ScaleBound به طور رسمی کنسل شد!

Fenris Wolf

کاربر سایت
nbindg2if0ja1n63msuy.jpg

آپدیت خبری

مایکروسافت به طور رسمی کنسل شدن بازی را تایید کرد
{ منبع }

طبق اعلام منابع معتبر ، بنظر می‎‌رسد که پروسه ساخت اسکیل باند ، عنوان انحصاری XBOX ONE و PC شرکت مایکروسافت پس از 4 سال در دست ساخت بودن کنسل شده است .
این‌طور بنظر می‌رسد که استدیوی سازنده بازی یعنی Platinum Games و Microsoft ، قبل از پایان سال 2016 همکاری خود را قطع نموده و به ساخت این بازی پایان داده اند . آخرین باری که این عنوان نمایش داشت ، در گیمزگام 2016 کنفرانس مایکروسافت بود که پس از آن دیگر هیچ خبری از بازی نشد .
طبق اعلام منابع یوروگیمر ، عده ای از سازندگان این عنوان برای مدت کوتاهی به علت فشار بالا در پروسه ساخت بازی ، به مرخصی رفته بودند و پس از مدت یک ماه ، هنگامی که سر پروژه بازگشتند با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات بزرگ در انجین بازی دست و پنجه نرم می‌کردند. البته هنوز به طور رسمی هیچ خبری مبنی بر کنسل شدن یا نشدن بازی اعلام نشده است .
این بازی در ابتدا قرار بود که در تعطیلات میلادی 2016 عرضه شود که سپس تاخیر خورد و عرضه آن به یک تاریخ نامعین در سال 2017 موکول شد .​

{ منبع 1 }
{ منبع 2 }

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه بازیهای اینجوری براتون صرف ملاکه دو سه برابرش رو تو پلتفرم رقیب میتونید پیدا کنید......
مقایسه هم بنده با X360 نکردم بنده مقایسه با رقیب کردم(که یه چیز کاملا طبیعی و عقلانی هست) و دارم یه عملکرد ضعیف می بینم.....امسال رو بذاریم کنار که تو انحصاری در مقابل رقیب تقریبا نابود(مگر اینکه تو E3 بیان از چند تا پروزه مخفی رونمایی کنن)تو سالهای قبل هم قشنگ ضعیفتر بوده و تنها برتری محسوس همین فورتزا بوده

در مورد هیلو که بحث لازم نیس از بس داغون بود ...در مورد گیرز هم قشنگ افت کرده بود....کمپین بازی جکی بیش نبود(به جز اون اواخرش) و فقط مولتیش بازی رو نجات داد........باید واقع بین بود.......

نخواستیم مایکرو بیاد یه چیزی در حد TLOU بسازه.....خیلی راحت میتونه با حمایت از استودیوهای درست و حسابی آثاری مثه همین SUNSET رو خلق کنه که متاسفانه در تعامل با ثردپارتی ها هم مشکل داره

.
من نمیخواستم بحث به لیست و این حرفها بکشه ولی شما لطف کن لیست انحصاری های با کیفیت رقیب رو بزار ببینم این سه برابر انحصاری خوب دقیقا از کجا اومده :D دقت کن بحث سر اول نسل تا انتهای پارسال بود، اصلا کاری به عناوین امسال ندارم چون مشخصه وضع بازی های سونی تو 2017 خیلی بهتره و اگه مایکروسافت تو E3 چیز خاصی معرفی نکنه حسابی عقب می افته.

در مورد گیرز هم اصلا باهات موافق نیستم :D کمپین در حد شماره های قبلی نیست ولی فاصله زیادی هم نداره، تازه بدون در نظر گرفتن شرایط استودیو.
راست میگه دیگه حداقل تو داشتن انحصاری نامی چون سونی عقبه اش تو کنسول سازی و کنسول بیشتر بوده از ماکر هم انحصاری های قدیمی تر و استودیو های با کیفیتی داره هم تمام تمرکزش رو کنسوله مثل ماکرو هم خدا رو نمیخواد هم خرما ماکرو میخواد الان یکجورایی هوای Win10بیشتر داشته باشه تا کنسول
الان اونور نگاه کن Gow جدید و متفاوت دارن که حداکثر فوقش سال دیگه میاد
از اونور دم دست الان Horizon دارن که باز ایده اش جدید و نو هست
سونی مدیریت عاقل تر و بهتری داره نمیاد از هر استودیو بگه اقا 10 تا Halo بده بیرون الان اگه میخواست مثل ماکرو عمل کنه باید نسخه بعدی Killzone هم میداد تا الان ... بعد الان یک انحصاری زمانی بنام Crash از اونور تازگی TLG داد از یک DLC داستانی برای انچارتد ار اونور سریع Tlou2 معرفی کرد ND بیکار تمونه اینا همش متنوع هست
خوندی چی نوشتم؟ :D گفتم که مایکروسافت تا اینجا خوب کار کرده ولی برای ادامه نسل برنامه ـش خوب نیست. دیگه از این واضح تر میگفتم؟ :D برای همین میگم باید صبر کرد دید تو E3 قراره چیکار کنه.

