ScaleBound به طور رسمی کنسل شد!

Fenris Wolf

کاربر سایت
nbindg2if0ja1n63msuy.jpg

آپدیت خبری

مایکروسافت به طور رسمی کنسل شدن بازی را تایید کرد
{ منبع }

طبق اعلام منابع معتبر ، بنظر می‎‌رسد که پروسه ساخت اسکیل باند ، عنوان انحصاری XBOX ONE و PC شرکت مایکروسافت پس از 4 سال در دست ساخت بودن کنسل شده است .
این‌طور بنظر می‌رسد که استدیوی سازنده بازی یعنی Platinum Games و Microsoft ، قبل از پایان سال 2016 همکاری خود را قطع نموده و به ساخت این بازی پایان داده اند . آخرین باری که این عنوان نمایش داشت ، در گیمزگام 2016 کنفرانس مایکروسافت بود که پس از آن دیگر هیچ خبری از بازی نشد .
طبق اعلام منابع یوروگیمر ، عده ای از سازندگان این عنوان برای مدت کوتاهی به علت فشار بالا در پروسه ساخت بازی ، به مرخصی رفته بودند و پس از مدت یک ماه ، هنگامی که سر پروژه بازگشتند با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات بزرگ در انجین بازی دست و پنجه نرم می‌کردند. البته هنوز به طور رسمی هیچ خبری مبنی بر کنسل شدن یا نشدن بازی اعلام نشده است .
این بازی در ابتدا قرار بود که در تعطیلات میلادی 2016 عرضه شود که سپس تاخیر خورد و عرضه آن به یک تاریخ نامعین در سال 2017 موکول شد .​

{ منبع 1 }
{ منبع 2 }

آخرین ویرایش:
بد نیست بجای اینکه تو سر و کله هم دیگه بزنیم تا E3 صبر کنیم تا هم مایکروسافت بازی های آخر سالش رو معرفی کنه، هم سونی تاریخ انتشار بازی های معرفی شدش رو اعلام کنه

ریسک پذیری مایکروسافت هم معمولا خیلی پایینتر از سونیه.نمونه بزرگش وقتی میتونستن با David Cage همکاری و Heavy Rain رو انحصاری خودشون کنن از ایده های داخل بازی ترسیدن و بهش گفتن یه چیز مهم بازی رو باید عوض کنی که کیج بیخیالشون میشه.بعدش میره سراغ سونی و همین گفتگوها رو انجام میدنُ به توافق میرسن(اینجاست که باید به سونی آفرین گفت بابت بوجود اوردن این شاهکار)
littlebigplanet رو یادت نره:relieved:

300 تا واسه Scalebound اونم هزینه ساخت که که حتی 1% هم منطقی نیست ولی گویا GTA V هزینه ساخت و تبلیغاتش 265 میلیون دلار بوده :D
'GTA 5' Costs $265 Million To Develop And Market, Making It The Most Expensive Video Game Ever Produced: Report
البته مسلما بخش تبلیغات درصد بالایی از این مبلغ رو در بر می گیره ولی بازم قطعا هزینه ساخت بازی خیلی بیشتر از 50 میلیون باید باشه :D ولی برای Scalebound من بعید میدونم تا الان هزینه ساختش خیلی زیاد بوده باشه چون اگه اینجوری بود به هر ضرب و زوری منتشرش میکردن ولی احتمالا دیدن تا آخر کار باید مبلغ خیلی بیشتری هزینه کنن برای همین کنسل کردن. در کل کاش مایکروسافت همیشه اقتصادی به مسائل نگاه نمی کرد، حداقل واسه ما گیمرها بهتر بود این قضیه :D
آره من اشتباه کردم هزینه ساخت بازی ها خیلی کمتره مثلا من یک جا خوندم گرز2 حدود 10 میلیون هزینش شده
ولی اگر هزینه بازی ها اینقدر کم باشه واقعا باید ماکرو رو با سنگ زد به خاطر این عملکردش! ماکرو تقریبا سالی 20 میلیارد دلار سود خالص داره یعنی اگر هر بازی 50 میلیون دلار براش خرج داشته باشه میتونی سالی 400 بازی AAA بسازه! حالا 400 تا پیشکش اینا سالی 10 تا بازی AAA هم بسازن ما به سجده میاییم

