Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

علی یه اشتباهی کردم:(
علی اون منطقه هست که باس سون اشینا اسپیرس(یامایوچی) رو میزنی یه بی راهه داره که میرسید به یه بابایی که وایساده بود بالای یه چاله که وارد دانجن میشد من صحبت کردم و وارد شدم همون ابتدا یه شینوبی پشتش بهم بود(باس بود اسمشو نرسیدم بخونم)رسیدم پیشش که خفتش کنم یه لحظه مربع واسه صحبت کردن دیدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و من از سر عادت از پشت زهرم رو ریخته بودم ، با اینکه نموندم اونجا که باهاش بجنگم و فرار کردم و گفتم از بنفایر برگردم شاید دشمن نشده باشه ولی هی دل قافل!دشمن شد عین npc های سولزبورن دیگه کار از کار گذشته بود!
حالا چه کنم جریانش چی بود؟:
همون منطقه شروع بازی و یارو نینجائه رو میگی؟:D اگر آره که در هر صورت مشکلی نداره چون حرف هم باهاش میزدی مبارزه رو شروع میکرد:D
اقا من تا چکپوینت main hall این منطقه پیش رفتم. یه خرده هم اون اطراف گشتم و از یه مسیری بر میگرده بخش های پایین تر... هدف تو این منطقه چیه؟ کجا رو نگشتم؟ دنبال چی باشم؟
باید Divine Child رو پیدا کنی. برای این کار باید Genichiro رو بالای Ashina Castle زده باشی و چندبار با Kuro صحبت کرده باشی. اگر دیدی روی میز، یه زنگوله نیست، دوباره برگرد با Kuro صحبت کن و برگرد همینجا تا زنگوله بیاد.
خوب شد کرکی تو لب تاب مفت مفت دانلود کردم. راستی یه سوال از شما و آقای peace safe دارم. به غیر از بلادبورن کدوم بازی‌ها مثل بلاد بورن اتمسفر سنگین و تاریک و ارزش تکرار هزار بار دارن من بعد دو سال فکر کنم هنوز دارم بلاد بورن بازی می کنم به غیر از بلاد دیگه چه بازی پیشنهاد میدید؟

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
اتمسفر نزدیک به بلادبورن رو سولز 1 داره. البته نه اون اتمسفر سیاه و تاریک و خوفناک. یه اتمسفر به شدت غمگین و ناراحت کننده داره. سولز 3 هم خیلی خوبه ولی اتمسفرش زیاد سنگین نیست. سولز 2 کلا اتمسفر نداره:D دیمنز سولز هم اتمسفر خیلی خاص و خوبی داره ولی از نظر گیم پلی به شدت منسوخه (خصوصا اگر بخوای بعد از Sekiro بری سراغش، واقعا شکنجه میشی:D)

آخرین ویرایش:
بازی اینقدر سخت شده حس میکنم به اندازه دوتا سولز 3 رفتم جلو:|:D
بعضی از باس های بازی مخصوصا باس های اخری مزه بازی رو به دلت زهر مار میکنه یعنی هر چقدر داشتی از بازی لذت میبردی و عاشقش بودی با خوردن به یک باسی که فقط میتونی جلوش دیفلکت بدی و یجواریی جلوش فقط دو ضربه دووم میاری حالت از بازی بهم میخوره و متنفر میشی
البته نگاه هم کنی یه جورایی منطقیه ولی انصافا این رسمش نبود:D

همون منطقه شروع بازی و یارو نینجائه رو میگی؟:D اگر آره که در هر صورت مشکلی نداره چون حرف هم باهاش میزدی مبارزه رو شروع میکرد:D

باید Divine Child رو پیدا کنی. برای این کار باید Genichiro رو بالای Ashina Castle زده باشی و چندبار با Kuro صحبت کرده باشی. اگر دیدی روی میز، یه زنگوله نیست، دوباره برگرد با Kuro صحبت کن و برگرد همینجا تا زنگوله بیاد.

اتمسفر نزدیک به بلادبورن رو سولز 1 داره. البته نه اون اتمسفر سیاه و تاریک و خوفناک. یه اتمسفر به شدت غمگین و ناراحت کننده داره. سولز 3 هم خیلی خوبه ولی اتمسفرش زیاد سنگین نیست. سولز 2 کلا اتمسفر نداره:D دیمنز سولز هم اتمسفر خیلی خاص و خوبی داره ولی از نظر گیم پلی به شدت منسوخه (خصوصا اگر بخوای بعد از Sekiro بری سراغش، واقعا شکنجه میشی:D)

من گینچیرو رو قبلش زدم. با کورو هم صحبت کردم. قرار شده تو این منطقه Divine bladeرو پیدا کنم واسش. این زنگوله تو همون main hall باید باشه؟؟

بعد فاز اون بادبادک تو سنپو چیه؟ با یه اهرم میره بالا برمیگرده پایین....