آخرین ویرایش:
من نمیخواستم بحث به لیست و این حرفها بکشه ولی شما لطف کن لیست انحصاری های با کیفیت رقیب رو بزار ببینم این سه برابر انحصاری خوب دقیقا از کجا اومده :D دقت کن بحث سر اول نسل تا انتهای پارسال بود، اصلا کاری به عناوین امسال ندارم چون مشخصه وضع بازی های سونی تو 2017 خیلی بهتره و اگه مایکروسافت تو E3 چیز خاصی معرفی نکنه حسابی عقب می افته.
راست میگه دیگه حداقل تو داشتن انحصاری نامی چون سونی عقبه اش تو کنسول سازی و کنسول بیشتر بوده از ماکر هم انحصاری های قدیمی تر و استودیو های با کیفیتی داره هم تمام تمرکزش رو کنسوله مثل ماکرو هم خدا رو نمیخواد هم خرما ماکرو میخواد الان یکجورایی هوای Win10بیشتر داشته باشه تا کنسول
سونی مدیریت عاقل تر و بهتری داره نمیاد از هر استودیو بگه اقا 10 تا Halo بده بیرون الان اگه میخواست مثل ماکرو عمل کنه باید نسخه بعدی Killzone هم میداد تا الان ... بعد الان یک انحصاری زمانی بنام Crash از اونور تازگی TLG داد از یک DLC داستانی برای انچارتد ار اونور سریع Tlou2 معرفی کرد ND بیکار تمونه اینا همش متنوع هست

در مورد گیرز هم اصلا باهات موافق نیستم :D کمپین در حد شماره های قبلی نیست ولی فاصله زیادی هم نداره، تازه بدون در نظر گرفتن شرایط استودیو.
من وقت لیست کردن و این حرفا ندارم ولی فقط چند تا که دم دستی ذهنم میرسه رو اینجا مینویسم.........اگه کم بود و ... شما خودت بشین لیست رو درست کن....چون چیزی که عیان هست اینهمه وقت لازم نیس برا اثباتش:
TRANSISTOR
UNTIL DAWN
INFAMOUS
THE LAST GUARDIAN
RESOGUN
RACHET & CLANK
TEARSAWAY
PERSONA5 (که تو شرق اومده)
DRIVECLUB
و ...... .
و بازیهای با متای بالایی مثل UC4 یا BB و ...... .

این لیستی که نوشتم خیلی ناقص هست و کلی بازی با متای بالای ژاپنی رو هم ننوشتم و البته بازیهای ضعیف رو هم نیاوردم و همینطور ریمسترها رو ..... .

+

فاصلش خیلی زیاد .....کمپین کاملا در حد شوخیه....تو سال 2016 همچین کمپینی از گیرز شوخیه و گرنه این کمپین مثلا 2012 میومد بهتر بود.........شرایط استودیو هم به من مصرف کننده مربوط نمیشه من همون 60 دلاری رو دادم که زمان گیرز 3 داده بودم و انتظارم یکسان.......به خاطر عوض شدن شرایط استودیو نصف پول داده بودم حرفت راست بود

.