• Like
Reactions: WCW
خیلی وقت بود از این بحث های تکراری و فرار های رو به جلو و عوض کردن موضوع نداشتیم آقا یک بازی کنسل شده تمام ربطش به فروش بخش موبایل سونی چیه ؟
1. بازی کیفیت لازم نداشته .
2. ماکروسافت از نتیجه راضی نبوده .
3.هزینه ها و مخارج بازی بیشتر از انتظارات فروش بوده .
4. ماکروسافت پیشمان شده از پشتیبانی بازی بعد این همه وقت .
5.PG نتونسته به قول هاش عمل کنه .
6. بازی کنسل شده تمام .
ربط این موضوع که بازی ماکروسافت کنسل کرده و سونی تمرکزش روی PS گذاشته و اینکه چیه این موضوع بده برای یکی که اسم خودش میزاره گیمر به منم بگین متوجه بشم ؟ تمام بخش های سونی یا ماکروسافت سود نداشته باشه سونی یا ماکروسافت بازی بسازه که من بازیکن سلیقم بکشه بخرم و لذت ببرم مهمه به من چه که ماکروسافت بخش موبایل کنار گذاشته یا میزاره یا اینکه سونی بخواد بخش گوشی کنار بزاره یا نه و ربطش به این که ماکروسافت این بازی به هر دلیلی کنسل کرده نداره .
[/QUOTE]
هر وقت فهمیدیم وسط تایپک امار گوتی گذاشتن چیه اینا هم ربطش میفهمیم:-? همه چیز بهم ربط پیدا میکنه در اخر

واقعا نمي دونم برنامه مايكرو براي آينده xbox چيه،الان مگه اينكه Read dead 2 رو برداره انحصاري كنه تا رقابتش با سوني بالانس شه

Sent from my iPhone using Tapatalk

لیست بازی های انحصاری ps4 در سال 2017

PS4 Console Exclusives Confirmed for 2017

لیست بازی های انحصاری xone در سال 2017

Xbox One Console-Exclusives Confirmed for 2017

پلی استیشن 4 : 36

اکس باکس وان :8
اینو من دیروز تو سایت Xbox Wire دیدم :D
Next Week on Xbox – Upcoming Games, January 9 – 15
همین هفته ای که میاد 4-3 تا بازی مستقل انحصاری عرضه میشه که فقط یکیش رو توی اون لیست گیم اسپات نوشته. حالا وضع X1 از نظر انحصاری (مستقل و AAA) خیلی جالب نیست ولی دیگه اینقدر هم که گفته شده داغون نیست :D

E3 2014 Microsoft Exclusives Shown:

1. Fable Legends: Cancelled
2. Project Spark: Cancelled
3. Ori and the Blind Forest: Came out 2015, 360 version cancelled?
4. Inside: Came out 2016
5. Below: Unreleased
6. Phantom Dust: Cancelled
7. Crackdown: Unreleased
8. Scalebound: Cancelled
9. Halo 5: Came out 2015
آقا هر چی تو فروم های دیگه می بینید رو همین جور اینجا نزارید :| :D
Project SPARK اکتبر 2014 عرضه شد، ولی آگوست 2016 سرورهاش رو بستن. این با کنسل شدن و عرضه نشدن فرق داره :D
Project Spark

Ori and the Blind Forest هم توی کنفرانس گفتن فقط برای X1 میاد. بعدش با توافق سازنده پلتفرم ها رو عوض کردن، والا اصلا هم نمیدونم واسه X360 عرضه شد یا نه :D

Phantom Dust هم رسما کنسل نشده، اگه شده بود خیلی راحت مثل همین Scaelbound اعلام میکردن. با سازنده قبلی به مشکل خوردن و قرار شده سازنده ـش عوض بشه، بعدش هم اعلام کردن ریمیک نسخه اول رو دارن میسازن، اگه میخواستن کنسل کنن که دیگه ریمیک نمیساختن :D
Is Phantom Dust dead? Phil Spencer says no
Phantom Dust is back on for Xbox, arrives in 2017
حالا بگذریم از اینکه نصف بازی هایی که تو همون کنفرانس نمایش داشتن و بعدش عرضه شدن رو اصلا ذکر نکرده :)) به صورت عامیانه باید گفت "انصافا کنتور نمیندازه" :D

مایکروسافت این نسل دو تا بازی رو کنسل کرده که کارش در هر دو مورد هم شدیدا احمقانه بوده و اصلا نمیشه عدم مدیریت صحیح رو تو این 2 مورد ماس مالی (!) کرد. ولی داره یه جوری وانمود میشه انگار مایکروسافت تو این نسل فقط 5 تا بازی عرضه کرده و در عوض 10 تا بازی رو کنسل کردن lol
حتی 4K Blu-Ray Player هم داخلش نزاشتن چون تشخیص دادن در حال حاضر نیازی بهش نیست
کلا هر چی سونی تشخیص بده همون درسته؟ :D این قابلیتی که مایکروسافت توی X1 S گذاشته برای اون کسی که استفاده میکنه کاملا ارزشمنده، حالا سونی دوست نداشته بزاره مشکلی نیست، ولی اینکه چون اینجور تشخیص دادن پس کار سونی درسته و کار مایکروسافت اشبتاه دیگه از اون حرف ها بود! (حالا مستقیم نگفتی حرکت مایکروسافت اشتباه بوده ولی اون تفسیرهایی که بعدش کردی نشون میده منظورت چیه :دی)/

