Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
اینم ویدئو صحبت سازندها در مورد بازی البته قبلاً لینک گذاشته بودم (همون ویدئو پنل Ryse ) ولی خوب این Off screen نیست + اینکه فقط شامل همون قسمت صحبتهای عوامل پشت صحنه میشه :d

لینک یـوتوب :
v=nFrIgaA6VZI

جالب بود,مخصوصا پرفومنس کپرش که از ایمجینریوم کمک گرفتن :دی
هر چی هم از بازی تا به حال نشون دادن مربوط به نسخه پری الفا بوده.
اون قسمتی هم که بارونی بود کارکترا خیس نشده بودن:(شاید به خاطر پری الفاش باشه.
اخر تریلر هم میگه اچیو ویت کرای انجین,دیگه شماره ای بعدش نمیگه.
این دوتا لینک مربوط به ایمجینریوم و اندی سرکیسه:
Andy Serkis - Wikipedia, the free encyclopedia
The Imaginarium Studios - Wikipedia, the free encyclopedia

آخرین ویرایش:
یه چیز جاب هم اینکه نوشته کلا PRE-ALPHA GAMEPLAY یعنی اینکه گیم پلی بازی هم دست خوش تغییرات میشه این QTE را هم از بازی حذف میکنند هم فوق العادست . تو پروفایل بحث بود که اخر سر حرف من عملی شد :دی فقط تو این ویدئو دقیقه 3.55 تا 404 نمیدونم گیم پلی هست یا نه ؟!حتی اگه ریل تایم هم باشه بینظیره ! یه لحظه هنگ کردم اونجا :دی

یه چیز جاب هم اینکه نوشته کلا PRE-ALPHA GAMEPLAY یعنی اینکه گیم پلی بازی هم دست خوش تغییرات میشه این QTE را هم از بازی حذف میکنند هم فوق العادست . تو پروفایل بحث بود که اخر سر حرف من عملی شد :دی فقط تو این ویدئو دقیقه 3.55 تا 404 نمیدونم گیم پلی هست یا نه ؟!حتی اگه ریل تایم هم باشه بینظیره ! یه لحظه هنگ کردم اونجا :دی
خوب وقتی نوشته Work in progress مسلماً در مورد یه کات سین از پیش رندر شده این حرف نمی زنن :d
اتفاقا زیر همون صحنه که من منظورم هست ننوشته Work in progress ! بجاش نوشته PRE-ALPHA GAMEPLAY !:دی یعنی اگه گیم پلی باشه واویلاست !:دی
اون صحنه ایی که تو میگی به احتمال خیلی زیاد باید کات سین باشه :d

آخرین ویرایش:
اتفاقا زیر همون صحنه که من منظورم هست ننوشته Work in progress ! بجاش نوشته PRE-ALPHA GAMEPLAY !:دی یعنی اگه گیم پلی باشه واویلاست !:دی

نوشته Work in progress:)
تازه اون کپچر کردنا برای کاتسینا برای چی بود پس؟

زبون کاراکترا هم تو دهنشون میچرخه :دی

آخرین ویرایش:
دختر خوب و با ادبی بود ولی چرا زندانیش کرده بودن؟
پدرش ادم خوبست یا بده؟:دی
والا اینجوری که مشخصه پدرش آدم خوبی بوده ولی در عین حال ساده لوح :d

این در مورد دخترش :
  • Boudica. The daughter of King Oswald, the ruler of the Britons. Strong and resilient, Boudica hates Rome, and with good reason: under Roman rule, her people are made to suffer horribly. When her father faces horrific retribution from a perceived insult, it galvanizes Boudica and she rallies her people to rise against their oppressors. Boudica is a principled woman and has the will to go to the ends of the world to save her people.

اینم در مورد خود اسوالد :
  • Oswald. Benevolent king of the Britons. He leads a rebellion against the tyrannical rule of Rome, but when the Romans brutally repress the rebels, Oswald submits to Roman dominance in hopes this will spare his people. His naivety leaves him vulnerable to the Romans.

نوشته PRE-ALPHA GAMEPLAY :) شما مطمئنی تریلر را دیدی ؟! برو دقیقا اون دقیقه که من میگم یعنی 3.55 نگاه کن نوشته PRE-ALPHA GAMEPLAY .

مگه همینی که VG گذاشته رو نمیگی؟اونجایی که تو غاره؟:دی

00532805100369034764.png

تازه Work In Progress حرف بدی که نیست :دی دراینده تازه بهتر هم میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or