ربطی به این تاپیک نداره ولی هیچ منبعی نگفه crash انحصاری زمانیه حتی کرش اسکای لندرزم انحصاریه:-":D
---------------------------------------
در کل بازی میتونست چیز جالبی از اب دربیاد گیم پلی جالبی هم داشت ولی من بیشتر تحت تاثیر شخصیت بازی با big guy قرار گرفته بودم از اونجا که خالق dmc با sb یکیه شک نداشتم شخصیتش میتونست به خوبی و تاثیرگذاری دانته باشه\m/ولی حیف بازی دیگه به اسمان ها رفتO:-)

فرقشون اینه

* The Winners of 2016 *

Uncharted 4: A Thief's End - 126

The Critics' Picks - 77

The Readers' Picks - 49

----------------------------------------------

Gears of War 4 - 0

The Critics' Picks - 0

The Readers' Picks - 0

-----------------------------------------------

* The Winners of 2015 *

0 - Halo 5: Guardians

The Critics' Picks - 0

The Readers' Picks - 0

حتی COD هم, امسال و پارسال یه دونه گوتی گرفت:laughing:
با این پستت نشون دادی که خیلی بچه ای:))
پ.ن: واقعا فاز فن های سونی چیه ؟ چه لذتی میبرین از مسخره کردن هم دیگه ؟
شما این وسط از این کار چه سودی میبرید؟
واقعا زشته دوستان
یکی از بازی های انحصاری سونی خوشش میاد میره پلی استیشن میخره یکی هم از بازی های ماکروسافت خوشش میاد میره ایکس باکس میخره.
به هر دو طرف احترام بزارید سلیقه هر شخصی به خودش مربوطه
سپاس:x

• Like
Reactions: |PREDATOR| and WCW
کنسل شدن این بازی فقط یک معنی رو میده دوستان گرامی. ماکرو کلا کنسول وان رو رها کرده به امان خدا و رفته وقت و هزینش رو صرف اسکورپیو کنه که اونم از نظر من موفق نمیشه. از الان یک سال دیگه رو میبینم که همه کنسول های وان خودشون رو تو دیوار با قیمت مفت زیر ۴۰۰ تومن دارن میفروشن.

کنسل شدن این بازی فقط یک معنی رو میده دوستان گرامی. ماکرو کلا کنسول وان رو رها کرده به امان خدا و رفته وقت و هزینش رو صرف اسکورپیو کنه که اونم از نظر من موفق نمیشه. از الان یک سال دیگه رو میبینم که همه کنسول های وان خودشون رو تو دیوار با قیمت مفت زیر ۴۰۰ تومن دارن میفروشن.
وای خدا تو این تاپیک چه پست های گرانبهایی داره ارسال میشه:))

آخرین ویرایش:
من وقت لیست کردن و این حرفا ندارم ولی فقط چند تا که دم دستی ذهنم میرسه رو اینجا مینویسم.........اگه کم بود و ... شما خودت بشین لیست رو درست کن....چون چیزی که عیان هست اینهمه وقت لازم نیس برا اثباتش:
TRANSISTOR
UNTIL DAWN
INFAMOUS
THE LAST GUARDIAN
RESOGUN
RACHET & CLANK
TEARSAWAY
PERSONA5 (که تو شرق اومده)
DRIVECLUB
و ...... .
و بازیهای با متای بالایی مثل UC4 یا BB و ...... .

این لیستی که نوشتم خیلی ناقص هست و کلی بازی با متای بالای ژاپنی رو هم ننوشتم و البته بازیهای ضعیف رو هم نیاوردم و همینطور ریمسترها رو ..... .

+

فاصلش خیلی زیاد .....کمپین کاملا در حد شوخیه....تو سال 2016 همچین کمپینی از گیرز شوخیه و گرنه این کمپین مثلا 2012 میومد بهتر بود.........شرایط استودیو هم به من مصرف کننده مربوط نمیشه من همون 60 دلاری رو دادم که زمان گیرز 3 داده بودم و انتظارم یکسان.......به خاطر عوض شدن شرایط استودیو نصف پول داده بودم حرفت راست بود

.
باور کن X1 هم تو همین مایه ها بازی خوب داشته (غیر از اون عنوان های اصلی)، حداقل دیگه اختلافشون در اون حدی که شما گفتی نبوده :D
Ori and the blind Forest
Sunset Overdrive
Dead Rising
Killer Instinct
Titanfall
Kalimba
Quantum Break
و ...

