نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

احتمالا همین ویدیو مربوط به سینما:
watch?v=8-9Ncf5cApw

پ.ن: کسی دیگه ای به [SUP]TeamBandicoot# [/SUP]نمیپونده؟ تو تاپیکش بعد از رونمایی راه داده نخواهید شدا! :| :d گفته باشم! :|

پس فردا معرفی نشد و اپیک فیل شدیم کی میخواد لباسمونو از پشت ببنده :| ؟
--
من یه چیزیو همین الان بعدی کلی فکر کردن فهمیدم :| این سیب که دستی نیل بوده و میخوردش ( :دی ) و همچنین راجبه سیب توییت هایی که شد و این حرفا.... سیب تو کرش خیلی بود یعنی یه جورایی نماد بازی بود :|
نکنه واقعا داره معرفی میشه :|؟ شرطو باختم :|؟

پس فردا معرفی نشد و اپیک فیل شدیم کی میخواد لباسمونو از پشت ببنده :| ؟
--
من یه چیزیو همین الان بعدی کلی فکر کردن فهمیدم :| این سیب که دستی نیل بوده و میخوردش ( :دی ) و همچنین راجبه سیب توییت هایی که شد و این حرفا.... سیب تو کرش خیلی بود یعنی یه جورایی نماد بازی بود :|
نکنه واقعا داره معرفی میشه :|؟ شرطو باختم :|؟

من همشو متقبل میشم! :| :d

/:). اصلا پست های امیرو میخونی؟ 8-| :d خودشو کشت از بس این موضوع رو گفت! :| :d
آقا از دانشگاه رسیدم شهرمون . برسم خونه ببینم این هش تگه رو بزاریم یا نه :biggrin1:
باید بذاری! :| :d

وااااااااااااای تریلرر دیدم (یکم دیر دیدم:d)
دیدید گفت exclusive گفت سورپرایز :bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug: کراااااااااااااششششششش:x8-}8-}8-} بخدا یه حسی به من میگه کراششششششششششششششش

- - -ویرایش - - -

یه لینک میدادی
سونی در E3 چه برنامه ای دارد|تریلری از کنفرانس سونی منتشر شد | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

R&C دو شماره ی اصلیش که خیلی خوب بودن! :d بقیشون هم خوب بود،باز از هیچی بهتره! :d
LBP بدبخت تو کدوم فاز بود:-" درسته با پلتفرمرهای داستان دار،فرق داشت! ولی همچنان بازی پلتفرمر شاخیه! نمیشه ازش چشم پوشی کرد :d

شاید بازی کراش معرفی نشه! اما حداقل حداقلش میان میگن کراش برگشته به خونه! :d همین کافیه! >:) و مطمئنا این اتفاق میفته! :d

بله میدانیم ترول بود،ولی ترول هاتون هم ته توهمه! :))

همين ديگه پلتفرمر ميخام خطي باشه 600 تا مرحله داشته باشه بشينم بازي كنم.مثل همون نسخه هاي PS كرش و Reyman ها.

شما رو نميدونم ولي بدجور زد به سرم برم يك ايملاتور نصب كنم سي دي هاش رو بذارم بازي كنم.:((

همين ديگه پلتفرمر ميخام خطي باشه 600 تا مرحله داشته باشه بشينم بازي كنم.مثل همون نسخه هاي PS كرش و Reyman ها.

شما رو نميدونم ولي بدجور زد به سرم برم يك ايملاتور نصب كنم سي دي هاش رو بذارم بازي كنم.:((
آیا Puppeteer بازی نموده اید؟ به شدت سلام میرسونه! :bighug:
---
این فن آرت(حتما که نباید نقاشی باشه:-" ) رو چند روز پیش دیدم، واقعا عالی بود! دمش گرم! و خوشا به حالش! :d

آیا Puppeteer بازی نموده اید؟ به شدت سلام میرسونه! :bighug:
---
این فن آرت(حتما که نباید نقاشی باشه:-" ) رو چند روز پیش دیدم، واقعا عالی بود! دمش گرم! و خوشا به حالش! :d

نه متاسفاه بازيش نكردم.

دوستان معرفي ميكنم :

Crash+Sonic

10403456_10152465933846796_6317342469659072313_n.png

الان دیگه تنها امیدمون اون عکسی بود که تو تریلر چند ماه پیش اون تابلوی راهنمایی که کرش بود هست .

یعنی به شخصه تنها دلیلم هست که کمی امیدوارم :d

حیف که دارم با gprs میام سایت وگرنه اون حرکت رو ادامه میدادم ولی واقعا نمیشه :| :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or