نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خوبه دیگه :-" اینجوری میشی یه معتقد واقعی :دی
فونتش که درسته ولی خب سایزش رو الان درست میکنم :دی
بعدا نگن این امیر مشرکه :-" شفاف سازی کنم که من به سونی معتقدما! اینا زیر شاخه هاشه:-" :d

علی بیا اینور سمت کرش، خبری از DMC نمیشه ها! 8-|:d
علی که خودش هم میدونه خبری از DMC نمیشه! چون خودش گفت همه ی DMCـها تا الان توی TGS معرفی شدن! :d
GOW و کلا سانتا هم که نداریم! :d
میمونه Heavenly Sword از NT یا Shadow of the Beast ! :d
یکم بحث رو از H&S خالی هم دور میکنیم، 100% MK هم هست! که خوب... WeWantBlood# :d

علی! تو هم مثل من جفتش رو بذاز >:)

94564575619369746058.jpg

عنوان :
Quantic Dream's New Game
Hype Lvl در صورت معرفی: 6000 تا 6500
اصلا چی هست؟ عنوان جدید استدیوی موفق Quantic Dream که سازنده عناوین زیبای Heavy Rain و Beyond Two Souls است. اطلاعات خاصی در مورد پروژه جدید QD در دسترس نمیباشد ولی اگر به گذشته این استدیو نگاه کنیم میبینم که احتمال تبدیل شدن Tech Demo هایشان به بازی کم نیست. درست است که اطلاعات زیادی در مورد پروژه جدید این استدیو نداریم اما با نگاهی به عناوین قبلی و تک دمو های منتشر شده از این شرکت میتوان در مورد دو چیز مطمئن بود، اول اینکه گرافیک بازی فراتر از هرچیزی است که تا الان دیده اید و دوم، این عنوان جدید مطمئنا احساسات شما را به بازی خواهد گرفت! میخواهد درام های Karma باشد یا طنز های Dark Sorcerer، استدیوی QD به خوبی ثابت کرده که توانایی به چالش کشیدن تفکرات و تحت تاثیر قرار دادن عواطف بازیکنان را دارد!
احتمال معرفی: 85%
چرا فکر میکنیم معرفی میشه؟ خیلی وقته که پروژه جدید QD برای PS4 تایید شده و در حال ساخته پس معرفی اون در E3 کاملا منطقی به نظر میاد. همچنین شایعات اخیر از ساخت دو پروژه توسط QD خبر میدن که در صورت واقعی بودن این موضوع میشه به وجود دو تیم در این استدیو پی برد! اگر واقعا تیم دومی در استدیو QD وجود داشته و همرمان با ساخت Beyond در حال کار روی بازی خودشون بوده باشند، هیچ بعید نیست که این پروژه در مراحل نهایی ساخت خودش به سر ببره!
علاوه بر شایعه قبلی، چند وقت پیش هم شایعه ای در مورد ساخت یک بازی از روی Tech Demoـی کارما منتشر شده بود.

آخرین ویرایش:
رفتم تاپیک سونی از شدت هایپ و فن دریمی که دارن چشمام سیاهی رفت :d
تهِ توهمن بعضیاشون. :d
به گفته ی سونی فنا قراره تمام استودیوهای سونی هر کدوم 2تا بازی نمایش بدن تو کنفرانس. :lol::lol:
فقط کافیه crash تایید یا نشون داده نشه تو کنفرانس بعد میتونید حمله ور شید اون سمت راحت :biggrin1:

یکی بیاد بره یکم به این بنده خداها برسه :d
ولی اگه کراش معرفی نشه مشکلات بعدش رو باید خودتون جوابگو باشید، من یکی نیستم آقا :دی

یکی بیاد بره یکم به این بنده خداها برسه :d
ولی اگه کراش معرفی نشه مشکلات بعدش رو باید خودتون جوابگو باشید، من یکی نیستم آقا :دی

از همون اول هم بحث کراش صرفاً HOPE بود نه قطعی :دی
حالا اگه فردا روز آنچارتد 4 و اوردر باعث افت فشار خون شد و کسی خواست سر نبود کراش خالی کنه تقصیر ما نیست :دی

Watch the PlayStation E3 Press Conference in Movie Theaters Nationwide

خیلی نامرد هستین، دریغ از یه نفر بیاد ابراز امیدواری بکنه و بگه که کاش The Last Guardian هم نمایش داشته باشه ! :( والا E3 امسال، اونم داخل سالن های سینما بدون حضور این شاهکار معنایی نداره...

