[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
ترول؟ :d به یکی از بچه ها گفتم اگر معرفی نشه چه بلایی سرم میاد! :d
نفری یه لیتر بنزین روم خالی میکنید، بعد همه دورم می ایستید با یک عدد کبریت، بعد با هم کبریت ها رو پرتاب میکنید!:d اصلا مثل روز برام روشنه اگر دستتون بهم برسه چی میشه
اکتی چرت فرموده!
---نمیخوام قبول کنم حرفاشون رو
از این " some very cool stuff "ـها منم میخوام![]()
جا داره در اندک زمان باقی مونده تا کنفرانس، یادی کنیم از مرحوم عمو جکی!![]()
![]()
امروز اعلام شد که جک ترتون به کمپانی Genotaur ملحق شده که در زمینه هوش مصنوعی و تکنولوژی های محاسباتی و این جور چیزا کار میکنه. ایشالا موفق باشه!
من یادم نبود از امسال یه بنده خدای جدیدی اجرای کنفرانس های سونی رو برعهده داره!امیدوارم اجرای خوب و جالبی داشته باشه.
![]()
به طرز عجیبی همینطوری الکی هایپ شدم!![]()
همینطوری الکی چیه مرتضی این خبر اخر هرچی هایپ هست برای کنفرانس سونی![]()
به طرز عجیبی همینطوری الکی هایپ شدم!![]()
آقا بدو بدو داره تموم میشه
![]()
این احسان نامرد انقدر بچه ها رو ناامید کرده الان بگن کنفرانس کنسل نشده همه هایپ میشن :d
همین
با اون مدارک مربوط به فیس بوک پلی استیشن، انتظار یک رونمایی با شکوه از Crash رو داشته باشین. خواستید بوکمارک هم میتونید بکنیدExpect a somewhat different format from previous years
و این چنین بود که سونی هایپ را به سقف چسپانده و جناه حق(هایپ کنندگان) را علیه باطل(آنتی هایپ ها) پیروز گرداند :bighug::d
همین؟!
این یعنی سونی از کنفرانسش مطمئن هست! یعنی دستش پر و میدونه اپیک فیل نمیشه. یعنی احسان و دار و دستش از همین الآن اپیک فیل شدن #Fact!
در ضمن یک یاد آوری بکنم از ادعای Shinobi602 :
با اون مدارک مربوط به فیس بوک پلی استیشن، انتظار یک رونمایی با شکوه از Crash رو داشته باشین. خواستید بوکمارک هم میتونید بکنید!
با اون مدارک مربوط به فیس بوک پلی استیشن، انتظار یک رونمایی با شکوه از Crash رو داشته باشین. خواستید بوکمارک هم میتونید بکنید!
و این چنین بود که سونی هایپ را به سقف چسپانده و جناه حق(هایپ کنندگان) را علیه باطل(آنتی هایپ ها) پیروز گرداند :bighug::d