آخرین ویرایش:
لیست بازیهایی که تو ای تری 2014 مایکروسافت نمایش داشتند و عرضه شدند رو من نوشتم حالا یکسری خودشون رو میخواند گول بزنند و جوک بنویسند مشکلی نیست ولی جدا از این پست های بی ارزش و من دراوردی کامیا اظهار نظر کرده من باب کنسل شدنه بازی. متنش سادست و خلاصه گفته که ناراحتم و رو به جلو نگاه میکنیم و این قضیه که به خاطره سلامتیش ساخت بازی لغو شده رو هم تکذیب کرده

As you may have already heard, Scalebound has unfortunately been canceled. I'm very sorry to everyone who was looking forward to this game.

— 神谷英樹 Hideki Kamiya (@PG_kamiya) January 11, 2017
Sorry to bring you such bad news at the start of the year. All I can do for you is to promise to keep delivering fun games.

I'll work extra hard to never have to let you down like this again, so I hope you will keep watching over us in the future too.

Thanx for your lots of messages!!

And...I took time off for my mental health? ...Me!?

No way.

این صحبت ها هم از سمت رییس استدیو PG هست که جوری گفته که انگاری بازی از سمت مایکروسافت کنسل شده و خوده PG نمیخواسته همچین اتفاقی رخ بده.

"We're sorry to say that on January 9, 2017, Microsoft Studios announced the cancellation of Scalebound," the statement begins. "We are very disappointed things ended up this way, especially since we know many of our fans were looking forward to this game as much as we were.

"Going forward, we will strive to continue delivering high-quality games to you, starting with NieR: Automata in March, and including products like Granblue Fantasy Project Re:Link and Lost Order in the future."

Scalebound Director Addresses Cancellation and Rumors He's Taking Time Off

خیلی وقت بود از این بحث های تکراری و فرار های رو به جلو و عوض کردن موضوع نداشتیم آقا یک بازی کنسل شده تمام ربطش به فروش بخش موبایل سونی چیه ؟
1. بازی کیفیت لازم نداشته .
2. ماکروسافت از نتیجه راضی نبوده .
3.هزینه ها و مخارج بازی بیشتر از انتظارات فروش بوده .
4. ماکروسافت پیشمان شده از پشتیبانی بازی بعد این همه وقت .
5.PG نتونسته به قول هاش عمل کنه .
6. بازی کنسل شده تمام .
ربط این موضوع که بازی ماکروسافت کنسل کرده و سونی تمرکزش روی PS گذاشته و اینکه چیه این موضوع بده برای یکی که اسم خودش میزاره گیمر به منم بگین متوجه بشم ؟ تمام بخش های سونی یا ماکروسافت سود نداشته باشه سونی یا ماکروسافت بازی بسازه که من بازیکن سلیقم بکشه بخرم و لذت ببرم مهمه به من چه که ماکروسافت بخش موبایل کنار گذاشته یا میزاره یا اینکه سونی بخواد بخش گوشی کنار بزاره یا نه و ربطش به این که ماکروسافت این بازی به هر دلیلی کنسل کرده نداره .
هر وقت فهمیدیم وسط تایپک امار گوتی گذاشتن چیه اینا هم ربطش میفهمیم:-? همه چیز بهم ربط پیدا میکنه در اخر[/QUOTE]

ربط قضیه goty کاملا مشخصه که . دوسمون میگه چرا 4 نسخه از انچارتد اومده برای گیرز نیاد اون یکی دوستمون نشون داد تا وقتی کیفیت بازی نسبت به قبل کاهش نداشته باشه که هیچ بهتر هم بشه بزار 50 تا نسخه ازش بیاد و با لیست goty هم خواست مهر تاییدی به حرفش زده باشه . دیگه نسخه 4 از بازی که بالاترین میانگین نمرات و بیشترین امتیاز کامل (اگر اشتباه نکنم40تا) و بیشترین جوایز و بالاترین فروش یک بازی انحصاری توی نسل با اختلاف فاحش رو داره که نباید با یک نسخه از بازی هایی مقایسه بشه که 1 دونه جایزه بازی سال هم نبردن میانگینشون زیر 85 بوده و 2-3 تا نمره کامل هم نداشتن و افت فروش وحشتناکی نسبت به نسخه های قبلشون داشتن .

