ScaleBound به طور رسمی کنسل شد!

Fenris Wolf

کاربر سایت
nbindg2if0ja1n63msuy.jpg

آپدیت خبری

مایکروسافت به طور رسمی کنسل شدن بازی را تایید کرد
{ منبع }

طبق اعلام منابع معتبر ، بنظر می‎‌رسد که پروسه ساخت اسکیل باند ، عنوان انحصاری XBOX ONE و PC شرکت مایکروسافت پس از 4 سال در دست ساخت بودن کنسل شده است .
این‌طور بنظر می‌رسد که استدیوی سازنده بازی یعنی Platinum Games و Microsoft ، قبل از پایان سال 2016 همکاری خود را قطع نموده و به ساخت این بازی پایان داده اند . آخرین باری که این عنوان نمایش داشت ، در گیمزگام 2016 کنفرانس مایکروسافت بود که پس از آن دیگر هیچ خبری از بازی نشد .
طبق اعلام منابع یوروگیمر ، عده ای از سازندگان این عنوان برای مدت کوتاهی به علت فشار بالا در پروسه ساخت بازی ، به مرخصی رفته بودند و پس از مدت یک ماه ، هنگامی که سر پروژه بازگشتند با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات بزرگ در انجین بازی دست و پنجه نرم می‌کردند. البته هنوز به طور رسمی هیچ خبری مبنی بر کنسل شدن یا نشدن بازی اعلام نشده است .
این بازی در ابتدا قرار بود که در تعطیلات میلادی 2016 عرضه شود که سپس تاخیر خورد و عرضه آن به یک تاریخ نامعین در سال 2017 موکول شد .​

{ منبع 1 }
{ منبع 2 }

آخرین ویرایش:
lol یعنی الان کمپلت همه کسایی که در این تاپیک از وضعیت انتقاد کردن یوزره یه کنسول دیگن ؟
یحتمل این همه یوزری که در این تاپیک وان یا هر دو کنسول رو دارند و انتقاد کردند توهم زدند که یوزرند چون یوزرای واقعی وان الان کاملا خوشحال و راضی از شرایط هستند , اونایی هم که وان ندارند (حتی شاید در آینده قصد خریدشو داشتند) اصلا حق ندارند شرایط و حقایق رو ببینند و نظر بدند !!

نه دیگه، نشد. من مشخصاً به کسایی که اون الفاظ رو ابداع کردند، اشاره کردم.
بعد هم نه کی گفته حق انتقاد ندارند؟ ولی شما دلت خواست که شدتِ اغراق در پست های این آدم ها رو ببینی؟ نه نخواست دیگه. یکی رو داریم مثل ماکان که میاد درست حرفش رو میزنه، بعضی هم به وضوح غزل سرایی میکنند.
Oh Come on ...

صحرایِ انحصاری، برزخ مدیریتی فیل اسپنسر، دوزخ لاین آپ. چی من دارم میخونم اینجا؟ دا فاک؟ :huh:
اینا دارند در مورد چه کنسولی حرف میزنند؟ همین Xbox One خودمون؟

پ.ن: معمولاً کسی نگران آینده ی ایکس باکس میشه که یوزر این کنسول باشه، نه شما که کنسولت یه چیز دیگه است و الان داری تهِ دلت از شنیدن این خبر میخندی.
نه خدایش اینقدر از فن بوی بودن در حد بچه 14 ساله خسته نشدین؟ نه خدایش؟
چی داری برا خودت میگی منی که دارم میگم xone هم دارم بازیا انحصاریش هم دارم ولی الان من رو کنسولم به غیر از مثلث انحصاری و یه مشت بازی متا 70 چیزی نمیبینم برید خدایی این بحثا ماله بچه ها 14 سالست خیر سرت عضو تحریریه هستی

