S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky / PC

سلام

این بازی قرار است که در August 29, 2008 عرضه بشه سبک بازی FPS هست که از المان های RPG هم بهره میبره.این نسخه یک جور پیش در امد برای نسخه SoC هست و داستان قبل از SoC را روایت میکند.

STALKER_ClearSky_logo.jpg

Minimum:

• Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
  • Intel Pentium 4 mit 2 GHz / AMD XP 2200 +
  • 512 MB Ram
  • 10 GB free hard disc space
  • 128 MB Direct X 9c compatible card
  • Keyboard, Mouse
  • Lan/Internet for Multiplayer
Recommended

• Microsoft Windows XP /Vista
  • Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
  • 1,5 GBRam
  • 10 GB free hard disc space
  • 256 MB Direct X 9c compatible card

BoxShot رسمی بازی:

31632_Stalker2Front_normal.jpg

Last edited by a moderator:
منظور شما همون مرحله تاریک که رو پل و ... باید پاکسازی کنی؟2 تا اصلحه جدید هم بهت میده.اگه اونجارو میگی که همینطور باید پاکسازی کنی و فکر کنم داخل اون دریچه های Portal مانند بری.
درست من همه میکوشم یک مورچه هم پر نمیزنه! :laughing: بعد اخر که میرسم اون یار خودی که از پله میره بالا به اخر که میرسه میبازم و صحنه قرمز میشه:mad:
این مرحله قلق خاصی داره کار خاص دیگهای نباید انجام داد:confused:

شما همون جا که میمیری...صفحه قرمز میشه...هیچ کاری نکن...دباره خودش میاد تو base و فرمانده base یه سری اراجیف میگه :دی بعد هم ادامه بازی.

شما همون جا که میمیری...صفحه قرمز میشه...هیچ کاری نکن...دباره خودش میاد تو base و فرمانده base یه سری اراجیف میگه :دی بعد هم ادامه بازی.
جوواد جان :biggrin1:!!! بازی فریم درست حسابی میده بخرم یا رو اعصابه:confused: سیستم هم مثل مال خودته!البت cpuدو هسته ایه Amd 4200+ رمم 2:biggrin1:

میثم جان من کلا از Stalker خوشم نمیاد...بازی هم خیلی سنگین هست...من با این سیستم Medium تقریبا راحت بازی میکنم...ولی بازم لگ داره.!
من دقیقا پست قبلیم تا همون جایی که تعریف کردم بازی کردم....دیگه جلوتر نرفتم :دی

من بازی رو رو maximum راحت بازی می کنم :biggrin1: منتها Shader ها و Shadow ها رو خیلی پایین آوردم . و رزولوشن 1024 * 768 ! بقیه موارد مانند Anti Aliasing و Texture و... رو آخرین درجه ست !

سلام - آقا من این مرحله help the out post را نمی تونم رد کنم یکی از دوستان گفت باید از برج دیده بانی بالا بری بعد از چند لحظه همجا قرمز می شه و بر میگردی به کمپ اصلی و تموم ولی من 10 دقیقه هم بالای یرج وایستادم هیچ اتفاقی نیفتاد . آیا قبل از بالا رفتن از برج نباید کار دیگری کرد ؟

سنگین هست، اما فریمش باید مناسب باشه با سیستم شما. Defrag کن و حتما درایور کارت گرافیکت آپدیت باشه.
بعد از اینکه وارد بازی میشی معمولا یکی دو دقیقه اول همچنان گیر میزنه. اما بعدش درست میشه. تنضیمات بازی رو تا انتها نبر بالا، بعضی هاش از یه حدی به اون ور تاثیر شدید میگذاره (رو فریم).
با قدر دانی از شما باید بگویم که به ان مشکل غلبه کردیم!!!
و حال مشکل از انجایی هست که ما میخواهیم برویم ولی فرت و فرت خونمان کم میشود و هی میمیریم راه از کدامین جهت هست؟؟

سلام - آقا من این مرحله help the out post را نمی تونم رد کنم یکی از دوستان گفت باید از برج دیده بانی بالا بری بعد از چند لحظه همجا قرمز می شه و بر میگردی به کمپ اصلی و تموم ولی من 10 دقیقه هم بالای یرج وایستادم هیچ اتفاقی نیفتاد . آیا قبل از بالا رفتن از برج نباید کار دیگری کرد ؟
باید همون کار رو کرد ;) یه بار دیگه از لود بیار و امتحان کن شاید درست بشه !

یکی بگه تو اون ساختمونه که اطرافش پر از افراد دشمنه چه کار کنم ؟ دشمنها خیلی زیادن
65.gif

دشمنان بازی از هر نظر افتضاح کار شده اند ... . حاضرم Warhead رو دوباره از اول برم ولی این رو ادامه ندم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or