندن دارن چیکار میکنند؟ :d توی این کمبود بازی های آنلاین PS4 (انحصاری) اینا بیان یه hawk...ـی بدن! :d مطمئنا استقبال میشه از بازیشون! :d
الان خوشحالی ما شکست عشقی خوردیم نه روراست باش:d ارزو بر جوانان و سونی فن عیب نیست akiba:d
به قول یارو هرکدوم میخواد باشه،باشه فقط اسم سانتا مونیکا باهاش باشه..اره دیگه رسما دپرس شدم May 17:((
دیوید جفی داره چیکار میکنه الان دقیقا؟:-/

یه چی هم امکان داره ها اینکه crash معرفی بشه ولی ناشرش کماکان اکتیویژن باشه و توسط یه استدیوی معمولی ساخته بشه و برا xone هم بیاد و نهایتش یک سری محتوی انحصاری برا ps4 باشه:d:|

یه چی هم امکان داره ها اینکه crash معرفی بشه ولی ناشرش کماکان اکتیویژن باشه و توسط یه استدیوی معمولی ساخته بشه و برا xone هم بیاد و نهایتش یک سری محتوی انحصاری برا ps4 باشه:d:|

اگه هنوز دست اکتی باشه میخوام هزار سال سیاه ساخته نشه :|

الان خوشحالی ما شکست عشقی خوردیم نه روراست باش:d ارزو بر جوانان و سونی فن عیب نیست akiba:d
به قول یارو هرکدوم میخواد باشه،باشه فقط اسم سانتا مونیکا باهاش باشه..اره دیگه رسما دپرس شدم May 17:((
نه خو! :d آخه وقتی من هی لیستا رو تکذیب میکردم، میگفتید چرا تکذیب میکنید:-" :d بعد من خوشحالم که فشار مضاعفی با این رونمایی به سانتا وارد نمیشه! :d که بعدش هی بگن چرا بازی انقدر دیر میاد و فلان و ...! :-"
لوگوی سانتا رو همچنان میتونید با R@D و چند ده تا بازی دیگه ببینید! :d و باشد که تا E3 سال آینده تسکینی بر دردهایمان باشد! :d البته VGA هم میشه امید داشتا! :-"

دیوید جفی رو من بی خبرم! :d کلا یه مدت میاد بس سر و صدا میکنه،بعد میره تو سکوت مطلق،بعد دوباره یکهویی میاد! :d
نکنه امشب دوباره قراره مچش رو بگیرن! :p

دیوید جفی رو خوب اومدی ، اخرین عکسی که ازش دیدم یادمه 2 سه ماه پیش بود که تو محل کارش کیت ps4 بغلش بود ! یعنی احتمال داره یهو دیوید جفی یه انحصاری رو کنه :d

من حاضرم دست راستم رو بدم ولی کراش با این خفت معرفی نشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or