ScaleBound به طور رسمی کنسل شد!

Fenris Wolf

کاربر سایت
nbindg2if0ja1n63msuy.jpg

آپدیت خبری

مایکروسافت به طور رسمی کنسل شدن بازی را تایید کرد
{ منبع }

طبق اعلام منابع معتبر ، بنظر می‎‌رسد که پروسه ساخت اسکیل باند ، عنوان انحصاری XBOX ONE و PC شرکت مایکروسافت پس از 4 سال در دست ساخت بودن کنسل شده است .
این‌طور بنظر می‌رسد که استدیوی سازنده بازی یعنی Platinum Games و Microsoft ، قبل از پایان سال 2016 همکاری خود را قطع نموده و به ساخت این بازی پایان داده اند . آخرین باری که این عنوان نمایش داشت ، در گیمزگام 2016 کنفرانس مایکروسافت بود که پس از آن دیگر هیچ خبری از بازی نشد .
طبق اعلام منابع یوروگیمر ، عده ای از سازندگان این عنوان برای مدت کوتاهی به علت فشار بالا در پروسه ساخت بازی ، به مرخصی رفته بودند و پس از مدت یک ماه ، هنگامی که سر پروژه بازگشتند با مشکلات مختلفی از جمله مشکلات بزرگ در انجین بازی دست و پنجه نرم می‌کردند. البته هنوز به طور رسمی هیچ خبری مبنی بر کنسل شدن یا نشدن بازی اعلام نشده است .
این بازی در ابتدا قرار بود که در تعطیلات میلادی 2016 عرضه شود که سپس تاخیر خورد و عرضه آن به یک تاریخ نامعین در سال 2017 موکول شد .​

{ منبع 1 }
{ منبع 2 }

آخرین ویرایش:
ما که نفهمیدیم چی شد ولی مایکرو تو نسل هشت دست همه رو گذاشت تو پوست گردو ... آخه بابا شماها مثلا غول نرم افزاری دنیا هستین ، این همه پول و پله دارین بردارین مثل سونی چهار تا استدیو درست و حسابی تاسیس کنید دیگه ، بلدین لینکداین بخرین و اسکایپ از خودتون کنید ، پیشنهاد به این سازنده نرم افزار و اونیکی بدین ، چهار نفر هم مثل کارگردان آنچارتد پیدا کنید بخریدش بیارین سر کار یه استدیو بهش بدین شروع به کار کنه. من واقعا یک ماه پیش که میخواستم کنسول بخرم گفتم خب مایکرو سال 2017 چی داره ؟ کرک داون 3 ، اسکیل باند ، فورزا جدید و دیگر هیچ ... که با هیچکدوم جز فورزا حال نمیکنم اما سونی چی داره ؟ چندین و چند ای پی جالب و ریمستر هایی که برا منی که تا حالا کنسول نداشتم فوق العاده بود ، که از اول نسل باید تجربه شون کرد تا ip های جدید ... پس تصمیم رو درست گرفتم و PS4 انتخاب کردم. من نمیدونم سران مایکروسافت نشستن چیکار میکنن واقعا ، یه دستی بکشین به سر این شرکت باو ، موندم اسکورپیو با اون هزینه ای که برای کاربر داره ، چی میخوان براش ارائه بدن ...

یعنی اعتماد به سقف فیل اسپنسر منو کشته میگه ما امسال با 17 دقت کنید 17 انحصاری بزرگ وارد سال جدید میشیم:| پسر اینا اینقدر انحصاری دارن که دیگه لازم نیست بیان تو ای تری خودنمایی کنند:|
یعنی دیگه به درجه ای از حقارت رسیدن که برای این که نشون بدن هنوز تو رقابتیم میان میگن ما اینقدر انحصاری داریم:| یعنی واقعا خاک تو سرشون

ما که نفهمیدیم چی شد ولی مایکرو تو نسل هشت دست همه رو گذاشت تو پوست گردو ... آخه بابا شماها مثلا غول نرم افزاری دنیا هستین ، این همه پول و پله دارین بردارین مثل سونی چهار تا استدیو درست و حسابی تاسیس کنید دیگه ، بلدین لینکداین بخرین و اسکایپ از خودتون کنید ، پیشنهاد به این سازنده نرم افزار و اونیکی بدین ، چهار نفر هم مثل کارگردان آنچارتد پیدا کنید بخریدش بیارین سر کار یه استدیو بهش بدین شروع به کار کنه. من واقعا یک ماه پیش که میخواستم کنسول بخرم گفتم خب مایکرو سال 2017 چی داره ؟ کرک داون 3 ، اسکیل باند ، فورزا جدید و دیگر هیچ ... که با هیچکدوم جز فورزا حال نمیکنم اما سونی چی داره ؟ چندین و چند ای پی جالب و ریمستر هایی که برا منی که تا حالا کنسول نداشتم فوق العاده بود ، که از اول نسل باید تجربه شون کرد تا ip های جدید ... پس تصمیم رو درست گرفتم و PS4 انتخاب کردم. من نمیدونم سران مایکروسافت نشستن چیکار میکنن واقعا ، یه دستی بکشین به سر این شرکت باو ، موندم اسکورپیو با اون هزینه ای که برای کاربر داره ، چی میخوان براش ارائه بدن ...

