Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

خب منم بازی رو تموم کردم ولی چیزی که هست بازی خوب شروع شد ولی اخرای بازی دیگه شدیدا رو pary کردن فشار می اورد بازی و رسما باید حمله ای که تو یه چشم بهم زدن بهت میشد رو پری کنی اونم چند بار در بهترین زمانبندی ممکن!که واقعا برام نکته منفی شد!از یه طرف هم اتک پاور و.... چیزی جز یه شو اف نیست تو این بازی!یدونه اتک پاور میگیری میگی به به قویتر شدم ولی بجاش میری چلو میبینی دشمنا 10 برابر قویتر شدن!رسما تو بازی تا اخر که میری اصلا قویتر نمیشی برعکس سری سولز که اگه خوب لول اپ می کردی جدا ادم احساس می کرد قویتر شده و جلوی باس ها کم نمی اورد ولی سکیرو وضع بدتر بدتر میشه!خلاصه بازی به نظرم نمرش تو همون 9/10 هست شاید اگه یکم گیم پلی پری کردن رو تو بازی کمتر می کردن بهتر بود!واقعا باس اخری دیگه شورش رو در اورده بود! :D
بازی هم اصلا ارزش تکرار نداره همون یکبار برید اعصابتون بهم بزنید کافیه:D

بالاخره این گنچیرو سگ حرومی را زدم جالبه بعدش دو تا باس اصلی بعدی guardian ape و corrupted monk را مثل الاغ همون بار اول دوم زدمشون الانم اخر بازی هستم که باید تصمیم بگیریم طرف کی باشیم.به نظرم گنچیرو تا الان سخترین باس بازی بوده تماگ مینی باس ها را هم زدم به جز headless ها که نرفتم سراغشون

در مورد باس اخر بازی حواستون باشه
برای زدن باس اخر جنیچیرو که تبدیل به ایشین میشه راهنمایی دارید یا ایتمی که بکار بیاد براش؟ خیلی سریعه لامصب سه تا جون هم داره

برای demon hatred هم اگر قلقی داره راهنمایی کنید
در کل سختیه دو تا باس اخر یه طرف بقیه یه طرف

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: J. Constantine
دوستان بازی رو میشه بصورت مخفی کاری جلو رفت ؟
دشمنای عادی را اره میتونی مخفی بزنی اما باس های اصلی و نوار دوم جون مینی باس ها را نمیتونی کلا اگه به مخفی کاری عادت کنی سر باس ها بدجوری به دردسر میوفتی

• Like
علی تعداد قابل حمل فرضا شوریکن رو چطور میشه بالا برد؟(در واقع spirit emblems منظورمه)
یه چند سری بالا رفت من متوجه نشدم ، الان یه مدته رو ۱۷ تا گیر کرده!
پ.ن:اقا مبارزه با گینچیرو عجب چسبید ، بعد ۳ ساعت که تمام حرکاتشو دیگه از بر بودم بلاخره زدمش(۵۰ بار شَتَک شدم) :-":D
توی اسکیل ها میتونی بخری. اگر اشتباه نکنم، توی اسکیل های Shinobi هستن. عکس همین Spirit Emblem هم روشون هست. فکر کنم در نهایت 19 تا میشه حمل کرد.

برای زدن باس اخر جنیچیرو که تبدیل به ایشین میشه راهنمایی دارید یا ایتمی که بکار بیاد براش؟ خیلی سریعه لامصب سه تا جون هم داره

آیتم چیزی نمیخواد. من بعد از کلی باختن و مطالعه حرکات و انواع و اقسام روش ها، فهمیدم بهترین روش اینه که مطلقا جلوش وایسی و اصلا فرار نکنی. دو ضربه میزنی و ضربه دوم بلاک میشه. بعد دفاع میکنی تا ببینی حرکت بعدیش چیه. یا به سمت راستت حرکت میکنه که در این صورت باید آماده بشی برای Mikiri. یا اینکه میپره عقب و شمشیر رو غلاف میکنه که در این صورت ازش فاصله میگیری تا دو ضربه پیاپی بزنه و بعدش میتونی بزنیش. یه حرکت Sweep هم داره که باید از روش بپری. کل فاز اولش اینه.

