نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

31338074531670418728.jpg
چقدر بچه ی باحالی بود و دوستش داشتم! :x

اینم یه شایعه ی دیگه از حضور کراش توی کنفرانس >:) البته نگفته کراش،ولی چی احتمالش از این بازی بیشتره؟ >:)

---
@ sajadkh
اصلا یه جورایی مشخص بود سانتا حضور نداره! انتظار کدوم گروهشون رو داشتی؟ :-" CB که تازه کار رو شروع کرده، یا GOW:A که از اینا هم دیرتر شاید شروع کرده باشن کارشون رو؟ :d تیم Stig هم که ترکیدن :(
کلا انتظار زیادی داشتی از سانتا که حضور پیدا کنه! :d
سال دیگه ولی انشاالله با تمام قوا میاد! >:)
---
17500508511910413698.jpg

این مرتیکه زیاد خالی میبنده زیاد امیدوار نباشین :d

چه عجب ! ایشون هم از لاکش اومد بیرون! :d خیلی وقت بود ازش خبری نبود! :-" کلا GT TV قبلا خیلی فعال تر بود! :| یه عالمه بازی معرفی میکرد! :| الان هیچی....(نمونه هاش ASBR و Starhawk )
راستی این سازنده ی Starhawk زندن؟ یا در اینا هم تخته شده؟ :-" اگر زندن دارن چیکار میکنند؟ :d توی این کمبود بازی های آنلاین PS4 (انحصاری) اینا بیان یه hawk...ـی بدن! :d مطمئنا استقبال میشه از بازیشون! :d

5 ژوئن سازنده TW3 یک کنفرانس تابستانه داره که پیش از E3 برگزار میشه

The-Witcher-3.png

CD PROJEKT RED will be hosting a pre-E3 Summer Conference at Venice Beach on June 5th. The event will be showcasing new The Witcher 3: Wild Hunt footage, as well as reveal the game’s Collector’s Edition.

این مراسم از دو آدرس زیر به طور زنده پوشش داده خواهد شد:

The Witcher 3: Wild Hunt

News - CD Projekt RED & GOG.com Summer Conference (June 5, 6:00pm GMT) - GOG.com

31338074531670418728.jpg
چقدر بچه ی باحالی بود و دوستش داشتم! :x

اینم یه شایعه ی دیگه از حضور کراش توی کنفرانس >:) البته نگفته کراش،ولی چی احتمالش از این بازی بیشتره؟ >:)

---
@ sajadkh
اصلا یه جورایی مشخص بود سانتا حضور نداره! انتظار کدوم گروهشون رو داشتی؟ :-" CB که تازه کار رو شروع کرده، یا GOW:A که از اینا هم دیرتر شاید شروع کرده باشن کارشون رو؟ :d تیم Stig هم که ترکیدن :(
کلا انتظار زیادی داشتی از سانتا که حضور پیدا کنه! :d
سال دیگه ولی انشاالله با تمام قوا میاد! >:)
---

چه عجب ! ایشون هم از لاکش اومد بیرون! :d خیلی وقت بود ازش خبری نبود! :-" کلا GT TV قبلا خیلی فعال تر بود! :| یه عالمه بازی معرفی میکرد! :| الان هیچی....(نمونه هاش ASBR و Starhawk )
راستی این سازنده ی Starhawk زندن؟ یا در اینا هم تخته شده؟ :-" اگر زندن دارن چیکار میکنند؟ :d توی این کمبود بازی های آنلاین PS4 (انحصاری) اینا بیان یه hawk...ـی بدن! :d مطمئنا استقبال میشه از بازیشون! :d
الان خوشحالی ما شکست عشقی خوردیم نه روراست باش:d ارزو بر جوانان و سونی فن عیب نیست akiba:d
به قول یارو هرکدوم میخواد باشه،باشه فقط اسم سانتا مونیکا باهاش باشه..اره دیگه رسما دپرس شدم May 17:((
دیوید جفی داره چیکار میکنه الان دقیقا؟:-/

یه چی هم امکان داره ها اینکه crash معرفی بشه ولی ناشرش کماکان اکتیویژن باشه و توسط یه استدیوی معمولی ساخته بشه و برا xone هم بیاد و نهایتش یک سری محتوی انحصاری برا ps4 باشه:d:|

یه چی هم امکان داره ها اینکه crash معرفی بشه ولی ناشرش کماکان اکتیویژن باشه و توسط یه استدیوی معمولی ساخته بشه و برا xone هم بیاد و نهایتش یک سری محتوی انحصاری برا ps4 باشه:d:|

اگه هنوز دست اکتی باشه میخوام هزار سال سیاه ساخته نشه :|

الان خوشحالی ما شکست عشقی خوردیم نه روراست باش:d ارزو بر جوانان و سونی فن عیب نیست akiba:d
به قول یارو هرکدوم میخواد باشه،باشه فقط اسم سانتا مونیکا باهاش باشه..اره دیگه رسما دپرس شدم May 17:((
نه خو! :d آخه وقتی من هی لیستا رو تکذیب میکردم، میگفتید چرا تکذیب میکنید:-" :d بعد من خوشحالم که فشار مضاعفی با این رونمایی به سانتا وارد نمیشه! :d که بعدش هی بگن چرا بازی انقدر دیر میاد و فلان و ...! :-"
لوگوی سانتا رو همچنان میتونید با R@D و چند ده تا بازی دیگه ببینید! :d و باشد که تا E3 سال آینده تسکینی بر دردهایمان باشد! :d البته VGA هم میشه امید داشتا! :-"

دیوید جفی رو من بی خبرم! :d کلا یه مدت میاد بس سر و صدا میکنه،بعد میره تو سکوت مطلق،بعد دوباره یکهویی میاد! :d
نکنه امشب دوباره قراره مچش رو بگیرن! :p

دیوید جفی رو خوب اومدی ، اخرین عکسی که ازش دیدم یادمه 2 سه ماه پیش بود که تو محل کارش کیت ps4 بغلش بود ! یعنی احتمال داره یهو دیوید جفی یه انحصاری رو کنه :d

من حاضرم دست راستم رو بدم ولی کراش با این خفت معرفی نشه :|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or