نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

میگم این نمایش در سینماها میتونه مرتبط با هدست واقعیت مجازی باشه؟!:d
به هر حال 30-40 دقیقه نمایش بیشتر قاعدتا باید از نمایش بیشتر از همون عناوینی باشه که تو خود سالن کنفرانس سونی تو e3 نماش داده شده( مثلا نمایش مفصلتر از د اردر و درایو کلاب و...)
شاید هم تو کنفرانس اصلی بازی mm با یک تیزر معرفی بشه و نمایش مفصلی از گیم پلی اون با استفاده از همین هدست واقعیت مجازی تو اون سینماها باشه!
همین حرکت سونی بازتاب گسترده ای داشته و بازتاب بیشتر توقع و انتظارات بیشتر به همراه می آره پس هایپ ها رو سونی با این کار افزایش داده پس قطعا نمایش های زیادی داره و در پایان هممون سرافرازیم :x:d

- - -ویرایش - - -

خب ، منم از بن دراومدم . :d. پست هاتون رو به عنوان کاربر مهمان میخوندم . میخواستم بگم برای دیدن E3 میرم سینما ، سعی می کنم اگر مگاتن چیزی بود از محیط اونجا فیلم بگیرم و قرار بدم . فقط امیدوارم فیل نشم . :d
اونوری ها رو هم که بیخیال ، اونا رو خدا زده :)) :d
خب برو تو همون سالن اصلی دیگه :d
البته اگه تا حالا صندلی خالی ای باقی مونده باشه!
پ ن : بلیت سالن کنفرانس چنده؟!

میگم این نمایش در سینماها میتونه مرتبط با هدست واقعیت مجازی باشه؟!:d
به هر حال 30-40 دقیقه نمایش بیشتر قاعدتا باید از نمایش بیشتر از همون عناوینی باشه که تو خود سالن کنفرانس سونی تو e3 نماش داده شده( مثلا نمایش مفصلتر از د اردر و درایو کلاب و...)
شاید هم تو کنفرانس اصلی بازی mm با یک تیزر معرفی بشه و نمایش مفصلی از گیم پلی اون با استفاده از همین هدست واقعیت مجازی تو اون سینماها باشه!
همین حرکت سونی بازتاب گسترده ای داشته و بازتاب بیشتر توقع و انتظارات بیشتر به همراه می آره پس هایپ ها رو سونی با این کار افزایش داده پس قطعا نمایش های زیادی داره و در پایان هممون سرافرازیم :x:d
نه نمیتونه ارتباطی به اون داشته باشه. :دی اون هدست های واقعیت مجازی جوری هستن که هر کسی فقط میتونه با زدن هدست روی کله ـش اون رو تجربه کنه و شخصی ترین تجربه ممکن هست، یعنی کاملاً متضاد با سینما! :دی
کلاً سخت ترین کار تبلیغ کردن برای این جور وسایل هست. چون نمیشه ازش ویدئو پخش کرد و ملت هم با دیدن ویدئو بفهمن چه خبره. فقط باید خودشون تستش کنن یا نظرات مثبت سایت ها و مجلات رو بخونن تا برای خریدش مشتاق بشن. احتمالاً توی E3 هم حداکثر یه سری صحبت ها و تریلری از ترکیب بازی هایی که از Morpheus پشتیبانی میکنن پخش میشه، چون اجرای زنده همچین چیزی بی معنی هست.

واقعا اینجا بچه ها وضعیت وخیمی دارنه نه به اون هایپ شدید نه به این سقوط شدید کلا خودتون با خودتون چند چندین ؟

من گفتم هایپ زیاد راه نندازین یک عده زیاد هایپ راه انداختن یه عده کلا نابودش کردن الان میخوام بدونم چند چندین این نمودار سینوسی هم جوابگو حالت شما نیست به خاطر اینکه در یک حالت شما هم 1 هستین هم 1- اینجوری شما روی نمودار سینوسی هم حساب نمیشن باید از فزیک کوانتوم برای کرد وضعیت شما کمک گرفت .:d

ماکان پسر عموت نگفت تو اون سینما چه آهنگی پخش میشده ؟! :d

چار مثل اینکه گفته آهنگ پارسال دسته جمعی رفته بودیم زیارت مزینه .=))

آخرین ویرایش:
اقا از این به بعد هرکی بخواد انتی هایپ بازی در بیاره به دنیای مردگان فرستاده خواهد شد

همه اماده هستین میخوایم با فشار دادن کلید Boost راهی شویم به سوی SCEA:d

4wklf6djsg9bf4ncqil3.jpg

اقا تو اون قطاره بعضی از بچه ها انتی هایپ میزنن مزه نمیده سوار Trico هم میشه شد هر پرشش فکر کنم 100 کیلومتری بشه::|:d

37728977534116618608.gif

پ.ن:
دوستان مایکرو فن از پشت خنجر میزنن توجه نفرمایید..با تشکر:>:):d

mi1ri0erofvdryo47fif.jpg

غم از سر و روی تاپیک میباره ، من میگم اگه سونی تو e3 ترکوند ، همون بلایی که رمزی اسنو بر سر تیون گریجوی دراورد ، سر این یکی دو تا انتی هایپر بیاریم D:

بچه یادتون نره شعار امسال سونی چی بود !!!
game
پس یکم ذغال سنگ بریزین توی کوره !!! :)

(وضع تایپیک سینوسی نیست نمودار شارژ دشارژ خازنه !!!! :)

غم از سر و روی تاپیک میباره ، من میگم اگه سونی تو e3 ترکوند ، همون بلایی که رمزی اسنو بر سر تیون گریجوی دراورد ، سر این یکی دو تا انتی هایپر بیاریم D:

نامردیه آقا، نامردی!:دی

پ.ن: گفتی رمزی یاد میراندا افتادم!:دی من باید با این Charlotte Hope بریزم روهم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or