فاز دوم با نیزه و تفنگ میاد که باید مراقب هر 2تا باشی. توی اون هم Mikiri به شدت به کارت میاد. فقط مراقب شلیک 4تا گلوله از اسلحه-ش باش. دفاع کن تا بره برای ضربه ای که با Mikiri به حسابش بری.

فاز سوم هم همون فاز دومه ولی رعد و برق رو میاره توی کار که همون روش بالا رو استفاده میکنی و اگر خواست رعد و برق بزنه، با یه تایمینگ درست یا از زیر رعد و برق Dash بزن یا اینکه بپر روی هوا و با یه ضربه رعد و برق رو بگیر و پرت کن طرفش.

به طور کلی تمام این باس رو باید بر اساس حرکات اون عکس العمل نشون بدی. به شدت باید صبور باشی و عجله نکنی.

برو وسط پاهاش و تا جایی که میتونی، بهش ضربه بزن. اگر پرید بالا، ازش دور شو و به محض اینکه به زمین خورد، با قلابت به سمتش حرکت کن. فقط مواظب باش بیشتر از دو سه ضربه بهش نزنی و منتظر واکنش بعدیش باشی چون ممکنه اون ضربه Unblockable رو بزنه که اگر نزدیکش باشی، بدون شک یه ضرب میمیری.

فاز دوم و سوم هم همینطوریه منتها یه حرکت اضافه توی هر کدومشون اجرا میکنه. فاز دوم دستش رو میکوبه به زمین که باید سریع بدوی و جاخالی بدی و با قلاب به سمتش حرکت کنی. فاز سوم هم یه حلقه آتش درست میکنه که باید وقتی دیدی، تا میتونی ازش دور بشی. اون ضربه Unblockable رو هم 2 بار پشت سر هم میزنه پس حواست باشه.

فکر نکنم تو مرحله اول که گنیچیرو هست مشکلی داشته باشی! بهش کلا فرصت اتک ندی حله فقط مواظب اون اتکی که می پره از بالا میده باش اون خوب بلاک کنی حلی!
بعد که با ایشین مبارزه میکنه مرحله اول 2تا اتک میدی بهش بعد سریع بلاک میکنی 2تا اتک بعدیش رو!از یه طرف اگه یکم ازش دور بشی 2حالت داره یا یه حمله مخصوص میکنه که با یه حاله ای :D2بار صدمه میزنه!اگه این جا خالی بدی میتونی بری بهش 2-3تا اتک پشت سره هم بدی سریع Posture میره بالا حمله بعدییش دابل ایچمونجی که تو قسمت اسکیل ها دیده باشی اینو حتما حتما کانتر کن چون شدیدا بهت کمک میکنه تا Posture ببری بالا!بعد چیزی که دقت کنی اینه که 2تا حمله مخصوص میکنه همونی که نوشته قرمز میاد یکیش که شمشیر میبره پشت سریع باید بپری رو هوا تا جا خالی بدی و رو هوا ضربه بزنی یکی دیگه هم اینه که شمیشره از جلو میاره اون سریع باید mikiri counter کنید!
مرحلع دوم شدید باید اسکیل به خرج بدی و با دقت کانتر کنی مخصوص مواظب 7 تیر هاش باشش:Dتو این مرحله سعی کن دوره اون سنگ بازی کنی بعضی اتک هاش رو گاه نتونستی جا خالی بدی خوب برو پشت اون سنگ!این مرحله بیشتر رو mikiri counter می چرخه اینا رو خوب انجام بدی حله!مرحله سوم هم کپی مرحله دو هست و تنها فرقش اینه که صاعقه میزنه که کارت رو راحتر میکنی چون اگه بپری بالا و صاعقه رو بهش کانتر کنی رسما می تونی با چنتا اتک درست حسابی Posture تا نصف ببری بالا!
تنها سختی مبارزه با ایشین قسمت دومش هست که شدیدا باید بشناسی همه ای اتک هارو و از اون سنگ استفاده کامل ببری:D
من کل فایت رو بدون این که جونش رو به زیر 70% برسونم زدمشون پس حواستون باشه این فایت اصلا و ابدا فایت جون کم کنی نیست فقط باید Posture طرف رو ببری بالا!
بعد واسه مبارزه با ایشین حتما از اون sugar های زرد رنگ که Posture تون رو تقویت میکنه بخورید بین فایت تاثیرش خیلی زیاده!

