S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky / PC

سلام

این بازی قرار است که در August 29, 2008 عرضه بشه سبک بازی FPS هست که از المان های RPG هم بهره میبره.این نسخه یک جور پیش در امد برای نسخه SoC هست و داستان قبل از SoC را روایت میکند.

STALKER_ClearSky_logo.jpg

Minimum:

• Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
  • Intel Pentium 4 mit 2 GHz / AMD XP 2200 +
  • 512 MB Ram
  • 10 GB free hard disc space
  • 128 MB Direct X 9c compatible card
  • Keyboard, Mouse
  • Lan/Internet for Multiplayer
Recommended

• Microsoft Windows XP /Vista
  • Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
  • 1,5 GBRam
  • 10 GB free hard disc space
  • 256 MB Direct X 9c compatible card

BoxShot رسمی بازی:

31632_Stalker2Front_normal.jpg

Last edited by a moderator:
من با این سیستمم رو حد اقل هم کلی افت فریم دارم یعنی اصلا نمیتونم بازی کنم
اشکال از جای دیگست با این سیستم میتونی بازی رو روی حداقل گرافیک راحت اجرا کنی
پیشنهاد میکنم ویندوزت رو به SP3 ارتقا بدی
در صورتی که warhead crysis رو با حد اکثر افکت ها(به جز shadows و shader که اونا رو متوستن) با رزولوشن 1024*768 به راحتی و بدونه هیچ افت فریمی میتونم بازیش کنم
شوخی میکنی ؟! ... این غیر ممکنه !

نه والا جدی میگم
الانم قید stallker رو زدم دازم crysis رو با همین تنضمات بازی میکنم
واسه خودمم عجیبه

والا کلا اون مرحله نفهمم باید چه کار کنم اون مرد میره از پله ها بالا همون یار خودی به اخر که میرسه بعد میزه Taks failed و بعد میبازم و تمام !! :confused:

منم پیرم درومد ولی نشد.احتمالا باید از یارت محافظت کنی تا فرجی بشه

نوشته شده توسط MRGAME

خیلی هم غیر ممکن نیست . چون فقط که به کارت گرافیک ربط نداره . در ضمن من هم با تنظیمات medium - high بازی رو رو کارت 8600 به راحتی اجرا می کردم .

رو استارت که میزنم پیغام fatal error 5.60.001 میده
1222961667.jpg

این شرکت جدید mitidengame ...... زده تو هر چی بازیه!
هم رو ویندوز 32 بیت و هم 64 بیت امتحان کردم . کرک بازی رو هم با دمون تولز اجرا کردم

يكي به داد من برسه

مي دونيين به نظر من اين مدرن بر ميداره مثلا ميخواد يه كارايي كنه بياد ستاب و كرك كردن راه بندازه بازي خراب ميشه

دوستم نصب كرد كه اصلا نه موس كار مي كرد نه كيبورد بعد من نصب كردم خيلي جالب شده بود مثلا كفش يه طرف بود لباس يه طرف صورت شخصيت يه طرف بعد فقط موس كار ميكرد

به نظرتون مشكل از كجاست

اتفاقا همین مشکل موس و کیبورد رو من با بازی کرایسیس واردهد داشتم و از همین شرکت جدید لعنتی هم خریدم اسمش mitidengame است
توی بازی استاکر که اصلا نمیره و پیغام بالا رو میده

خیلی هم غیر ممکن نیست . چون فقط که به کارت گرافیک ربط نداره . در ضمن من هم با تنظیمات medium - high بازی رو رو کارت 8600 به راحتی اجرا می کردم .

چرا بابا از غير ممكن هم يه چيزي اون ور تره مگه مي شه با شيدر و سايه مديوم اين بازي رو با 8500 اجرا كرد با بهترين مدلشم نميشه هركسي هم كه ميگه بيايد جلوي خودم بذاره من كل pc خودمو مي دم بهش برا خودش حتي با 8600gt هم نميشه يه جاهايي به 15 فريم راحت مي رسه تست كردم كه مي گم

ویرایش : رد کردم :D !
---- در ضمن هرکی افت فریم داره ، shader و هر چی shadow هست رو تا آخر پایین بیاره درست میشه ... بعضی افکت ها رو هم حذف کنید .