87028906183575298980.jpg
06593058173304992547.jpg

26513935749148171958.jpg

96851690122035736001.jpg

آخرین ویرایش:
- برای TLG، اهل فنش، هشتگ مناسب رو انتخاب کنند! :d

[SUP]ThereIsStillHope#[/SUP]

هنوزم امیدی هست

از روی پیش نمایش بازی که حسین زده کپی برداری شد:d

منم دیگه کم کم از دست پستای بچه ها دارم به شدت هایپ میشم و نیازمند یک بلیط قطار هستم،خواهشن منو با خودتون ببرید،پول بلیط ملیط ندارم
;;)

یه چیزم بگم اگر بعد کنفرانس سونی تبدیل بشیم به حماسه شکست (Epic Fail) صبح روز بعد احضاریه دادگاه میرسه به حضور تک تکتون :d

ظاهرا دوستان اونطرف از بس حرف از هیلو و گیرز زدن خسته شدن اومدن اینجا رو رصد میکنن :d

@Wąnda
غصه نخور معرفی میشه. اگرم نشد خودم یه چند بیت شعر گفتم در راه بازگشت برات میخونم :d

آخرین ویرایش:
[SUP]ThereIsStillHope#[/SUP]

هنوزم امیدی هست

از روی پیش نمایش بازی که حسین زده کپی برداری شد:d

منم دیگه کم کم از دست پستای بچه ها دارم به شدت هایپ میشم و نیازمند یک بلیط قطار هستم،خواهشن منو با خودتون ببرید،پول بلیط ملیط ندارم
;;)

یه چیزم بگم اگر بعد کنفرانس سونی تبدیل بشیم به حماسه شکست (Epic Fail) صبح روز بعد احضاریه دادگاه میرسه به حضور تک تکتون :d
در مورد خط آخر!
شما که دیگه ته امضاتون اون رو زدید،حرف از احضاریه و اینا نزنید!
از امروز رسما دیگه وارد فاز جدیدی میشیم! :d چون هایپ E3 رسما از امروز شروع میشه. دیگه در این تاپیک جایی واسه ی شک و شبهه وجود نداره. دیگر کشوری برای NonBelievers وجود نداره! :d قطار داره حرکت میکنه، یا سوار میشید و تا آخر خط میرید که این آخر خط یا نمایش TLG و Crash هست که در صورت نمایش بازی در کنفرانس، تگ Believer به شما تعلق میگیره بعد E3، یا در صورت عدم نمایش این خفت و خواری را باید در کل تابستون به همراه داشته باشید که ممکنه مورد مسخره ی بقیه قرار بگیرد! 8-| :d انتخاب دوم در صورتی که باور ندارید TLG و Crash قرار نیست رونمایی بشن، همین الان از قطار پیاده میشید و به عنوان تماشاچی در خط دوم از E3 لذت ببرید! :| :d
همه با هم سوار این قطار میشیم! >:) و تا آخرش با همیم! >:)
---
هرکی هم میخواد تخلیه ی فشار کنه،مشکل خودشه! >:) اتفاقا خیلی جالب میشه تحت فشارهای وارده بر اثر U4 و the Order یکم پست بدن بخندیم! >:) و جالب تر میشه وقتی که کراش معرفی بشه! >:) کلا دیگه پاشون رو تا E3 آینده نزارن سایت! >:)

سايت هاي مربوط به دنياي تكنولوژي و ديجيتال هم دارن اين حركت سوني كه قرا نمايش e3 امسالش رو به طور هم زمان در 40 سينما در سراسر امريكا بخش كنه رو بازتاب ميدن و حرف هاي به شدت هايپ بر انگيزي مي زنن:d
Sony might have a gigantic surprise announcement at E3 2014 | Geek.com

خب ، منم از بن دراومدم . :d. پست هاتون رو به عنوان کاربر مهمان میخوندم . میخواستم بگم برای دیدن E3 میرم سینما ، سعی می کنم اگر مگاتن چیزی بود از محیط اونجا فیلم بگیرم و قرار بدم . فقط امیدوارم فیل نشم . :d
اونوری ها رو هم که بیخیال ، اونا رو خدا زده :)) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or