اولین کار اینه که با سرعت هرچه تمامتر میری سراغ اش و یه 3-4 تا اتک درست حسابی بهش میدی که 2 حالت داره یا پاش 2 تا پاهاش رو به نوبت میبره بالا که بلاک کنی راحت یا میپره بالا و باید ازش یکم دور بشید وقتی خورد به زمین می پرید بعد با قلاب می گیرید و بهش اتک میدید!اچیزی که تو این فایت باید بهش شدیدا دقت کنی اینه که وقتی باس پنچه اش رو رو زمین میکشه (نوشته قرمز هم میاد)و روت شارژ میکنه باید بپری بالا و زیاد طمع نکنی واسه حمله و تمام حواست به این حمله باشه وقتی باس خواست شارژ کنه سریع می پری بالا بعد سریع میدوی سمتش تا اون گلوله های اتیشی به موقع بدونه حرکت اضافه جاخالی بدی چون این اتک باس اصلا نمیشه دفاع کرد و شدیدا دمیج می خوره!پس میپری بالا بدون اینکه 1 ثانیه وقت هدر بدی میری سمتش شکمش بعد اتک میدی بهش!بعد سعی کن همیشه از پشت یا بقل بهش اتک بدی تا از بعضی اتک های باس در امان باشی مخصوصا یه اتک 4 ضربه ای انجام میده اول با دست اتشینش بعد اون برگشت میده بعد پای راستش میبره بالا بعد دوباره با اون دست اتشیش حمله میکنه می تونی 3تا اتک اولی رو بلاک کنی ولی حواست باشه وقتی با پای سمت راستش ضربه رو زد سریع برو یکم داخل تر و یکم دورش بزنی بعد راحت می تونی جاخالی بدی اتک اخرش رو و هی به باس ضربه بزنی!
مرحله دوم هم فرقش اینه که وقتی شارژش کرد با اون دست اتشیش یه حمله ای میکنه که تا جای که هستی رو میسوزنه واسه جاخالی دادن این باید با سرعت به سمت چپ یا راست بدی و وقتی اتکش رو زد به زمین سریع بپری هم جاخالی میدی راحت و هم با قلاب می تونی بگیریش بری سمتش تا اتک بدی!اصلا نباید مستقیم بری جلوش یا همون جایی که ایستادی بپری!
مرحله سوم هم همون اولش کنارش باش 2تا اتک که میده بپر بهش اتک بدی و وقتی خواست بهت شارژ کنه ایندفعه 2باری میپری واسه جاخالی دادن از پنجه و اون دست اتشیش بعد مثل مرحله دوم به سرعت به چپ یا راست حرکت میکنی و جاخالی میدی از اون اتک....
خلاصه اش اینه که مثل فایت اول بازی lady butterfly که از پایین جمله می کرد و شدیدا از جونت کم می کرد و باید بپری تو اینم دقیقا همین کارو انجام بدی با چنتا حرکت دیگه حله و سختی نداره!فقط همیشه در حالت دویدن باش لازم نیست هر اتکی رو بلاک کنی می تونی با دویدن هم جا خالی بدی و بری زیرش و اونجا پناه بکیری و ضربه بزنی:Dو هیچ وقت فاصله ات رو از باس زیادتر نکن هرچقدر به باسنش بچسبی بهتره دورتر باشی چیزای عجیب غریبی روت کست میکنه :D