آخرین ویرایش:
ما هم بلاخره بازی را به چنگ اوردیم!!!ولی قدری شوکه شدیم!!!
بازی چرا اینقدر سنگین هست!!!ایا شما هم این را حس کردید یا اینکه بازی با کارت ما سر ناسازگاری دارد؟؟
ما با این سیستم!!8800 GTX و Q6600 و 4 گیگ رم!!!در تنظیمات والا فریممان 20 و 15 شدش!!!ایا شما هم وضعیتتان به سان من میباشد یا خیر!!!فکرش را هم نمیکردیم که Stalker برای ما بدین گونه باشد!!!!

دوستان سلام - من یک راهنمایی می خوام - در مرحله اول بازی که بیرون از کمپ می رویم اسم مرحله هم اگه اشتباه نکنم help out past بود وقتی من به محلی که روی نقشه میروم چندتا سرباز مردن و یک سرباز هم بالای برج مراقبت است که اصلا با من حرف نمی زنه و من نمی دونم باید چکار کنم ؟؟؟

راستی من بازی را از Easysetup گرفتم و اصلا مشکلی برای اجراش برنخوردم .

ما هم بلاخره بازی را به چنگ اوردیم!!!ولی قدری شوکه شدیم!!!
بازی چرا اینقدر سنگین هست!!!ایا شما هم این را حس کردید یا اینکه بازی با کارت ما سر ناسازگاری دارد؟؟
ما با این سیستم!!8800 GTX و Q6600 و 4 گیگ رم!!!در تنظیمات والا فریممان 20 و 15 شدش!!!ایا شما هم وضعیتتان به سان من میباشد یا خیر!!!فکرش را هم نمیکردیم که Stalker برای ما بدین گونه باشد!!!!
سنگین هست، اما فریمش باید مناسب باشه با سیستم شما. Defrag کن و حتما درایور کارت گرافیکت آپدیت باشه.
بعد از اینکه وارد بازی میشی معمولا یکی دو دقیقه اول همچنان گیر میزنه. اما بعدش درست میشه. تنضیمات بازی رو تا انتها نبر بالا، بعضی هاش از یه حدی به اون ور تاثیر شدید میگذاره (رو فریم).

دوستان سلام - من یک راهنمایی می خوام - در مرحله اول بازی که بیرون از کمپ می رویم اسم مرحله هم اگه اشتباه نکنم help out past بود وقتی من به محلی که روی نقشه میروم چندتا سرباز مردن و یک سرباز هم بالای برج مراقبت است که اصلا با من حرف نمی زنه و من نمی دونم باید چکار کنم ؟؟؟
باید بری بالای برج اگه اشتباه نکنم. و چند لحظه صبر می کنی و یه Emission میاد (همه جا قرمز میشه) و دوباره تو بیس Clear Sky بیدار میشی.
در هر حال راهنمایی این قسمت در اینجا هست.

آخرین ویرایش:
اقا من دیوانه شدم نمی فهمم این مرحله آخر چیکار باید کرد تا الان 40 دفه رفتم هر جوری میرم میبازم
منظور شما همون مرحله تاریک که رو پل و ... باید پاکسازی کنی؟2 تا اصلحه جدید هم بهت میده.اگه اونجارو میگی که همینطور باید پاکسازی کنی و فکر کنم داخل اون دریچه های Portal مانند بری.
من چندروز پیش بازی رو تموم کردم.مشکل فاحش بازی که میتونم بگم.. هوش مصنوعی و درجه سختیه احمقانه بازی بود.مثل این که خیلی دوست داشتن از مواد رادیو اکتیو و .... زیادی استفاده کنند!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or