نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

قراره کنفرانس سونی توی 40 تا سینما امریکا و کانادا نشون داده باشه و مهم تر اینکه 30 دقیقه اضافه تر اونجا نمایش دارن ، از نمایش بیشتر گیم پلی بازی هایی که تو کنفرانس نمایش خواهند داشت تا مصاحبه با توسعه دهنده های مطرح و .... از همه مهم تر مجانیه تازه جایزه هم میدن ! ، در نتیجه سونی نمایش ویژه ای تو E3 خواهد داشت وقتی تصمیم گرفته چنین کاری رو بکنه ، حالا هایپ رو یکم ببرید بالاتر :d

دیوید جفی رو خوب اومدی ، اخرین عکسی که ازش دیدم یادمه 2 سه ماه پیش بود که تو محل کارش کیت ps4 بغلش بود ! یعنی احتمال داره یهو دیوید جفی یه انحصاری رو کنه :d
برادر تجربه ثابت کرده بهتره همه چیو بیخیال شی و بگی 1 درصد..چون اخرش یا فحش میدی یا خودتو از پنجره میندازی پایین..قشنگ بهم ثابت شد دیگه
اقا یکی این akiba رو بن کنه همش دردای ادم رو یادش میندازه:d

من حاضرم دست راستم رو بدم ولی کراش با این خفت معرفی نشه :|
28931571718645038540.jpg

---
یه چی هم امکان داره ها اینکه crash معرفی بشه ولی ناشرش کماکان اکتیویژن باشه
از محالاته ! یعنی اگه بازی همچنان دست اکتی بود از تو سایتشون بر نمیداشتنش !

خودتون رو برای Mortal Kombat بعدی اماده کنید...

08132661903624827712.jpg

Scorpion :p (حالا خوبه دومین کاراکترمه :-" ولی خوب...جلوی ساب زیرو باید بره اون دنیا! :d )
احتمال میدم به خاطر روابط حسنه ی شماره ی قبل، این MK هم توی کنفرانس سونی نمایش داشته باشه! :d البته نه نمایش طولانی،شاید یک تریلر + آخرش بگن فلان چیز انحصاری داریم! :d
کریتوس متاسفانه توی بازی واقعا کند بود! :| اصلا نمیشد جلوی اون کاراکترهای سریع MK9 باهاش بازی کرد! :| ، ولی مرحله ای که ساخته بودن عالی بود! مخصوصا که 3تا فیتالایتی داشت! >:)

امیدوارم بازم مرحله و کاراکتر انحصاری داشته باشیم! :-" ولی ایندفعه روی کاراکتر بهتر کار کنند! :d
فقط کی توی بازی باشه نمیدونم! :-" ناریکو مثلا؟ :|

قراره کنفرانس سونی توی 40 تا سینما امریکا و کانادا نشون داده باشه و مهم تر اینکه 30 دقیقه اضافه تر اونجا نمایش دارن ، از نمایش بیشتر گیم پلی بازی هایی که تو کنفرانس نمایش خواهند داشت تا مصاحبه با توسعه دهنده های مطرح و .... از همه مهم تر مجانیه تازه جایزه هم میدن ! ، در نتیجه سونی نمایش ویژه ای تو E3 خواهد داشت وقتی تصمیم گرفته چنین کاری رو بکنه ، حالا هایپ رو یکم ببرید بالاتر :d
من هایپم چسبید به سقف :d

آقا من هایپ شدم با این حرکت سونی :d همینکه سونی میخواد سرتاسر آمریکا چنین هایپی راه بندازه معلومه اعتماد به نفس کافی رو داره :d:bighug: کرش :bighug:

پ.ن : حالا یه برنامه ای مثل این توی ایران بود همه جمع میشدیم :(:d بعد کرش معرفی نمیشد یکم امیر رو ترول میکردیم ;;):d

An Activision spokesperson tells :
“Activision owns Crash Bandicoot and we continue to explore ways in which we could bring the beloved series back to life.”

:(
دروغ گفتن کاری نداره که :| نهایت تو نمایش عمو سرنی میاد میگه آی پی قدیمی کرش رو برگردوندیم :دی
یا اگه اونجوری باشه من دست چپو میدم که بازیش نکنم :| ( به دست راست بیشتر احتیاج میشه :lol: )

آقا من هایپ شدم با این حرکت سونی :d همینکه سونی میخواد سرتاسر آمریکا چنین هایپی راه بندازه معلومه اعتماد به نفس کافی رو داره :d:bighug: کرش :bighug:

پ.ن : حالا یه برنامه ای مثل این توی ایران بود همه جمع میشدیم :(:d بعد کرش معرفی نمیشد یکم امیر رو ترول میکردیم ;;):d
ترول؟ :d به یکی از بچه ها گفتم اگر معرفی نشه چه بلایی سرم میاد! :d
نفری یه لیتر بنزین روم خالی میکنید، بعد همه دورم می ایستید با یک عدد کبریت، بعد با هم کبریت ها رو پرتاب میکنید! :-" :d اصلا مثل روز برام روشنه اگر دستتون بهم برسه چی میشه:-"

An Activision spokesperson tells :
“Activision owns Crash Bandicoot and we continue to explore ways in which we could bring the beloved series back to life.”

:(
اکتی چرت فرموده! :|
نمیخوام قبول کنم حرفاشون رو:|
---
از این " some very cool stuff "ـها منم میخوام :|

جا داره در اندک زمان باقی مونده تا کنفرانس، یادی کنیم از مرحوم عمو جکی! :(

65474942319847075861.jpg

امروز اعلام شد که جک ترتون به کمپانی Genotaur ملحق شده که در زمینه هوش مصنوعی و تکنولوژی های محاسباتی و این جور چیزا کار میکنه. ایشالا موفق باشه!
من یادم نبود از امسال یه بنده خدای جدیدی اجرای کنفرانس های سونی رو برعهده داره! :دی امیدوارم اجرای خوب و جالبی داشته باشه.

سونی راه کار داده برا اونایی که به این 40 تا سینما دسترسی ندارن :
If you don’t live near one of the fine cinemas listed below, never fear: You’ll be able to watch all the gaiety from your computer or smart phone right here on PlayStation.Blog

انگار خبر ندارن اینجا چه خبره :))

میدونستم قراره سونی اینکارو بکنه از دو ماه پیش با دوچرخه راه می افتادم سمت بلاد کفر. به عنوان پیام اور شادی و مهربانی :d

پ.ن : یا واقعا خبری ـه که سونی داره اینجوری بریز بپاش میکنه یا کاز و یوشیدا کرم دارن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or