صحرایِ انحصاری، برزخ مدیریتی فیل اسپنسر، دوزخ لاین آپ. چی من دارم میخونم اینجا؟ دا فاک؟ :huh:
اینا دارند در مورد چه کنسولی حرف میزنند؟ همین Xbox One خودمون؟
دارن در مورد کنسولی صحبت میکنن که همین الانشم همون اندک انحصاریهاش روی PC موجوده قربونت:Dکنسولی که انحصاری 100% نداره و همین انحصاریهای کمش هم دارن کنسل میشن چطور میخواد گیمرا رو تشویق به خریدش کنه.یه نگاه به لیست بهترین بازیهای 2016 بنداز ببین بازیهای مایکروسافت کجا قرار دارن!
هنوزم نتونستین متوجه بشین اون pc یک برنامه د به نام ویندوز داره که اونم برای خود ماکروست و الان تمرکزشون برای حمایت بیشتر از ویندوز همین بازیا فعلا در استیم نیستن منظوزم فرست پارتی هاس انقددم بعضی هاش رو ویندوز استور مشکل داشتن مثل همین Fh3 که خیلیا قید بازی کردنش رو pc میزدن
شما برای یک گیمر بی طرف که تازه میخواد وارد دنیای کنسولها بشه یه دلیل بیار که چرا باید توی نسل هشت PRO/PS4 نخره و بجاش Xbox S یا در آینده Scorpio که هنوز همه چیش روی کاغذه بخره؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Solidsnake_1
دارن در مورد کنسولی صحبت میکنن که همین الانشم همون اندک انحصاریهاش روی PC موجوده قربونت:D
هنوزم نتونستین متوجه بشین اون pc یک برنامه د به نام ویندوز داره که اونم برای خود ماکروست و الان تمرکزشون برای حمایت بیشتر از ویندوز همین بازیا فعلا در استیم نیستن منظوزم فرست پارتی هاس انقددم بعضی هاش رو ویندوز استور مشکل داشتن مثل همین Fh3 که خیلیا قید بازی کردنش رو pc میزدن

نه خدایش اینقدر از فن بوی بودن در حد بچه 14 ساله خسته نشدین؟ نه خدایش؟
چی داری برا خودت میگی منی که دارم میگم xone هم دارم بازیا انحصاریش هم دارم ولی الان من رو کنسولم به غیر از مثلث انحصاری و یه مشت بازی متا 70 چیزی نمیبینم برید خدایی این بحثا ماله بچه ها 14 سالست خیر سرت عضو تحریریه هستی

بر فرض که من بد صحبت کرده باشم شما هم دارید بدتر صحبت کنید. برو اون پست رو ببین یکبار دیگه، واضحه دارم چه اشخاصی رو مورد خطاب قرار میدم. با هر کسی قدر خودش صحبت میکند.
دارن در مورد کنسولی صحبت میکنن که همین الانشم همون اندک انحصاریهاش روی PC موجوده قربونت:D
الان داری از این حاضر جوابی لذت میبری نه؟ :D خب خوبه. دوزخ و برزخ و صحراش رو به ما هم نشون بده. :D

-----------------------------------------------
بحث رو به سمت فن بوی و این حرفا نکشید، میخواید ترول کنید انتظار جواب هم داشته باشیم.

• Like
Reactions: ..Preacher..
بر فرض که من بد صحبت کرده باشم شما هم دارید بدتر صحبت کنید. برو اون پست رو ببین یکبار دیگه، واضحه دارم چه اشخاصی رو مورد خطاب قرار میدم. با هر کسی قدر خودش صحبت میکند.

