نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آقایون و خانم های Believers و NonBelievers! :d

این دو هفته و خورده ای که سپری شد بسیار به بچه ها سخت گذشت! :d اول هایپ خوب بود و همه چی داشت به خوبی میگذشت، همگی در غذاخوری قطارهای هایپمون در حال صرف چای سبز بودیم. اما... اما... یکدفعه سونی وارد مرحله ی جدیدتری از اغما شد؛ 3 روز تموم یه استریم آشغال رو تماشا کردیم. ما Soony و DelayStation 2.0 رو تجربه کردیم. دوستان ما در ماکروسافت با خبراشون حمله اتمی کردند، بعضی ها انگ توهم و دریم های فنبوی گویانه زدند. بازی سانتا مونیکا برای 7امین بار کنسل شد. در نهایت یه سری از دوستان هایپشون نصف شد و امید 20 درصد کاهش پیدا کرد.

بعد که احسان اومد یه سری خودکشی کردند، کف اوردند بالا، سکته ی نافص، درد فانتوم، تکثیر غیر طبیعی اریتروسیت های بافت زیر مخاط دئودنوم و ... صحبت های مشکوک قیصر کایزر، روی اعصاب راه رفتن ممد فروبری در پروفایل کل بچه ها و در نهایت امیر اکیبا نزدیک بود با بنزین خودشو آتیش بزنه. :d

به هر حال... اوضاع داره سخت میشه! :d

از امروز رسما دیگه وارد فاز جدیدی میشیم! :d چون هایپ E3 رسما از امروز شروع میشه. دیگه در این تاپیک جایی واسه ی شک و شبهه وجود نداره. دیگر کشوری برای NonBelievers وجود نداره! :d قطار داره حرکت میکنه، یا سوار میشید و تا آخر خط میرید که این آخر خط یا نمایش TLG و Crash هست که در صورت نمایش بازی در کنفرانس، تگ Believer به شما تعلق میگیره بعد E3، یا در صورت عدم نمایش این خفت و خواری را باید در کل تابستون به همراه داشته باشید که ممکنه مورد مسخره ی بقیه قرار بگیرد! 8-| :d انتخاب دوم در صورتی که باور ندارید TLG و Crash قرار نیست رونمایی بشن، همین الان از قطار پیاده میشید و به عنوان تماشاچی در خط دوم از E3 لذت ببرید! :| :d

برای محکم کاری، در صورت عدم نمایش Crash من 2 ماه بازی سنتر نمیام!
:d (مسخره نکنید خیلیه همین! :| :d) (من میدونم امیر اکیبا دلش پاکه معرفی میشه! :d)

در صورت باور داشتن این را به امضاتون اضافه کنید:

[SUP]BaziCenter#
TeamBandicoot#[/SUP]

- برای TLG، اهل فنش، هشتگ مناسب رو انتخاب کنند! :d
- سایفون و Medievil چون احتمالش خیلی کمه، جزو موارد انتخابی نیستند! :d با عرض معذرت از ... :d
- الان حس میکنم 10 سالمه! :| :d

آخرین ویرایش:
سونی اگه اینقدر دوست داره که مراسم e3 پوشش گسترده داشته باشه ... باید حداقل یکی از رونمایی خفناش رو قبل e3 با تیزری چیزی معرفی کنه ... تا ملت رو بیشتر از قبل ترغیب به دیدن کنفرانس کنه ... همون کاری که مایکرو با هیلو کرد

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

همچنان منتظر یه رونمایی خفن از اسکوار انیکس و یه تریلر خفن با تاریخ انتشار از xv

12.gif
the Order چی بود پس؟ :d

راستی من با نمایش گیم پلی XV تو کنفرانس سونی و خبر انحصاری شدن یه سری کانتنت از بازی برای PS4 هم خیلی هایپ میشم و میتونن از این طریق با فقدان Crash کنار بیام!:دی دست رد به سینه KHIII هم نمیزنم!:دی و اینکه دیشب خواب دیدم تو کنفرانس سونی Dissidia جدید برای Vita معرفی شد!:دی از این رویاهای صادفه که میگن بود!:دی باور کنید حتما این اتفاق میفته و منم میتونم خودم رو به عنوان یه اینسایدر متافیزیکی معرفی کنم که اخبار بهش الهام میشه!:دی

پ.ن: من Crash میخوام!

