ScaleBound به طور رسمی کنسل شد!

Fenris Wolf

کاربر سایت
nbindg2if0ja1n63msuy.jpg

آپدیت خبری

مایکروسافت به طور رسمی کنسل شدن بازی را تایید کرد
{ منبع }

طبق اعلام منابع معتبر ، بنظر می‎‌رسد که پروسه ساخت اسکیل باند ، عنوان انحصاری XBOX ONE و PC شرکت مایکروسافت پس از 4 سال در دست ساخت بودن کنسل شده است .
این‌طور بنظر می‌رسد که استدیوی سازنده بازی یعنی Platinum Games و Microsoft ، قبل از پایان سال 2016 همکاری خود را قطع نموده و به ساخت این بازی پایان داده اند . آخرین باری که این عنوان نمایش داشت ، در گیمزگام 2016 کنفرانس مایکروسافت بود که پس از آن دیگر هیچ خبری از بازی نشد .
طبق اعلام منابع یوروگیمر ، عده ای از سازندگان این عنوان برای مدت کوتاهی به علت فشار بالا در پروسه ساخت بازی ، به مرخصی رفته بودند و پس از مدت یک ماه ، هنگامی که سر پروژه بازگشتند با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات بزرگ در انجین بازی دست و پنجه نرم می‌کردند. البته هنوز به طور رسمی هیچ خبری مبنی بر کنسل شدن یا نشدن بازی اعلام نشده است .
این بازی در ابتدا قرار بود که در تعطیلات میلادی 2016 عرضه شود که سپس تاخیر خورد و عرضه آن به یک تاریخ نامعین در سال 2017 موکول شد .​

{ منبع 1 }
{ منبع 2 }

آخرین ویرایش:
چه خبره؟؟ دوستان یک بازی بدون پیشینه و بدون هوادار که معلوم نبود قراره چی از آب در بیاد کنسل شده !! الکی بزرگش نکنین!! خوبه خود سونی هم تا پارسال با بازیهای مولتی پلتفرم کنسولش رو تو بازار عرضه میکرد!!
کلا داستانی شده مایکروسافت !! هر اتفاقی تو کمپانی میافتده یه عده میریزن تو تاپیک و شروع میکنن به فاتحه خوندن !!

عجب...!!! /:)

دوستان توی این شرایط بحرانیشون هم نگران میزان انحصاری های پلی ۴ و دارندگان پلی ۴ هستن ، کلا داخل یک دنیای دیگه زندگی میکنن و کاملا بی خبر از انحصاری های منتشر شده برای PS4 و انحصاری هایی که قرار است منتشر بشوند :D
بهترین لاین‌آپ هم آرزوست :D

دوستان توی این شرایط بحرانیشون هم نگران میزان انحصاری های پلی ۴ و دارندگان پلی ۴ هستن ، کلا داخل یک دنیای دیگه زندگی میکنن و کاملا بی خبر از انحصاری های منتشر شده برای PS4 و انحصاری هایی که قرار است منتشر بشوند :D
بهترین لاین‌آپ هم آرزوست :D
رفیق نمیخواد سنگ سینه ps4 و سونی به سینه بزنی سوابقت مشخصه متاسفانه هنوز عکس گرینوالت و ریسینگت یادمون نرفته که زیرشم زده بودی تفاوت احساس کنید الان به اون حرف رسیدی که تفاو احساس کن تو زمینه ریسینگ

رفیق نمیخواد سنگ سینه ps4 و سونی به سینه بزنی سوابقت مشخصه متاسفانه هنوز عکس گرینوالت و ریسینگت یادمون نرفته که زیرشم زده بودی تفاوت احساس کنید الان به اون حرف رسیدی که تفاو احساس کن تو زمینه ریسینگ

