[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
بعدا نگن این امیر مشرکهخوبه دیگهاینجوری میشی یه معتقد واقعی
فونتش که درسته ولی خب سایزش رو الان درست میکنم![]()
علی که خودش هم میدونه خبری از DMC نمیشه! چون خودش گفت همه ی DMCـها تا الان توی TGS معرفی شدن! :dعلی بیا اینور سمت کرش، خبری از DMC نمیشه ها!:d
رفتم تاپیک سونی از شدت هایپ و فن دریمی که دارن چشمام سیاهی رفت :d
تهِ توهمن بعضیاشون. :d
به گفته ی سونی فنا قراره تمام استودیوهای سونی هر کدوم 2تا بازی نمایش بدن تو کنفرانس.![]()
فقط کافیه crash تایید یا نشون داده نشه تو کنفرانس بعد میتونید حمله ور شید اون سمت راحت :biggrin1:
یکی بیاد بره یکم به این بنده خداها برسه :d
ولی اگه کراش معرفی نشه مشکلات بعدش رو باید خودتون جوابگو باشید، من یکی نیستم آقا![]()
- برای TLG، اهل فنش، هشتگ مناسب رو انتخاب کنند! :d
در مورد خط آخر![SUP]ThereIsStillHope#[/SUP]هنوزم امیدی هست
از روی پیش نمایش بازی که حسین زده کپی برداری شد:d
منم دیگه کم کم از دست پستای بچه ها دارم به شدت هایپ میشم و نیازمند یک بلیط قطار هستم،خواهشن منو با خودتون ببرید،پول بلیط ملیط ندارم
یه چیزم بگم اگر بعد کنفرانس سونی تبدیل بشیم به حماسه شکست (Epic Fail) صبح روز بعد احضاریه دادگاه میرسه به حضور تک تکتون :d
همه با هم سوار این قطار میشیم!از امروز رسما دیگه وارد فاز جدیدی میشیم! :d چون هایپ E3 رسما از امروز شروع میشه. دیگه در این تاپیک جایی واسه ی شک و شبهه وجود نداره. دیگر کشوری برای NonBelievers وجود نداره! :d قطار داره حرکت میکنه، یا سوار میشید و تا آخر خط میرید که این آخر خط یا نمایش TLG و Crash هست که در صورت نمایش بازی در کنفرانس، تگ Believer به شما تعلق میگیره بعد E3، یا در صورت عدم نمایش این خفت و خواری را باید در کل تابستون به همراه داشته باشید که ممکنه مورد مسخره ی بقیه قرار بگیرد!:d انتخاب دوم در صورتی که باور ندارید TLG و Crash قرار نیست رونمایی بشن، همین الان از قطار پیاده میشید و به عنوان تماشاچی در خط دوم از E3 لذت ببرید!
:d