ولی با توجه به صحبت هایی که زا قبل بود، بازسازی Shadow of the Beast، احیای دوباره استدیو Psygnosis توسط سونی (خبرش رو خودم گذاشتم و در واقع سازندگان SotB بودن) و این Real Classic که این یارو گفته بنظر میرسه طرح بازگشت عناوین کلاسیک سونی واقعی هست و احتمال دیدن Syphon یا Crash اصلا کم نیست! چون هم سونی بند دوباره احیا شده که درواقع همون Eidetic خدابیامرز هست، هم اینکه بالاخره این همه شایعه درباری Crash و اشاره های مستقیم و غیر مستقیم سونی بهش نمیتونه الکی و از سر مرض داشتن باشه! یا مثلا Shen Mu! یا همین ME!

ولی تنها مساله ای که باعث میشه من کماکان نان بیلیور باقی بمون خوب بودن بیش از اندازه این قضایا هست!:دی دیدن همه این بازی ها در کنار UC4 و بازی بعدی MM و ... انقدر رویایی هست که نمیشه باورش کرد!:دی

پ.ن: راستی من همین الان متوجه شدم که از همه بیشتر بیشتر (البته نه به اندازه Crash) دلم Mass Effect 4 رو میخواد!:دی کاشکی سونی بیاد اصلا ME4 رو تو کنفرانسش نشون بده!:دی

@مرتضی
در اسرع وقت احسان و ماکان رو از قطار شوت کن بیرون! :d :-"
---
HnS فن های معتقد(!) هم میتونند از هشتگ های زیر استفاده کنند:

BaziCenter#
WeWantBlood#

:-" :دی
اینطوری پیش بره من یه طومار توی امضام خواهم داشت! :d
راستی علی،سایز و فونت(اگر داره؟بهروز! داره؟ :d ) رو هم مثل نوشته ی بهروز بکنی بهتره :d

آخرین ویرایش:
اینطوری پیش بره من یه طومار توی امضام خواهم داشت! :d
راستی علی،سایز و فونت(اگر داره؟بهروز! داره؟ :d ) رو هم مثل نوشته ی بهروز بکنی بهتره :d
خوبه دیگه :-" اینجوری میشی یه معتقد واقعی :دی
فونتش که درسته ولی خب سایزش رو الان درست میکنم :دی
علی که خودش هم میدونه خبری از DMC نمیشه! چون خودش گفت همه ی DMCـها تا الان توی TGS معرفی شدن!
yahoo_4.gif

GOW و کلا سانتا هم که نداریم!
yahoo_4.gif

میمونه Heavenly Sword از NT یا Shadow of the Beast !
yahoo_4.gif

یکم بحث رو از H&S خالی هم دور میکنیم، 100% MK هم هست! که خوب... WeWantBlood#
yahoo_4.gif

علی! تو هم مثل من جفتش رو بذاز
yahoo_19.gif
بلی بلی، DMC یعنی TGS :دی کلا این دوتا به همدیگه گره خوردن.
به شخصه خیلی منتظر پروژه بعدی NT ام. اگه واقع درس هایی که از DmC یاد گرفتن رو بتونند توی بازی های بعدیشون به اجرا در بیارن میتونند به یکی از غول های این سبک تبدیل بشن :دی (به شرط اینکه نویسنده رو از خارج استدیو استخدام کنند)

Done :دی
علی بیا اینور سمت کرش، خبری از DMC نمیشه ها!
yahoo_29.gif
yahoo_4.gif
همونطوری که امیر گفت DMC ایشالا میره برای TGS :دی ولی خب ساخت یه HnS جدید از هر کدوم از سازنده های این ژانر (Capcom - P* - NT و...) میتونه یه HnS فن رو به وجد بیاره :x

آخرین ویرایش:
خوب دوستانی که در حال حاضر بدنبال تهیه بلیط برای سفر به سوی بلاد کفر هستن در جریان باشن اینطور که بنظر میرسه اکثر جاهای خوبش بلیطاش تمام شد رفت ، سینما های حومه هم فکر کنم تا چند ساعت دیگه بلیطاش تمام بشه :d تو NG حسابی با این ایده حال کردن و ملت رو حسابی هایپ کرده سونی با این حرکت بدون اینکه اسمی از یک بازی خاص یا چیزی برده بشه خلاصه سونی امسال کلا داره متفاوت عمل میکنه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or