خب الانم همینو میگم ، فورزا کیفیت بهتری داشت نسبت به GT ، تمام عناصر لازم برای یه ریسینگ موفق رو در کنار هم داشت ، به قول معروف بالانس بود ، چیز عجیبی نگفته بودم :D
بعدشم ۳سال از خرید PS4م میگذره هنوز داخل نسل پیش جا مانده‌این ؟ :D
الانم سنگی به سینه نزدم ، یعنی نیازی نیست سنگی زده بشه ، همه چیز مشخصه ، تعداد انحصاری ها و همینطور کیفیتشون :D

خوب البته بنظر من بیشتر مایکرو باید نگران از دست دادن فن هاش باشه. نوید هم بدهکار نیست که تا آخر عمر فن مایکرو باقی بمونه. کلا قضیه رو شخصی نکنیم بهتره

چه خبره؟؟ دوستان یک بازی بدون پیشینه و بدون هوادار که معلوم نبود قراره چی از آب در بیاد کنسل شده !! الکی بزرگش نکنین!! خوبه خود سونی هم تا پارسال با بازیهای مولتی پلتفرم کنسولش رو تو بازار عرضه میکرد!!
کلا داستانی شده مایکروسافت !! هر اتفاقی تو کمپانی میافتده یه عده میریزن تو تاپیک و شروع میکنن به فاتحه خوندن !!
نميتوني بگي بدون پيشينه و هوادار .
اولا كه هوادار بسيار زياد داشت ، مدت ها از طرف طرفداران براي اين بازي هايپ ايجاد شده بود و حتي يه عده با جسارت تمام اين عنوان رو H&S مايكروسافت در برابر خداي جنگ سوني قرار ميدادن ،
پيشينه هم كه ميگفتن يكي از مغز متفكران اين صنعت پشت پروژه هستش و يكي از بهترين استوديو ها در اين زمينه پشت پروژه هستش .
اين مساله خودش به خودي خود هايپ برانگيز هست و اتفاقا طرفداران زيادي هم پيدا كرده بود كه توي هر نمايشگاه منتظر نمايش از اين بازي بودن و اين رو يك وزنه محكم براي لاين اپ مايكروسافت ميدونستن .
پس كنسل شدن يه همچين چيزي نه تنها كوچيك نيست بلكه يه مساله بزرگ محسوب ميشه . كه بايد واقعا دربارش فكر كرد .
در مورد باقي حرف هاي شما هم هيچ نظري ندارم و موافق نيستم

خوب البته بنظر من بیشتر مایکرو باید نگران از دست دادن فن هاش باشه. نوید هم بدهکار نیست که تا آخر عمر فن مایکرو باقی بمونه. کلا قضیه رو شخصی نکنیم بهتره
عزیز همین وضعیت اول نسل برای ps4 دقیقا بود که یکسری به شوخی میگفتن سونی چند تا سنگ بزار داخل کنسول حداقل خالی نباشه ولی ماکرو اول کار با انحصاری های خوبی اومد .. الانم خود اسپنسر و سیاست گذارای ماکرو احتمالا برنامه دارن و گفتم Fm7 که در شرف معرفی هست و Halo6

• Like
Reactions: reach usa
خداوکیلی فازت چیه؟ داره به طرفدار ها اطمینان میده که برای ۲۰۱۷ برنامه داره هنوز خیلی از بازی ها معرفی نشدن
لازم نیست بیان تو ای تری؟ یعنی چی؟ :)
وایی که چقدر فیل اسپنسر خوبه همیشه به طرفداراش امید میده شایعه شده crackdown هم داره ساختش کنسل میشه من موندم چرا سونی نمیاد به طرفاراش امید بده و بگه نگاه کنید مثلا ما 10 تا انحصاری داریم تو سال جاری پس به 2017 امید داشته باشید من موندم به غیر مثل انحصاریش دیگه بازی خفن انحصاری چی داره معرفی کنه