نظرمون در مورد Gears 4 خیلی متفاوته، حتی سایت ها هم اکثرا از کمپین تعریف کردن و بیشترین ایرادشون روی تغییرات کم نسبت به نسخه قبلی بوده وگرنه کلیت کمپین رو میشه خیلی خوب قلمداد کرد :D

باور کن X1 هم تو همین مایه ها بازی خوب داشته (غیر از اون عنوان های اصلی)، حداقل دیگه اختلافشون در اون حدی که شما گفتی نبوده :D
Ori and the blind Forest
Sunset Overdrive
Dead Rising
Killer Instinct
Titanfall
Kalimba
Quantum Break
و ...

نظرمون در مورد Gears 4 خیلی متفاوته، حتی سایت ها هم اکثرا از کمپین تعریف کردن و بیشترین ایرادشون روی تغییرات کم نسبت به نسخه قبلی بوده وگرنه کلیت کمپین رو میشه خیلی خوب قلمداد کرد :D
این علاقه زیاد به یک پلتفرم چیزی رو زیاد عوض نمیکنه. ولی پیشنهاد من اینه که حتما گیرز 2 و 3 رو مجدد بازی کنید بعد راجب کمپین گیرز 4 نظر بدید.

• Like
Reactions: Polaris
Ori and the blind Forest
Sunset Overdrive
Dead Rising
Killer Instinct
Titanfall
Kalimba
Quantum Break
و ...

هم سطح KALIMBA هم که تو PS4 بیشتر داریم:Dاز DRAGON BUILDER بگیر تا UNFINISHED SWAN و MLB SHOW و ...... به نظرم کلا بازیهایی نیستن که از هر دو طرف چیز داندون گیری برا کنسول باشن
کوانتوم هم چیز اصلا مالی نیست با اون متاش و من هم سنگاش رو نیاوردم وگرنه همین KILLING FLOOR که اومده یه مثال براش........

گفتم باید واقعیت ها رو دید......تو همین لیستایی که من وشما گذاشتیم بقیه ببینن خودشون خوب قضاوت می کنن(بازم می گم بماند 4....5 تا بازی ژاپنی که جز خفنای لیستن ولی من نیاوردم)

+

خوب شما کم گیرز زدی وگرنه اگه گیرز باز باشی عمرا این حرف رو بزنی.......گرچه بازم نتیجه رو عوض نمی کنه

.

Ori and the blind Forest
Sunset Overdrive
Dead Rising
Killer Instinct
Titanfall
Kalimba
Quantum Break
و ...

ایشون بازیهای نسل قبل هم حساب کرده تو هم فقط بازیهایه نسل هشت !! فکرش رو بکن بشینیم ای پی هایی که زمان ۳۶۰ هم معرفی شدن اینجا لیست کنیم!! چه شود

ایشون بازیهای نسل قبل هم حساب کرده تو هم فقط بازیهایه نسل هشت !! فکرش رو بکن بشینیم ای پی هایی که زمان ۳۶۰ هم معرفی شدن اینجا لیست کنیم!! چه شود
میشه لطف کنی بگی دقیقا کدوم بازی که ایشون اسمشو گذاشت نسل قبلی بود ؟ شما کدوم از اینا رو با PS3 بازی کردی ؟
کاری با لیست کردن ندارم چون اصلا ربطی به بحث تاپیک نداره ولی واقعیت اینه که تا الان چه از نظره کمی چه از نظره کیفی شرایط برا PS4 بهتر بوده و با توجه به شواهد از امسال به بعد تفاوت کاملا مشخصه احتیاج به لیست نیست . نمیدونم بحث چطوری به لیست کردن و بازی انحصاری رسید ولی بعضی چیزا دیگه مشخصه

کدوم از اون عناوین نسل هفتیه؟ اگه بنا به لیست کردن عناوین دو نسل اخیر باشه، سونی یه کیلومتر جلو تر از ماکروعه.
.......
با هر متر و معیاری، سونی در زمینه انحصاری و انحصاری کنسولی به مراتب عملکرد بهتری از مایکروسافت داره. از هر نسلی هم که میخواهید حساب کنید. ای پی های مهم مایکروسافت به ده تا نمیرسه.
همین بازی هایی که مایکرو چپ و راست کنسل می کنه، اگه دست سونی بودن احتمال بسیار بالایی برای عرضه داشتن.یک دهم قدرت ریسک پذیری سونی را مایکروسافت نداره. اگه عناوینی مثل لست گاردین یا بازی های کیج دست مایکروسافت بود، هر کدوم ده بار کنسل می شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or