[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
برادر تجربه ثابت کرده بهتره همه چیو بیخیال شی و بگی 1 درصد..چون اخرش یا فحش میدی یا خودتو از پنجره میندازی پایین..قشنگ بهم ثابت شد دیگهدیوید جفی رو خوب اومدی ، اخرین عکسی که ازش دیدم یادمه 2 سه ماه پیش بود که تو محل کارش کیت ps4 بغلش بود ! یعنی احتمال داره یهو دیوید جفی یه انحصاری رو کنه :d
من حاضرم دست راستم رو بدم ولی کراش با این خفت معرفی نشه![]()
از محالاته ! یعنی اگه بازی همچنان دست اکتی بود از تو سایتشون بر نمیداشتنش !یه چی هم امکان داره ها اینکه crash معرفی بشه ولی ناشرش کماکان اکتیویژن باشه
Scorpionخودتون رو برای Mortal Kombat بعدی اماده کنید...
![]()
من هایپم چسبید به سقف :dقراره کنفرانس سونی توی 40 تا سینما امریکا و کانادا نشون داده باشه و مهم تر اینکه 30 دقیقه اضافه تر اونجا نمایش دارن ، از نمایش بیشتر گیم پلی بازی هایی که تو کنفرانس نمایش خواهند داشت تا مصاحبه با توسعه دهنده های مطرح و .... از همه مهم تر مجانیه تازه جایزه هم میدن ! ، در نتیجه سونی نمایش ویژه ای تو E3 خواهد داشت وقتی تصمیم گرفته چنین کاری رو بکنه ، حالا هایپ رو یکم ببرید بالاتر :d
هایپ، هایپ تا جهنّــم...خودتون رو برای Mortal Kombat بعدی اماده کنید...
![]()
از محالاته ! یعنی اگه بازی همچنان دست اکتی بود از تو سایتشون بر نمیداشتنش !
دروغ گفتن کاری نداره که
An Activision spokesperson tells : “Activision owns Crash Bandicoot and we continue to explore ways in which we could bring the beloved series back to life.”
![]()
ترول؟ :d به یکی از بچه ها گفتم اگر معرفی نشه چه بلایی سرم میاد! :dآقا من هایپ شدم با این حرکت سونی :d همینکه سونی میخواد سرتاسر آمریکا چنین هایپی راه بندازه معلومه اعتماد به نفس کافی رو داره :d:bighug: کرش :bighug:
پ.ن : حالا یه برنامه ای مثل این توی ایران بود همه جمع میشدیم:d بعد کرش معرفی نمیشد یکم امیر رو ترول میکردیم
:d
اکتی چرت فرموده!
An Activision spokesperson tells : “Activision owns Crash Bandicoot and we continue to explore ways in which we could bring the beloved series back to life.”
![]()