آخرین ویرایش:
عزیز همین وضعیت اول نسل برای ps4 دقیقا بود که یکسری به شوخی میگفتن سونی چند تا سنگ بزار داخل کنسول حداقل خالی نباشه ولی ماکرو اول کار با انحصاری های خوبی اومد .. الانم خود اسپنسر و سیاست گذارای ماکرو احتمالا برنامه دارن و گفتم Fm7 که در شرف معرفی هست و Halo6
من اصلا مخالفتی ندارم. خودم بشخصه کلا با مایکرو کاری ندارم اون چند تا بازیشونم که دوست دارم رو PC بازی میکنم. منتها بخاطر دوستانم امیدوارم موفق باشن.
پست شما رو بدلیل دیگه ای کوت کردم

خداوکیلی الان خودت خجالت نمیکشی از بازی هایی داری اسم میبری که دنبالشون نزدیک عدد 10 هست؟ کو ای پی جدید؟ ای پی های جدیدشم که متاش از 70 بالا نمیره
فکر میکن یمن ازشکست مایکرو خوشحال میشم؟ برو کامنتا منو بخون از این ناراحتم که نکته این یه قطبی شدن به صنعت گیم صدمه بزنه هنوز سر کنسل شدن بازی اعصابم بهم ریخته خیلی دلم می خواست برا وان بگیرمش:|

آخرین ویرایش:
خاک بر سر مایکروسافت
این سومین کنسل کردنش تو این نسل(بماند بازیهای کوچکتر) و اونایی هم که عرضه کردن به غیر از فورتزا هیچکدام در حد اسم و نامشون نبودن
برند ایکس باکس رسما با مدیریت بیخود و چرت سران مایکرو به مشکل بزرگی خورده....این مشکل از اواخر نسل قبل مشهود شد(با کمبود انحصاری و چپ و راست گیرز و هیلو بیرون دادن) و با عرضه ضعیف و پر از مشکل x1 به اوج رسید و با اومدن اسپنسر هم چندان تفاوتی نکرد

چه خوب که ps4 را هم در کنار x1 دارم و گرنه اگر تنها کنسولم x1 بود رسما هیچی دیگه:Dباید با کنسل باکس این نسل رو سر می کردم:D:D

.

صحرایِ انحصاری، برزخ مدیریتی فیل اسپنسر، دوزخ لاین آپ. چی من دارم میخونم اینجا؟ دا فاک؟ :huh:
اینا دارند در مورد چه کنسولی حرف میزنند؟ همین Xbox One خودمون؟

پ.ن: معمولاً کسی نگران آینده ی ایکس باکس میشه که یوزر این کنسول باشه، نه شما که کنسولت یه چیز دیگه است و الان داری تهِ دلت از شنیدن این خبر میخندی.

صحرایِ انحصاری، برزخ مدیریتی فیل اسپنسر، دوزخ لاین آپ. چی من دارم میخونم اینجا؟ دا فاک؟ :huh:

پ.ن: معمولاً کسی نگران آینده ی ایکس باکس میشه که یوزر این کنسول باشه، نه شما که کنسولت یه چیز دیگه است و الان داری تهِ دلت از شنیدن این خبر میخندی.

ناموسا عالی بود این کامنت :)):)) یک ربع دارم میخندم به یکسری کامنت ها دارن چی میگند از اوردن اسم هیلو و فورزا باید خجالت بکشیم =))

lol یعنی الان کمپلت همه کسایی که در این تاپیک از وضعیت انتقاد کردن یوزره یه کنسول دیگن ؟
یحتمل این همه یوزری که در این تاپیک وان یا هر دو کنسول رو دارند و انتقاد کردند توهم زدند که یوزرند چون یوزرای واقعی وان الان کاملا خوشحال و راضی از شرایط هستند , اونایی هم که وان ندارند (حتی شاید در آینده قصد خریدشو داشتند) اصلا حق ندارند شرایط و حقایق رو ببینند و نظر بدند !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or