Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
عزیزان من:dبابا اینا بنده خداها اولین نمایششون از بازی بوده چه انتظاری دارین اگه این باگا رو نداشته باشه بایستی تعجب کرد
در مورد گرافیکم تا وقتی اسم crytek کنار بازی هست خیالتون از همه نظر راحت باشه
در مورد گیم پلیم من دوست دارم بازی رو سخت کنن به جای اینکه 10 نفرو مثل قند بکشیم 2 نفرو با هیجانو ترس از جونمون بکشیم.
به نظر منم بهتره تو بازی با آدما درگیر بشیم تا با جکو جونور.کلا این بازی تا موقعی که بیاد احتمال خیلی زیاد تغیرات زیادی تو گیم پلیش میدن امیدوارم که به یک اثر به یاد موندنی تبدیل بشه:bighug:

اتفاقا الان رفتم دقیقا اون صحنه رو ازش عکس آخری رو انداختی فریم به فریم دیدم یارو که پاش قطع شده قبل از اینکه بمیره :d یه قلطی میخوره اگه از یکی دو ثاینه قبلش فریم فریم ببینی خونش قبل از اینکه قلط بزنه ریخته اونور وقتی داره جون دیگه دیگه خونی در بدن نداره :p

ناسلامتی پا قطع شده :دی انگشتش که زخمی نشده :دی اینقدر خون ریخته اونجا,تازه پاش رو هم بببین انگاری شستنش خونی هیچی روش نیست :دی

عکس اولی رو چی میگی؟اونم حتما چند متر اونطرفتر ریخته :دی

- - -ویرایش - - -

عزیزان من:dبابا اینا بنده خداها اولین نمایششون از بازی بوده چه انتظاری دارین اگه این باگا رو نداشته باشه بایستی تعجب کرد
در مورد گرافیکم تا وقتی اسم crytek کنار بازی هست خیالتون از همه نظر راحت باشه
در مورد گیم پلیم من دوست دارم بازی رو سخت کنن به جای اینکه 10 نفرو مثل قند بکشیم 2 نفرو با هیجانو ترس از جونمون بکشیم.
به نظر منم بهتره تو بازی با آدما درگیر بشیم تا با جکو جونور.کلا این بازی تا موقعی که بیاد احتمال خیلی زیاد تغیرات زیادی تو گیم پلیش میدن امیدوارم که به یک اثر به یاد موندنی تبدیل بشه:bighug:

اره میدونیم فقط خواستیم بحثی کرده باشیم :دی در ضمن بازی برای لانچه زمان زیادی نمونده

ناسلامتی پا قطع شده :دی انگشتش که زخمی نشده :دی اینقدر خون ریخته اونجا,تازه پاش رو هم بببین انگاری شستنش خونی هیچی روش نیست :دی

عکس اولی رو چی میگی؟اونم حتما چند متر اونطرفتر ریخته :دی

- - -ویرایش - - -

اره میدونیم فقط خواستیم بحثی کرده باشیم :دی در ضمن بازی برای لانچه زمان زیادی نمونده

قبول دارم حرفاتو ولی تو دیگه داری خیلی گیر میدی :d دیگه از این بیشتر خونیش کنن که فرتو فرت خونه بپاشه اینور اونور باور کن بی مزه میشه همون جا که پای یارورو میزنه قبلش از پاش خون میپاشه بیرون بعدش که میاد اینور جون میده دیگه خون نداره قبول دارم شاید بشه بهتر ساخت ولی همینشم خیلی خوبه بازم منو دست به ویدئو کردی.

تو این ویدئو یه ذره گامای تصویرو دستکاری کردم که روشنتر بشه بهتر دیده بشه:

[video=aparat;zbxp0]http://www.aparat.com/v/zbxp0[/video]

حالا جدا از بحث خون و خونریزی تو همین ویدئو هایی که مهدی آپ کرده بنظرم کارگردانی سکانس های اکشن خیلی خوب از آب در اومده و احتمالا بهترم میشه :d

به نظرم یکی از بهترین بازی های xbo البته اگه اشتباه نکنم قرار بود اول برای xb360 بیاد و واسه کینکت ساخته شده بود ولی بعد از معرفی xbo واسه این یکی قراره بیاد سبکشم که با اون نمایش اولی که برای کینکت بود زمین تا اسمون فرق کرده ولی این همه qte برای هر کاراکتری خیلی مسخره میکنه بازی رو حالا باگ ها که بماند تنها چیزی که میشه تقریبا با قاطعیت گفت که تو بازی خوب از اب درمیاد گرافیکه که خب مسلمه با وجود کرایتک برای سازنده میشه روش حساب کرد...

اون تیزری که قبلا نشون داده بودن ( اون موقع قرار بود برای 360 بیاد ) اول شخص بود که خدا شکر بیخیالش شدند ...

اونی که منم دیدم سوم شخص بود :دی میگم شاید برا کینکت اول شخص بشه,نه؟ :دی ولی فکر نکنم همون اشتباه بیشتر بهش میاد,مایکروسافته دیگه,داغونه

w71mcynpsqk3eg5j6kn1.png

خود کرایتک هم بعدا گفت که دیگه سبک این بازی اول شخص نخواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or