پ.ن: بگذریم ازینکه ناوتی داگ تو اوج همین سری انچارتد رو گذاشت کنار !

آخرین ویرایش:
خیلی جلوی خودمو گرفتم اینجا چیزی ننویسم ولی دیگه این نظر شما تو تاریخ بازیسنتر یگانه بود ، نتونستم جلو خودمو بگیرم :D
شما با این حجم از منطق و استدلال چرا نمیرید استخدام شرکتای عظیمی چون الجی و ..... ؟
وجدانا مغزیایی همچون شما دارید طلف میشید =))
اخه چرا شما قبل از اینکه نظرتونو اینجا بنویسید یه ذره فکر نمی کنید ؟ سونی متلاشی می شد ؟ وات د فاز ؟
سونی با اون همه استدیو بازی سازی درجه یک فقط به خاطر اشتباه ماکرو متلاشی نشد؟ اگه ماکرو اشتباه نمی کرد الان وضعیت چی بود؟ حالا اشتباه ماکرو چی بود ؟ ماکرو که به قول شما مغز و بهترین کمپانی جهانه چرا باید جلوی یه کمپانی متلاشی شده و اشغال و در پیت اشتباه بکنه؟ :))

مغز متفکر شمایی که با لینک و منبع هم قبول نمیکنید بخش های دیگه سونی چه وضعی دارن و عین همین بچه ها با اسم سونی یاد پلی استیشن و بازی میوفتی.
نمیخواستم جواب پست مسخرت بدم چون چیز خاصی در جواب ننوشته بود جز مسخره بازی ولی چون چند نفر لایکت کرده بودن گفتم اینو بگم که گوش فهم شید.

تو پست بالايي در مورد ليست كنسلي منظور نمايش نبود منظور معرفي واسه اولين بار بود ، دوستان سانست و و بازي ها ديگه قبل از e3 014 معرفي شدن

وات؟
بر کسی پوشیده نیس ک گوشی های سونی کمترین میزان کرش رو بین تمام اندروید فون ها دارن و اینکه ثابت شده با مدرک بماند ، ایکس زد پرفروش ترین اسمارت فون نیمه دوم 2016 شد بماند بعد دوربین بیشتر برندها رو سونی میسازه ، زبان طراحی گوشی هاشو عوض کرده در اخراگذار کنه به برند چینی؟ نستراداموس همچین پیشبینی نمیتونس بکنه.
شما همین ces نگا کن ببین سونی چ چیزایی معرفی کرده ، ببین تی وی oledش چه تکنولوژی هایی داره ، یا تی وی 8k ک معرفی کرده. در بحث کیفیت تصویر واقعا سونی رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد و اینو تو تمام tv هاش میشه دید. هرچند اف تاپیک شد اما خب واقعا من یه نفر رو اسم سونی مخصوصا محصولات صوتی تصویری و موبایلش تعصب دارم چون مصرف کننده ش هستم.

درپایان برای اینکه اسپم نشه امیدواذم مایکرو برای e3 چندتا ip گولاخ بسازه بلکم مارو تحریک کنه یه اپگرید به سیستم بدیم و همچنین اسکوریپو گرون نباشه
اقا من نه مشکلی با سونی دارم نه اصلا برام مهمه این بحث ها
فقط دارین اطلاعات اشتباه میدن لطف قبل جواب دادن تحقیق کنید:D
سونیxzپرفروش ترین اسمارت فون نیمه دوم؟چه خبره؟:D این امارو از کجا اوردین؟
امار فروش موبایل سونی اصلا جالب نیست با سامسونگ و اپل که هیچ اصلا قابل مقایسه نیست ولی حتی از چندتا برند چینی هم فروشش پایین تره
ولی به سود دهی رسیده چون فقط گوشی بالارده عرضه میکنه با حاشیه سود بالا.بااینکه فروشش پایینه ولی بازم به سودهی رسیده

درمورد فروش سونی xzهم اون اماری که اومده بود حتما تو سایت های ایرونی دیدین اشتباه ترجمه شده اصلا ربطی به پرفروش ترین نداره
فقط امار رشد فروش وتعداد دستگاهای فعال شده ی که بعد توقف فروش نوت7عرضه شدن بود که ببینه کدوم گوشی و برند بیشترین سود رو از شکست نوت7 برده
وضع فروش اون گوشی های که مقایسه کرده بودن هم جالب نبود مثلا حتی با اینکه تو اون زمان حدود 80.90درصد نوت7ها جمع اوری شده بود باز همون تعداد باقی مونده هم از بعضی از گوشی های جدید بیشتر بود:D یعنی این مقایسه بین چندین دستگاه کم فروش یا جدید عرضه شده بود و گوشی های پرفروش مثل ایفون واس7و یا حتی هواوی حضور نداشتن. فقط رشد فروش خوبxzبعد توقف فروش نوت7نشون میاد اصلا ربطی به پرفروش ترین گوشی دنیاو..اینا نداره
Sony Xperia XZ emerges as top late 2016 flagship after Note7's demise