خب منم بازی رو تموم کردم ولی چیزی که هست بازی خوب شروع شد ولی اخرای بازی دیگه شدیدا رو pary کردن فشار می اورد بازی و رسما باید حمله ای که تو یه چشم بهم زدن بهت میشد رو پری کنی اونم چند بار در بهترین زمانبندی ممکن!که واقعا برام نکته منفی شد!از یه طرف هم اتک پاور و.... چیزی جز یه شو اف نیست تو این بازی!یدونه اتک پاور میگیری میگی به به قویتر شدم ولی بجاش میری چلو میبینی دشمنا 10 برابر قویتر شدن!رسما تو بازی تا اخر که میری اصلا قویتر نمیشی برعکس سری سولز که اگه خوب لول اپ می کردی جدا ادم احساس می کرد قویتر شده و جلوی باس ها کم نمی اورد ولی سکیرو وضع بدتر بدتر میشه!خلاصه بازی به نظرم نمرش تو همون 9/10 هست شاید اگه یکم گیم پلی پری کردن رو تو بازی کمتر می کردن بهتر بود!واقعا باس اخری دیگه شورش رو در اورده بود! :D
بازی هم اصلا ارزش تکرار نداره همون یکبار برید اعصابتون بهم بزنید کافیه:D
خوب شد کرکی تو لب تاب مفت مفت دانلود کردم. راستی یه سوال از شما و آقای peace safe دارم. به غیر از بلادبورن کدوم بازی‌ها مثل بلاد بورن اتمسفر سنگین و تاریک و ارزش تکرار هزار بار دارن من بعد دو سال فکر کنم هنوز دارم بلاد بورن بازی می کنم به غیر از بلاد دیگه چه بازی پیشنهاد میدید؟

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk

با Kuro بالای قلعه صحبت کن بعد پشت سرش یه پنجره هست باز کن از بالای قلعه بپر به دو تا قلعه سمت راستت که با دود مشخصه یه پنجره باز میبینی اونجا داخلش یه پیرمردی نشسته با اون حرف بزن بعد
فست تراول کن به همون مین هال زنگوله رو میبینی
http://uupload.ir/files/172y_555.jpg

سلام . داداش با Kuro حرف زدم ولی چرا پیره مرده Lord Isshin اینجا نیست ؟

• Like
خوب شد کرکی تو لب تاب مفت مفت دانلود کردم. راستی یه سوال از شما و آقای peace safe دارم. به غیر از بلادبورن کدوم بازی‌ها مثل بلاد بورن اتمسفر سنگین و تاریک و ارزش تکرار هزار بار دارن من بعد دو سال فکر کنم هنوز دارم بلاد بورن بازی می کنم به غیر از بلاد دیگه چه بازی پیشنهاد میدید؟

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
برو سراغ سری Dark Souls مخصوصا نسخه 1 و 3 که از نظر اتمسفر و...حرف نداره رسما محو بازی میشی!
ربطی هم نداره ولی Dragon Age Orgins هم هست تو یه سبک دیگه که شدیدا ارزش تکرار بالایی داره!

آخرین ویرایش:
اقا من تا چکپوینت main hall این منطقه پیش رفتم. یه خرده هم اون اطراف گشتم و از یه مسیری بر میگرده بخش های پایین تر... هدف تو این منطقه چیه؟ کجا رو نگشتم؟ دنبال چی باشم؟

• Like
توی اسکیل ها میتونی بخری. اگر اشتباه نکنم، توی اسکیل های Shinobi هستن. عکس همین Spirit Emblem هم روشون هست. فکر کنم در نهایت 19 تا میشه حمل کرد.
علی یه اشتباهی کردم:(
علی اون منطقه هست که باس سون اشینا اسپیرس(یامایوچی) رو میزنی یه بی راهه داره که میرسید به یه بابایی که وایساده بود بالای یه چاله که وارد دانجن میشد من صحبت کردم و وارد شدم همون ابتدا یه شینوبی پشتش بهم بود(باس بود اسمشو نرسیدم بخونم)رسیدم پیشش که خفتش کنم یه لحظه مربع واسه صحبت کردن دیدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و من از سر عادت از پشت زهرم رو ریخته بودم ، با اینکه نموندم اونجا که باهاش بجنگم و فرار کردم و گفتم از بنفایر برگردم شاید دشمن نشده باشه ولی هی دل قافل!دشمن شد عین npc های سولزبورن دیگه کار از کار گذشته بود!
حالا چه کنم جریانش چی بود؟:

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or