الان داری از این حاضر جوابی لذت میبری نه؟ :D خب خوبه. دوزخ و برزخ و صحراش رو به ما هم نشون بده. :D

بحث رو به سمت فن بوی و این حرفا نکشید، میخواید ترول کنید انتظار جواب هم داشته باشیم.
همون طور که خودت گفتی عزیز با هر کس قدر خودش صحبت میکنند ترول میکنی انتظار ترول هم داشته باش;)

• Like
Reactions: Solidsnake_1

یوروگیمر یه فهرست از بازیهایی که تو 2017 میان یا احتمالا خواهند آمد داده بیرون .انحصاریهای 100% و کنسولی PS4 تا الان شامل اینا میشن.
01. Red Dead Redemption 2 تبلیغاتش دست سونیه و یه سری محتوای هم زودتر روی PS4 منتشر میشه
04. Detroit: Become Human
06. PaRappa the Rapper Remastered
20.
Horizon: Zero Dawn
25.
Nioh
30.
Crash Bandicoot Remastered
35.
No No Kuni II: Revenant Kingdom
41.
Shenmue III
44.
God of War 4
45. Double Dragon 4
49.
Knack 2
53.
Hellblade: Senua's Sacrifice
54.
فعلا انحصاریه Ace Combat 7
59.
Persona 5
61.
Spider-Man
62.
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
67.
Uncharted: The Lost Legacy
69.
Gran Turismo Sport
حالا شما هم یه لیست از مایکرو بده تا ما باهاش آشنا بشیم:D

حالا جالبه یه سری دوستان اصلا X1 نداشتن و بازی هاش رو تجربه نکردن بعد دارن از کمبود انحصاری هاش مینالن :D تا اینجا که انحصاری های خیلی خوبی عرضه کرده و تنوع مناسبی هم داشتن این انحصاری ها. نگرانی هایی که وجود داره هم برای امسال و سال های آینده هست که کاملا هم درسته، ولی اینکه فکر می کنید X1 انحصاری به درد بخور کم داشته احتمالا به دلیل تجربه نکردن بازی هاش هست :D

دلیلش ضعف بازیسازای ژاپنیه
کار کردن با انریل 4 بلد نیستن اکثرا با انجین های ساخت خودشون که تاریخ مصرف گذشته هست بازی ساختن
قبلا هم وقتی کوجیما metal gear rising میخاست بده یکی از شرط هاش این بود با فاکس انجین ساخته بشه اما Platinum Games قبول نکرد و با انجین داخلی خودشون ساختن که بنظرم دلیلش نداشتن سواد کافی برای کار با انجین هایی امروزی و نسل بعدی بود
کلا کامیا هم زیاد بزرگ نمایی شده اکثرا کسایی که بخاطر devil may cry تحسینش میکنن حتی dmc 1 بازی نکردن و بخاطر شماره 3 ، 4 بازی طرفدارشن که یکی دیگه زحمتشو کشیده
نمیشه به قطعیت گفت چه چیزی پشت پرده بوده. شاید پروژه گنده تر از اونی بوده که PG بتونه هندل کنه یا .........
توی گف یه آقایی اومده ادعا میکنه که گویا تونسته بازی رو به چشم ببینه و بازی هم کرده اتفاقا خیلی هم عالی بوده. هر دقیقه ای که داره میگذره داره قضیه مشکوک تر میشه. فکر نمیکنم قضایا به این سادگی که ما فکر میکنیم باشه. امیدوارم روزی بفهمیم قضیه چی بوده واقعا
------------------------------------------------------------------

این فرمولی هم که دوستان دارن ارایه میکنن برای من جالبه. اینطوری باید یه کوکی چیزی طراحی باشه سر در تاپیک که هر کی وان داره و واقعا از ته دل نگرانه بتونه وارد این تاپیک شه.:D