دیگه قضاوت با خودت داداش ... مهم اینه در نیمه دوم 2016 فروشش از تمام برند ها بیشتر بوده و پیشی گرفته از بقیه

در انتها برای رفع اسپم امیدوارم شایعات مربوط به CD3 اشتباه باشه اونجور که مایکرو میگفت از قدرت 20 تا ایکس وان برای نمایش تخریب پذیری بازی استفاده میشه واقعا هایپ رفته بالا
جالبه ها
حداقل لینکی که خودت گذاشتی رو بخون مسلمون
خب این تایید حرف منه
ربطی به پرفروش ترین پرچمدار نیمه دوم سال نداره.
این فقط رشد فروش گوشی های جدید بعد متوقف شدن نوت7که xzبیشترین رشد فروش رو داشته
این لقبی که بهxzدادین تخیلیه والا حالا صبر کنین امار فروش گوشی ها بیاد شاید تو10تای اول هم نباشه

این بحث ربطی به اینجا نداره ادامه ندیم بهتره
بجای جواب دادن حداقل منبع خودت گذاشتی بخون متوجه میشی اشتباه کردی

آخرین ویرایش:
اقا من نه مشکلی با سونی دارم نه اصلا برام مهمه این بحث ها
فقط دارین اطلاعات اشتباه میدن لطف قبل جواب دادن تحقیق کنید:D
سونیxzپرفروش ترین اسمارت فون نیمه دوم؟چه خبره؟:D این امارو از کجا اوردین؟
امار فروش موبایل سونی اصلا جالب نیست با سامسونگ و اپل که هیچ اصلا قابل مقایسه نیست ولی حتی از چندتا برند چینی هم فروشش پایین تره
ولی به سود دهی رسیده چون فقط گوشی بالارده عرضه میکنه با حاشیه سود بالا.بااینکه فروشش پایینه ولی بازم به سودهی رسیده

درمورد فروش سونی xzهم اون اماری که اومده بود حتما تو سایت های ایرونی دیدین اشتباه ترجمه شده اصلا ربطی به پرفروش ترین نداره
فقط امار رشد فروش وتعداد دستگاهای فعال شده ی که بعد توقف فروش نوت7عرضه شدن بود که ببینه کدوم گوشی و برند بیشترین سود رو از شکست نوت7 برده
وضع فروش اون گوشی های که مقایسه کرده بودن هم جالب نبود مثلا حتی با اینکه تو اون زمان حدود 80.90درصد نوت7ها جمع اوری شده بود باز همون تعداد باقی مونده هم از بعضی از گوشی های جدید بیشتر بود:D یعنی این مقایسه بین چندین دستگاه کم فروش یا جدید عرضه شده بود و گوشی های پرفروش مثل ایفون واس7و یا حتی هواوی حضور نداشتن. فقط رشد فروش خوبxzبعد توقف فروش نوت7نشون میاد اصلا ربطی به پرفروش ترین گوشی دنیاو..اینا نداره

Sony Xperia XZ emerges as top late 2016 flagship after Note7's demise

دیگه قضاوت با خودت داداش ... مهم اینه در نیمه دوم 2016 فروشش از تمام برند ها بیشتر بوده و پیشی گرفته از بقیه

در انتها برای رفع اسپم امیدوارم شایعات مربوط به CD3 اشتباه باشه اونجور که مایکرو میگفت از قدرت 20 تا ایکس وان برای نمایش تخریب پذیری بازی استفاده میشه واقعا هایپ رفته بالا

تو پست بالايي در مورد ليست كنسلي منظور نمايش نبود منظور معرفي واسه اولين بار بود ، دوستان سانست و و بازي ها ديگه قبل از e3 014 معرفي شدن
تو اون لیست، اینا همشون قبل از E3 2014 معرفی شده بودن :D
Fable Legends
Halo 5
Below
Project SPARK
کلا اون لیستی که گذاشتی از هر زاویه ای که بهش نگاه کنیم ایراد داره :D
===
این بحث موبایل رو هم دیگه بی خیال بشید، کامنت بعدی در این مورد پاک میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or