Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
این کانسپت آرت مقایسه کنید با نمایش بازی تو E3 2011 خیلی خوب در آوردنش :
72864196346244680581.jpg
69113446187165084781.jpg
نمی دونم تو این 2 سال چه گلی به سره بازی زدن ولی امیدوارم تو نسخه فاینال این لوکیشن رو با همین کیفیت ببینیم :d

تا اینجای کار چیزی که از گرافیک بازی مشخصه هیچ بازی قابل رقابت برای سال اول نسل نیست . حالا بحث تکنیکی به کنار نامردها از لحاظ هنری هم خارق العاده در اوردنش :دی چیزی هم که هست 3d مدلینگ فوق الاده محیط هست تمام ابجتها 3d ساخته شدند یعنی بیشتر جزء به جزء و تسلیش تو بازی موج میزنه این لباسهای کارکتها را هم دونه بدونه لباسهاشون با اجازاشون طراحی 3d شده و سوار کارکترها کردند !

تا اینجای کار چیزی که از گرافیک بازی مشخصه هیچ بازی قابل رقابت برای سال اول نسل نیست . حالا بحث تکنیکی به کنار نامردها از لحاظ هنری هم خارق العاده در اوردنش :دی چیزی هم که هست 3d مدلینگ فوق الاده محیط هست تمام ابجتها 3d ساخته شدند یعنی بیشتر جزء به جزء و تسلیش تو بازی موج میزنه این لباسهای کارکتها را هم دونه بدونه لباسهاشون با اجازاشون طراحی 3d شده و سوار کارکترها کردند !
به نظرم QB و Forza خفن ترن:d

من تریلر مولتی پلیر رو ک دیدم ی جورایی نا امید شدم... با بخش مولتی این بازی بر عکس بخش سینگل اصلا حال نکردم...
گرافیک ک ضعیف تر بود ...ایرادات بخش گیم پلی و مبارزه رو هم برطرف نکرده بودم...انتظار بیشتری میرفت...
اما درکل باید بازی کرد این عنوان رو...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

به نظرم QB و Forza خفن ترن:d

اولا QB نمایش گیم پلی نداشت هرچند رمدی با اون انجینش هرچی بسازه شاهکاره شکی نست :دی دوما QB بازیه لاچ نیست من منظورم بیشتر بازیهای دوربرش بود . FORZA اصلا تو مقوله دیگست سبکها خیلی فرق داره کلا ریسینگ خدای گرافیک هم باشه جزو ادمها حساب نمکینند :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or