Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
همچين چيزي نگفتن كه اگه پيش خريد كنيد ryse رو مجاني مي گيريد......
بلكه گفته اگه پيش خريد كنيد محتواهاي اضافي بازي ryse رو كه فكر كنم يك مپ جديد براي مولتي پلير و .....بود رو به رايگان دريافت مي كنيد(البته چهار تا بازي هستند كه يكيش همين ryse هست)

.

انصافاً هالیوودی ترین گرافیک e3 همین Ryse بود :d
77323940942069119782.jpg
این شخصیت اصلی بازی (Marius Titus) هم بنظرم از لحاظ ظاهری کارکتر جذابی از آب در اومده ، فقط امیدوارم کرایتک از لحاظ داستان و شخصیت پردازی خوب کار کرده باشه چون بازی واقعاً پتانسیل تبدیل شدن به یک فرانچایز بزرگ (البته در آینده نچندان دور :d) رو داره .

انصافاً هالیوودی ترین گرافیک e3 همین Ryse بود :d
این شخصیت اصلی بازی (Marius Titus) هم بنظرم از لحاظ ظاهری کارکتر جذابی از آب در اومده ، فقط امیدوارم کرایتک از لحاظ داستان و شخصیت پردازی خوب کار کرده باشه چون بازی واقعاً پتانسیل تبدیل شدن به یک فرانچایز بزرگ (البته در آینده نچندان دور :d) رو داره .
به شخصه فکر میکنم اینجا یه بازیه معمولیه و تو شماره آیندش تازه درست میشه :d

قبل از عرضه، سه تا کمیک از بازی منتشر میشه که بهتر در جریان داستان قرار بگیرید.

اولین کمیک منتشر شده که تو سایت Xbox.com میتونید بخونید:

RYSE - Xbox.com

خیلی جالب بود، پیشنهاد میکنم حتما بخونید:دی کمیکش interactive ـه، یه جاهایی از صفحه Gold هست که روش کلیک کنید، ازتون گیمرتگ میخواد تا تو خود بازی اون پول رو بهتون بده:دی

آخرین ویرایش:
توضیحات بابک کامل ترش کنم :دی
50تا سکه توش هست که میتونید خیلی راحت پیداش کنید و مثل کیسه سکه هست دیگه سخت نیست :دی(تو هر کیسه حداقل 7تا سکه هست )
یه قسمتایی هم میتونی کلیک کنید که جالبه :دی یه سری اتفاقات به صورت گیف نشون میده :دی یه جاهایی هم میتونید تا دلتون خواست خون طرف بریزید :دی
درکل خیلی جالب بود خوشم اومد :دی هرکی ندیده بره ببینه حتما :دی

به نظر میاد اون چیزی که تو E3 نشون دادن رو همون درجه سختی Easy بوده :دی این چیزی که الان نشون دادن از اون چیزی که تو E3 نشون دادن جالب تر بود و دشمن فقط با 1 ضربه نمی ترکید و حداقل 4 یا 5 تا ضربه باید بهش وارد میشد، جاخالی هم میدادن بعضی وقت ها :دی یه کم بازی از این سخت تر بشه اونوقت دیگه خیلی خوب میشه :دی چند تا Finisher جدید هم نشون میده که جالب بود.

من هنوزم به نظرم به قیافش یه بازیه یکنواخت سینمایی میخوره :d بازم به نظرم این شماره فقط شروع ایده اش هست تا بعد بشه یه بازی درست حسابی
وگرنه من هنوز به جز گرافیک فک برانداز هیچ چیزیه خاصی که بگم بازی بالاتر از یه چیزه معمولیه ندیدم. حالا ممکنه فعلا اینجوری باشه با توجه به اینکه لانچ تایتله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or