کلا بزرگترین دشمن مایکروسافت همیشه و تو همه برند هایی که مالکشه خودش بوده و خودش ...
با این وضع پیش بره با جدا شدن بازار فروش نینتندو و جدا شدن بیش از پیش سونی از بقیه و بی رقیب شدن و مونوپولی شدن بحث گمینگ کنسول به نظر من دیگه کیفیت و تنوع نسل های گذشته به خاطره ها خواهد پیوست .. گرچه تا همین الانشم تقریبا قابل مقایسه با نسل قبل نبوده .

آخرین ویرایش:
جالبه اینجا همه دارن بازی بازی می کنن مبادا xo بی بازی بمونه در حالی که تمامی اتفاق افتاده اینکه اثری که معلوم نبود در چه فازی !!!! به سر میبره کنسل شد این همه بی بازی بی بازی کردن از کجا میاد من نمی دونم جالب تر از همه اینا اینکه به sod که نسخه ی اولش از IGN 8.9 گرفته می گن به لعنت خدا نمی ارزه !!!از اون ور هیلو وارز 2 رو به کل خط می گیرن و اسم از شرکت رقیب میارن که ببین چقدر خوبه در حالی که به نظر میرسه اول نسل تا پارسالو یادشون رفته

• Like
Reactions: pbgame
اینکه سونی میاد 10 سال به Team Ico فرصت میده TLG بسازه، درسته جای تقدیر داره ولی به این معنی نیست که کار درست این باشه! به عبارت دیگه اگه مایکروسافت 10 سال به پلاتینوم وقت نده کار اشتباهی نکرده. وضعیت Team Ico فرق میکنه. اینا کلا هر چند سال یه بار یه بازی توی فاز و سبک و سیاق خودشون و رییس استودیوشون میسازن. اودا کسیه که برا دل خودش بازی میسازه. مطمئنا اگه از TLG قطع امید میکرد سونی هم خیلی راحت میگفت خب برو یه چیز دیگه بساز. ولی خودش میخواست بازی رو بسازه. سونی هم بهش وقت داد که کار خوبی هم کرد. پلاتینوم سالی چند تا بازی میسازه. اینکه سال ها بخواد روی یه پروژه گیر کنه برا خودشون هم خوب نیست. کسی نمیدونه تو پلاتینوم چه خبر بوده ولی به نظر میاد قطع همکاری دو طرفه بوده. از طرفی مایکروسافت دیده کیفیت بازی مطلوب نیست و در حد استانداردایی که در نظر داشتن نبوده خود پلاتینوم هم دیده نمیصرفه بخواد بیشتر از این وقت بذاره روی بازی.

به هر حال کنسل شدن بازی ها، همیشه اتفاق بدیه و دودش تو چشم همه گیمرا میره.

اره درسته قبول دارم

از طرفی من ی موردی رو یادم رفت، Team Ico از خود استدیوهای سونی هست ، درحالی که PG یک استدیوی مستقل ... همون منصفانش باید بگیم 50 / 50 بوده.

جالبه اینجا همه دارن بازی بازی می کنن مبادا xo بی بازی بمونه در حالی که تمامی اتفاق افتاده اینکه اثری که معلوم نبود در چه فازی !!!! به سر میبره کنسل شد این همه بی بازی بی بازی کردن از کجا میاد من نمی دونم جالب تر از همه اینا اینکه به sod که نسخه ی اولش از IGN 8.9 گرفته می گن به لعنت خدا نمی ارزه !!!از اون ور هیلو وارز 2 رو به کل خط می گیرن و اسم از شرکت رقیب میارن که ببین چقدر خوبه در حالی که به نظر میرسه اول نسل تا پارسالو یادشون رفته

کاری به دوستانی که فن کنسول خاصی هستن ندارم که علاقه به آب گل آلود و ماهیگیریشونو تو همه تاپیکا باید به رخ بکشن ولی بعضی حرکات واقعا قابل دفاع نیست حالا از هر شرکتی که میخواد باشه اصلا هم بحث مقایسه نیست لاین آپ سونی هم خیلی برای شخص من جذاب نیست ولی احتمال خیلی زیاد طرفدارهای خودش رو به نسبت راضی تر نگه خواهد داشت با این وضعیتی که مایکرو در پیش گرفته .