• Like
Reactions: J. Constantine
میازاکی بی شعور:| اگر شعور داشتی که این همه جماعت PC گیمر رو ادم حساب میکردی نه این که دست های ایکس باکس رو جای صفحه کلید بزاری!!! برای دارک سولز 1 و 2 و3 هم همین کارا بود ولی اونجا زیاد احساس نمیشد هر چند هم مشکلات بسیاری برای کسایی که تازه با این سری اشنا شده بودند ایجاد میکرد! الان منی که دسته وان و اصلا هیچ دسته ای ندارم چه کنم؟:| 4 ساعت 4 ساعت باید دنبال دکمه ها بگردم، پیداشون هم کنم بعد 5 دقیقه از یادم میرن دوباره باید 4 ساعت دیگه بگردم دنبالشون تا الان بخاطر همین کار کوچکترین دشمنا هم اذیتم کردن چه برسه به باس فایت ها...
هر چی با بلادبون و دارک سولز حال کردیم و اون جز یکی از بهترین بازی های زندگی دونستیمش اینجا احترام برای پی سی جماعت نذاشته...
چقدر هم بد دکمه های صفه کلید رو چیده!!! انگار اصلا با کامپیوتر اشنایی نداشتن اونا که پورت کردن.... دکمه جا خالی دادن رو گذاشتن شیف که سه بار پشت هم بزاری سیستم میاد بیرون احمق ها!

میازاکی بی شعور:| اگر شعور داشتی که این همه جماعت PC گیمر رو ادم حساب میکردی نه این که دست های ایکس باکس رو جای صفحه کلید بزاری!!! برای دارک سولز 1 و 2 و3 هم همین کارا بود ولی اونجا زیاد احساس نمیشد هر چند هم مشکلات بسیاری برای کسایی که تازه با این سری اشنا شده بودند ایجاد میکرد! الان منی که دسته وان و اصلا هیچ دسته ای ندارم چه کنم؟:| 4 ساعت 4 ساعت باید دنبال دکمه ها بگردم، پیداشون هم کنم بعد 5 دقیقه از یادم میرن دوباره باید 4 ساعت دیگه بگردم دنبالشون تا الان بخاطر همین کار کوچکترین دشمنا هم اذیتم کردن چه برسه به باس فایت ها...
هر چی با بلادبون و دارک سولز حال کردیم و اون جز یکی از بهترین بازی های زندگی دونستیمش اینجا احترام برای پی سی جماعت نذاشته...
چقدر هم بد دکمه های صفه کلید رو چیده!!! انگار اصلا با کامپیوتر اشنایی نداشتن اونا که پورت کردن.... دکمه جا خالی دادن رو گذاشتن شیف که سه بار پشت هم بزاری سیستم میاد بیرون احمق ها!
ای کاش اول یـ سوال اینجا میکردی تا بچه ها جوابت رو میدادن قبل اینکه بخوای بر*نی به سر تا پای میازاکی :| :دی آیکون دکمه ها رو میتونی بری از تو تنظیمات عوضشون کنی بزاری رو کیبورد مورد بعدی اینکه دکمه جاخالی دادن رو برو از تو تنظیمات برش دار بزار یـ چیز دیگه مشکلی که نداریم ! در کل بهترین پورت بازی همین PC هستش :دی

ای کاش اول یـ سوال اینجا میکردی تا بچه ها جوابت رو میدادن قبل اینکه بخوای بر*نی به سر تا پای میازاکی :|:D آیکون دکمه ها رو میتونی بری از تو تنظیمات عوضشون کنی بزاری رو کیبورد مورد بعدی اینکه دکمه جاخالی دادن رو برو از تو تنظیمات برش دار بزار یـ چیز دیگه مشکلی که نداریم ! در کل بهترین پورت بازی همین PC هستش :D
خخخخخ نمیدونستم=)) اخه قبلا هم دارک سولز 1-2-3 این طوری بود گفتم واسه اینا هم نذاشتن! وگرنه اردات خاصی به میازاکی دارم ولی نباید دیفالت میزاشتن رو ایکس باکس واسه پی سی :D

• Like
Reactions: kamyy
کسی میتونه سیستم مبارزه بازی رو توضیح بده مثلا این خط های که پر میشن کاربردشون چطوره و چطوری میشه فینیشر زد رو سر دشمنا؟ لطفا سریع جواب بدید که رسیدم به باس اول و 3 روزه نتونستم بزنمش :| و همین طور این دستش

• Like
Reactions: J. Constantine
من کلا عاشق بازی های شینوبی بودم اینم دقیقا بوی همون ها رو می ده اینکه بازی هم دکمه ی پرش داره و پلتفرمینگ عالیه یا حتی مخفی کاری

• Like
Reactions: kamyy
من گینچیرو رو قبلش زدم. با کورو هم صحبت کردم. قرار شده تو این منطقه Divine bladeرو پیدا کنم واسش. این زنگوله تو همون main hall باید باشه؟؟

بعد فاز اون بادبادک تو سنپو چیه؟ با یه اهرم میره بالا برمیگرده پایین....

اینا که‌میگم‌به ترتیبه:
۱-زدن باسی که گفتی
۲-صحبت کردن چند باره با کورو
۳-باز کردن پنجره ی اتاق کورو و دنبال کردن دود های صورتی رنگ روی پشت بام و رسیدن به اتاق isshin
۴-صحبت کردن با ایشین
۵-برگشتن به اتاق کورو
۶-صحبت کردن چند باره با کورو
۷-رفتن به main hall و اینترکت کردن با altar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or