Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

درود:D
اقا من نفهمیدم این اسکیل هایی که learn میکنیم کجا و چطور به کارمون میاد:D

به عنوان مثال همینی که تو عکس هست
یا حالا بقیشون:D (غیر از اونایی که R1+L1 میزنیم)

حالا غیر از اونایی که اون بابا که آندد شده (:D) توی تمرینات یاد میده ، هنوز روش درست درمانی توی مبارزات پیدا نکردم
ببین یه سری اسکیل Latent هست که همیشه اکتیو هستن و چیزایی مثل کمتر دیده شدن توسط دشمن و بیشتر پر شدن سلامتی موقع مصرف آیتم های شفابخش و دمیج بیشتر به Posture موقع اجرای Mikiri و ... هستن. بقیه اسکیل ها رو توضیح داده که چجوری هستن و همشون هم همون ترکیب R1+L1 هست. این اسکیل ها زیر نوشته هاشون (سمت راست پایین) چند صفحه داره که میتونی نگاه کنی و ببینی چه قابلیت هایی داره. مثلا اونایی که مال راهب های جنگل بودن (مشت و لگد و اینا) به خاطر ضربات ترکیبی و پشت سر همی که میزنه، باعث میشه دشمن نتونه ضربات شما رو بلاک کنه و راحت میتونی باهاش Postureـشون رو پر کنی.

درود:D
اقا من نفهمیدم این اسکیل هایی که learn میکنیم کجا و چطور به کارمون میاد:D

View attachment 103506

به عنوان مثال همینی که تو عکس هست
یا حالا بقیشون:D (غیر از اونایی که R1+L1 میزنیم)

حالا غیر از اونایی که اون بابا که آندد شده (:D) توی تمرینات یاد میده ، هنوز روش درست درمانی توی مبارزات پیدا نکردم

ببین یه سری اسکیل Latent هست که همیشه اکتیو هستن و چیزایی مثل کمتر دیده شدن توسط دشمن و بیشتر پر شدن سلامتی موقع مصرف آیتم های شفابخش و دمیج بیشتر به Posture موقع اجرای Mikiri و ... هستن. بقیه اسکیل ها رو توضیح داده که چجوری هستن و همشون هم همون ترکیب R1+L1 هست. این اسکیل ها زیر نوشته هاشون (سمت راست پایین) چند صفحه داره که میتونی نگاه کنی و ببینی چه قابلیت هایی داره. مثلا اونایی که مال راهب های جنگل بودن (مشت و لگد و اینا) به خاطر ضربات ترکیبی و پشت سر همی که میزنه، باعث میشه دشمن نتونه ضربات شما رو بلاک کنه و راحت میتونی باهاش Postureـشون رو پر کنی.
اها ایول ، مرسی علی
بعد اینکه اون ماسک دراگون که 5 هزار چوق پولش بود رو خریدی؟:D من گرفتم ولی جریانش چیه؟انگار نمیشه گذاشت رو صورت!توی ایتم های کلیدی هم قرارش داده
اون ماسک در واقع 3 تیکه هست. یکیش همین 5 هزار سکه هست. یکیش رو اون یارو توی Hirata State که توی کوزه وسط دریاچه هست میفروشه و یکیش هم توی Fountainhead Temple هست و یکی از فک و فامیل های همین یارو توی کوزه میفروشه. هر 3تا رو که بخری، میتونی اسکیل پوینت ها رو به Attack Power تبدیل کنی:D

باس بری با Kuro (همون پسر بچه) بالای قلعه صحبت کنی و برگردی اینجا و زنگوله میاد.
علی تعداد قابل حمل فرضا شوریکن رو چطور میشه بالا برد؟(در واقع spirit emblems منظورمه)
یه چند سری بالا رفت من متوجه نشدم ، الان یه مدته رو ۱۷ تا گیر کرده!
پ.ن:اقا مبارزه با گینچیرو عجب چسبید ، بعد ۳ ساعت که تمام حرکاتشو دیگه از بر بودم بلاخره زدمش(۵۰ بار شَتَک شدم) :-":D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: J. Constantine
http://uupload.ir/files/uzy2_111111.jpg

http://uupload.ir/files/ypaj_55.jpg

دوستان تو این قسمت باید یه زنگوله روی میز باشه اما هیچی نیست ... ممنون راهنمایی کنید
اسم ایتمش چیه تو یوتوب هیچی پیدا نکردم

• Like
اها ایول ، مرسی علی
بعد اینکه اون ماسک دراگون که 5 هزار چوق پولش بود رو خریدی؟:D من گرفتم ولی جریانش چیه؟انگار نمیشه گذاشت رو صورت!توی ایتم های کلیدی هم قرارش داده
اون ماسک در واقع 3 تیکه هست. یکیش همین 5 هزار سکه هست. یکیش رو اون یارو توی Hirata State که توی کوزه وسط دریاچه هست میفروشه و یکیش هم توی Fountainhead Temple هست و یکی از فک و فامیل های همین یارو توی کوزه میفروشه. هر 3تا رو که بخری، میتونی اسکیل پوینت ها رو به Attack Power تبدیل کنی:D

دوستان تو این قسمت باید یه زنگوله روی میز باشه اما هیچی نیست ... ممنون راهنمایی کنید
باس بری با Kuro (همون پسر بچه) بالای قلعه صحبت کنی و برگردی اینجا و زنگوله میاد.