من بشخصه نگران نیستم خیلی ولی دوست دارم این مباحث رو دنبال کنم. برم؟

از انچارند پنج شماره عرضه بشه مشکل نداره ولی گیرز نباید ادامه داشته باشه یا گرن توریسمو یا ای پی هایه دیگه !! گیرز و فورزا یا حتی هیلو ای پی هایه موفق مایکروسافتن که هر کدوم تو سبک خودشون شاخ تشریف دارن چرا نباید مایکر اینا رو تقویت و عرضه نکنه؟؟؟
نسل هشتم هم مایکرو از لحاظ انحصاری موفق شروع کرد و تا الان هم درسته سال ۲۰۱۶ رو کمی ضعیف عمل کرد ولی این دلیل نمیشه با کنسل شدن بازیی که قرار بوده یه شکست رو به دنبال داشته باشه کارنامه نسل هشتم مایکروسافت رو کلا سیاه جلوه بدین!!
میدونم خیلی از دوستان این موفقیت هایه اخیر مایکروسافت رو نمیتونن ببین از یه جایه دیگه شروع به ترول میکنن!!
حالا اگه حالتون بهم میخوره از x1 یا نخرین یا اگه خریدین بزارین تو سایت دیوار و با کمی ضرر بفروشینش و تا اخر عمر از این غده سرطانی خلاص بشین و کنسول ps4 پرو رو بزارین روبروتون و از انحصاریهاش لذت ببرین و هر وقت خسته شدین باهاش از طریق بلوری فیلم 4 k نگاه کنین و اگر هم باز حال نکردین بذگردین بازیهایه بیشمار بکوارد رو بازی کنین چون بازیهای نسل هفتم هم حال خودشو داره یه وقت بودجتون هم نرسید نگران نباشین چون سونی هر ماه دو بازی نسل هشت و دو بازی نسل هفت بهتون رایگان هدیه میده !! الکی بیکارین سر خودتون رو درد میارین؟؟؟

حالا جالبه یه سری دوستان اصلا X1 نداشتن و بازی هاش رو تجربه نکردن بعد دارن از کمبود انحصاری هاش مینالن :D تا اینجا که انحصاری های خیلی خوبی عرضه کرده و تنوع مناسبی هم داشتن این انحصاری ها. نگرانی هایی که وجود داره هم برای امسال و سال های آینده هست که کاملا هم درسته، ولی اینکه فکر می کنید X1 انحصاری به درد بخور کم داشته احتمالا به دلیل تجربه نکردن بازی هاش هست :D
اقا من X1 دارم ولی واقعا کمبود انحصاری داره ( کلا الان چیزی نیست که بخاطرش بخوام X1 رو روشن کنم) من رو حساب تجربه نسل قبل ( 360) واقعا به مایکرو امیدوار بودم. ولی باید قبول کرد اصلا در حد نسل قبل نیست . دو سه تا انحصاری اسم و رسم دار مایکرو هم که تو این نسل بودن اصلا در حد نسخه های قبلی نبودن. برای من تا اینجا واقعا مایوس کننده بوده این کنسول.

lol یعنی الان کمپلت همه کسایی که در این تاپیک از وضعیت انتقاد کردن یوزره یه کنسول دیگن ؟
آره! با همون منطق که امثال شما فکر می کنند هر کی چیزی که میخواید رو در مورد انحصاری هاتون نگفت (مثل همون بحث ریدر چوزهای U4) از طرف دشمن استخدام شده :|

هر دفعه یه همچین برنامه ای پیش میاد (مثل کنکل شدن Fable) دوستان در درجه اول خود بازی و استدیو رو میبرن زیر سوال (SB تا دیروز قرار بود بهترین بازی نسل باشه اما الان یه آشغال تمام عیار که همون بهتر کنکل شد) و در درجه بعدی، یعنی صفحات 7 8 بعد پست ها میره به این سمت که اصلا سونی انحصاری نداره، چرا تو E3 سال 2005 تریلر سرکاری نشون داد، و شما که کنسول نداری حق نظر دادن هم نداری و ارسال کامنت در انحصار ماست....

هر سال همین بساطه، یه عده دلواپس دنبال بهونه میگردن که اکس باکس رو بکوبن بگن انحصاری نداره به این هم توجه ندارن که مایکرو تمرکزش رو آخر سال هست (برعکس سونی!)
به نظر من اگه مایکرو میخواد موفق بشه E3 امسال باید چشم انداز 3-4 سال آیندش رو معرفی کنه (مثل بعضی ها) بعد از 7 سال هم اسکیل باند رو با همون مشکلات عرضه کنه کلی به به و چه چه هم بشنوه:)

• Like
Reactions: reach usa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or