• Like
Reactions: The Fade and pbgame
@TiC_Podcast Difficult decision, we believe result is better 4 Xbox gamers, still disappointing. Im confident in 17 lineup thats our focus

— Phil Spencer (@XboxP3) January 9, 2017

"After careful deliberation, Microsoft Studios has come to the decision to end production for Scalebound," a spokesperson said. "We're working hard to deliver an amazing lineup of games to our fans this year, including Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves, and other great experiences.

Scalebound Cancellation is "Better for Xbox Gamers," Says Xbox Boss

اینطور که اینا پیش میرن،اگر بگن کنسول نسل بعدی هم کنسل شده و دیگه توی این بازار نخواهیم بود،تعجب نمیکنم:|
خیلی هم بعید نیست. Xbox الان یه بخش بی ربط و عملا یه وصله ناجور به تصمیم های ریز و درشت مایکروسافته. اگه واقعا تو آینده مایکروسافت نقشی داشت،انقدر راحت ip هاشون را کنار نمی گذاشتن. به خصوص که سونی تمرکز کاملش روی ps هست و مایکرو اگه قصد رقابت جدی داشت،، خیلی بیشتر از این باید سرمایه گذاری می کرد. اسکورپیو هم بیشتری به نظر میاد حکم تیر آخر را داشته باشه و بیشتر برای اینه که تا آخر این نسل را به نحو معقولی طی کنند.
در حال حاضر،احتمال اینکه نسل بعد Xbox یکی از زیر شاخه های ویندوز باشه بیشتر از اینه که بازم یه بخش کاملا مجزا بمونه. مگر اینکه یه معجزه اتفاق بیافته و مایکروسافت با معرفی اسکورپیو بیاد یه حرکت های خفنی بزنه که البته خیلی بعیده.

با این سرعتی که PG میخواسته بره جلو احتمالا ماکرو باید یک 4-5 سال دیگه منتظر میمونده و دور ریختن سرمایه و اتلاف وقت بوده ازی همین 2016 و اخرین نمایشش مشکلات زیادی داشت که مشخص بود بی پایانه مشکلاتش

• Like
خیلی هم بعید نیست. Xbox الان یه بخش بی ربط و عملا یه وصله ناجور به تصمیم های ریز و درشت مایکروسافته. اگه واقعا تو آینده مایکروسافت نقشی داشت،انقدر راحت ip هاشون را کنار نمی گذاشتن. به خصوص که سونی تمرکز کاملش روی ps هست و مایکرو اگه قصد رقابت جدی داشت،، خیلی بیشتر از این باید سرمایه گذاری می کرد. اسکورپیو هم بیشتری به نظر میاد حکم تیر آخر را داشته باشه و بیشتر برای اینه که تا آخر این نسل را به نحو معقولی طی کنند.
در حال حاضر،احتمال اینکه نسل بعد Xbox یکی از زیر شاخه های ویندوز باشه بیشتر از اینه که بازم یه بخش کاملا مجزا بمونه. مگر اینکه یه معجزه اتفاق بیافته و مایکروسافت با معرفی اسکورپیو بیاد یه حرکت های خفنی بزنه که البته خیلی بعیده.

درود میشه این دو بخش بولد شده رو یکم باز کنید مثلا چه جور تصمیماتی و چه جور ای پی هایی ؟

• Like
یعنی اعتماد به سقف فیل اسپنسر منو کشته میگه ما امسال با 17 دقت کنید 17 انحصاری بزرگ وارد سال جدید میشیم:| پسر اینا اینقدر انحصاری دارن که دیگه لازم نیست بیان تو ای تری خودنمایی کنند:|
یعنی دیگه به درجه ای از حقارت رسیدن که برای این که نشون بدن هنوز تو رقابتیم میان میگن ما اینقدر انحصاری داریم:| یعنی واقعا خاک تو سرشون
خداوکیلی فازت چیه؟ داره به طرفدار ها اطمینان میده که برای ۲۰۱۷ برنامه داره هنوز خیلی از بازی ها معرفی نشدن
لازم نیست بیان تو ای تری؟ یعنی چی؟ :)

درود میشه این دو بخش بولد شده رو یکم باز کنید مثلا چه جور تصمیماتی و چه جور ای پی هایی ؟
سلام. :)
جواب قسمت دوم :برای مثال بانجو کازویی،فنتوم داست، فیبل. و البته بازی هایی مثل همین scale bound. و از طرف دیگه سایر انحصاری هاشون هم اکثرا در سطح لازم نیستند(هیلو، گرز،ریکور، کوانتوم بریک ).

در مورد قسمت اول هم الان تمرکز مایکروسافت کاملا روی ویندوز و گسترش دادن اون و ساخت دیوایس هایی هست که ویندوز را در ابعاد مختلف بسط بدن.xbox در حالت به طور کلی ربط چندانی به ویندوز نداره و مایکروسافت داره هزینه برای بخشی می کنه که چندان در راستای برنامه های کلانش نیست.

• Like
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or