دوستان من تازه میخام بازی را شروع کنم ،به بازهای قبلی استاد هم آشنایی ندارم ،اول بازی کاراکترمون هیچ سلاحی نداره ،با دست وپاهم ضربه نمیزنه،باتوجه به اینکه نقشه نداره چطوری سلاح بدست بیاره؟

• Like
دوستان من تازه میخام بازی را شروع کنم ،به بازهای قبلی استاد هم آشنایی ندارم ،اول بازی کاراکترمون هیچ سلاحی نداره ،با دست وپاهم ضربه نمیزنه،باتوجه به اینکه نقشه نداره چطوری سلاح بدست بیاره؟

شما یکم برو جلوتر سلاح گیرت میاد

• Like

بازی های میازاکی نقشه ندارن و نمیگن کجا باید بری. خودت باید با تحلیل منطقه و لوکیشن ها و دیالوگ ها و روند بازی ببینی کدوم مسیر رو "میتونی" بری، در نتیجه آزمون و خطا یکی از بخش های اساسی گیم پلی هست. اول بازی خودش میگه بهت که هیچی نداری، در نتیجه نباید دیده بشی. نیم خیز از لا به لای بوته ها و به دور از چشم دشمنا باید بری.

بسته به نوع پایان، ممکنه باس اخر فرق کنه. کدوم باس ها رو میگی؟ اسمشو بذار اسپویلر ببینمشون.
demon of hatred بود!رسما اعصاب بهم زد این نامرد :Dولی بعد 2.5 ساعت زدمش خیلی بد قلق بود!مرحله 1 راحته حتی چندین بار هم شده ضربه ای نخوردم ولی 2 و 3 یه چیزه دیگه بود مخصوصا مرحله 3 که یه اتیش دایره ای میکشه دوره ات چندین بار یادمه رو من شارژ کرد بعد از رینگ اتش رفت بیرون منم دید نداشتم بعد یدفعه کلی فایر بال میاد سمت تا اونارو جاخالی میدادی دستی یه چیزه دیگه هم میفرستاد و......اصلا یه وضعی بود~X(چندین بار هم می تونستم زودتر تمومش کنم ولی این sugar ها منو وسوسه می کردن استفاده کنم که یدفعه وسط بوست کردن حمله می کرد رو من:|خلاصه زدمش برم واسه باس اخری ببینم اون چیه!!

با Kuro بالای قلعه صحبت کن بعد پشت سرش یه پنجره هست باز کن از بالای قلعه بپر به دو تا قلعه سمت راستت که با دود مشخصه یه پنجره باز میبینی اونجا داخلش یه پیرمردی نشسته با اون حرف بزن بعد
فست تراول کن به همون مین هال زنگوله رو میبینی

با Kuro بالای قلعه صحبت کن بعد پشت سرش یه پنجره هست باز کن از بالای قلعه بپر به دو تا قلعه سمت راستت که با دود مشخصه یه پنجره باز میبینی اونجا داخلش یه پیرمردی نشسته با اون حرف بزن بعد
فست تراول کن به همون مین هال زنگوله رو میبینی
ممنون
نزدیک ترین فست تراول که میتونم برسم به قلعه برای صحبت با Kuro کدومه

• Like
سلام بر همه
یه سوال این بازی نمیگه چی کار کنیم کجا بریم خودت باید بقهمی باید چی کار کنی؟

دارک سولز من کلا شماره دوشو ده دقیقه رفتم پاکش کردم اما اینو میشه بازی کنی ولی نه وقتشو دارم نه حوصله شو که بشینم همه شو بگردم ببینم چی کار کنم؟

• Like
Reactions: kamyy
سلام بر همه
یه سوال این بازی نمیگه چی کار کنیم کجا بریم خودت باید بقهمی باید چی کار کنی؟

دارک سولز من کلا شماره دوشو ده دقیقه رفتم پاکش کردم اما اینو میشه بازی کنی ولی نه وقتشو دارم نه حوصله شو که بشینم همه شو بگردم ببینم چی کار کنم؟
نه هیچ هینتی نمیده باید خودت سوراخ سمیه های مپ رو بگردی پیدا کنی

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or