نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

ترول؟ :d به یکی از بچه ها گفتم اگر معرفی نشه چه بلایی سرم میاد! :d
نفری یه لیتر بنزین روم خالی میکنید، بعد همه دورم می ایستید با یک عدد کبریت، بعد با هم کبریت ها رو پرتاب میکنید! :-" :d اصلا مثل روز برام روشنه اگر دستتون بهم برسه چی میشه:-"
اکتی چرت فرموده! :|
نمیخوام قبول کنم حرفاشون رو:|
---
از این " some very cool stuff "ـها منم میخوام :|

احتمالا داشتن COD با طعم شش ماهی یه بار بازی میکردن همچین حرفی رو زدن
نه akiba فکرشو بکن کرش=اکتی=شش ماهی یه بار کرش خوبه که:d

جا داره در اندک زمان باقی مونده تا کنفرانس، یادی کنیم از مرحوم عمو جکی! :(

65474942319847075861.jpg

امروز اعلام شد که جک ترتون به کمپانی Genotaur ملحق شده که در زمینه هوش مصنوعی و تکنولوژی های محاسباتی و این جور چیزا کار میکنه. ایشالا موفق باشه!
من یادم نبود از امسال یه بنده خدای جدیدی اجرای کنفرانس های سونی رو برعهده داره! :دی امیدوارم اجرای خوب و جالبی داشته باشه.

گیف درخور این موضوع

همین:|؟!
این یعنی سونی از کنفرانسش مطمئن هست! یعنی دستش پر و می‌دونه اپیک فیل نمی‌شه. یعنی احسان و دار و دستش از همین الآن اپیک فیل شدن #Fact :دی!

در ضمن یک یاد آوری بکنم از ادعای Shinobi602 :
Expect a somewhat different format from previous years
با اون مدارک مربوط به فیس بوک پلی استیشن، انتظار یک رونمایی با شکوه از Crash رو داشته باشین. خواستید بوکمارک هم می‌تونید بکنید:دی!

آقا من یه بلیط دارم کسی خواست بگه بدم خدمتش بره حالش ببره .;)

بلیط من یه سره میره قعر جهنم گفتم یه بلیط دارم نگفتم برای کجا و به کجا .:d
ما یه قراداد داریم برای سفر به جهنم که قرداد با خود عزرائیل تنظیم شده چارتره پرواز به خاطر همین پس گرفته نمیشه بلیط پس لطفا قبل از سفارش فکرهاتون کاملا انجام بدین که پشیمونی فایده نداره گفته باشم در این سفر شما به حوریان جهنمی میپیوندین .:d

همین:|؟!
این یعنی سونی از کنفرانسش مطمئن هست! یعنی دستش پر و می‌دونه اپیک فیل نمی‌شه. یعنی احسان و دار و دستش از همین الآن اپیک فیل شدن #Fact :دی!

در ضمن یک یاد آوری بکنم از ادعای Shinobi602 :

با اون مدارک مربوط به فیس بوک پلی استیشن، انتظار یک رونمایی با شکوه از Crash رو داشته باشین. خواستید بوکمارک هم می‌تونید بکنید:دی!

خدا از دهنت بشنوه اصلا دوست ندارم شرط ببازم .:d

از طرف دیگه دوست دارم حال بچه های که انقدر حال بچه ها رو گرفتن و هایپ زدایی کردن تا این حد گرفته بشه .=))

آخرین ویرایش:

و این چنین بود که سونی هایپ را به سقف چسپانده و جناه حق(هایپ کنندگان) را علیه باطل(آنتی هایپ ها) پیروز گرداند :bighug::d

44766145390171162667.jpg

آقا اینا همش هایپ الکی هست باور نکنید!:| :دی

ولی جدا با این تفاسیر یعنی سونی یه چیزایی قراره رو کنه و میشه یه ذره امید داشت بهش!:دی اما در مورد شخص من اینه که انقدر الکی امیدوار شدم که اگه Crash جدید معرفی نشه کنفرانس برام از دست رفته محسوب میشه!:دی

سونی اگه اینقدر دوست داره که مراسم e3 پوشش گسترده داشته باشه ... باید حداقل یکی از رونمایی خفناش رو قبل e3 با تیزری چیزی معرفی کنه ... تا ملت رو بیشتر از قبل ترغیب به دیدن کنفرانس کنه ... همون کاری که مایکرو با هیلو کرد

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

همچنان منتظر یه رونمایی خفن از اسکوار انیکس و یه تریلر خفن با تاریخ انتشار از xv

12.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or