Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
توی کمیک داموکلس بصورت عجیبی زنده موند و خدایان بهش کمک کردن،دقیقا مثل GOW ولی از نوع رومی!!

فکر کنم عناصر سورئال و فانتزی هم در بازی دخیل باشن و تمام بازی مبتنی بر واقعیت نباشه.

اين ويديوي بازي كردن ملتو تو كاميك كان اگه ببينيد دو تا فرق با نسخه e3 داره:

بازي سختتر هست و كاراكتر اصلي خيلي ضربه ميخوره (صفحه سياه سفيد ميشه) و يكي هم اينكه زياد بايد ضربه بزنيد تا دشمنا برن تو حالت فينيش شدن
يكي هم اينكه يه نوع جديدي از دشمنا رو مي بينيد كه به كرات جاخالي ميدن و كلا فعالتر هستن......يه فينيشر جديد هم من ديدم كه كوبوندن سر مقتول به ديوار بود كه تو e3 نبود

+

در كل خوبه بازي ولي اون روند اجراي خودكار فينيشرها كه شما دكمه هم نزني فينيش مي كنه يكم جالب نيس بايد ديد در اينده چه ميشه......كلا بازي از اون بازيهايي هست كه وقتي كنسولتو خريدي بذاريش تو ستگاه و پز گرافيكشو بدي:dيه فيلم هيجاني واسه جذب ملت اعم از هاردكور و كژوال

.

این تصاویری که من دیدم از بازی ، به نظرم افکت ها و گرافیک در حد نسله بعد نیستن. یا اونطوری که باید باشن نیست .

دوست عزیز این بازی اگه بهترین گرافیک رو ارایه نداد از بهترین گرافیک های E3 2013 بود،سایت ها و منابع زیادی به این موضوع اشاره کردن و شعرها در وصفش سرودن...:دی

اگه تریلر E3 رو با کیفیت بالا دیده باشی به گرافیک هنری بازی و همچنین فنیش پی میبری!

کرایتک به شرکتای دیگه تو صنعت گیم درس گرافیک میده،بعد شما میای میگی افکتاش اونطور که باید نبودن:دی

ویدئو را دیدم فقط باید دعا کرد این کرایتک انمیشنهای ضربه به دشمن را خیلی بیشتر از این حرفها کنه یعنی تو این ویدئو من فقط یه چپ و راست دیدم ! و بعد در نهایت یه فینشر میزد و تموم ! اینکه نشد هی چپ راست و چپ راست :دی خداکنه اینچیز خیلی تابلو تا نسخه نهایی یه 10 تا روش بیارن .

اوه اوه ! این گیف را حتما نگاه کنید خارق العادست نمیدونم گیم پلی بازیه یا چی ؟ بی نظیره :
http://i.minus.com/ibkDpw1uS8VRHL.gif
از هیل شکن استفاده کنید حجمش هم زیاده 13 مگ .

یعنی اگه قرار باشه نسخه نهایی این باشه باید با عرض شرمندگی :دی بگم یکی از ip های بزرگ مایکروسافت این نسل رقم میخوره . کرایتک از لحاظ طراحیه گیم پلی نشون داده کار درست هست اینها یکم تو روند داستانی بتونن کاری انجام بدند واقعا میتونند ip را موفق کنند از لحاظ گرافیکی هم که یه چیز تضمین شده و بی نظیر هست مطمئنا .

هیلتره,میتونی یه جا درست و حسابی اپلود کنی ؟ :دی
والا من نتم واسه آپلود جواب نمیده ، یکیش 20 مگ ِ :d

دوستان مثل اینکه تو این ویدئو در مورد مراحل ساخت بازی با سازنده صحبت میکنن و سکانس هایی از گیم پلی و کات سین های جدید نشون میده البته من خودم هنوز ندیدم .
لینک یــوتوب : v=jV2c8jzKTR4

یکی از دوستانم لطف کنه زحمت لینک مستقیم واسه دانلود بکشه.

توی E3 هم پولیش‌ شده بود گرافیک بازی. من تصاویر E3 رو به داداشم نشون دادم که اهل گیم هم نیست، وقتی تصاویر Ryse رو دید، در کنار Division بهترین گرافیک بود واسش. قشنگ حس نسل بعد رو می‌داد. فقط گیم‌پلی بازی خیلی بد بود :d

در مورد سیستم مبارزات و اینکه میگن QTE ـه این ویدیو رو پیدا کردم از گیم تریلرز که مال همون E3 ـه. طرف بازی میکنه و کاملا نشون میده که بازی QTE festival نیست و دست بازیکن خیلی بازتر از این حرفاست.

http://www.gametrailers.com/videos/3ozbqd/ryse--son-of-rome-e3-2013--in-depth-with-combat--cam-
یه جوری برید تو سایت، دانلود رو بزنید دیگه نیازی به فــــیلتر شکن نیست.

دوستان مثل اینکه تو این ویدئو در مورد مراحل ساخت بازی با سازنده صحبت میکنن و سکانس هایی از گیم پلی و کات سین های جدید نشون میده البته من خودم هنوز ندیدم .
لینک یــوتوب : v=jV2c8jzKTR4

یکی از دوستانم لطف کنه زحمت لینک مستقیم واسه دانلود بکشه.
اینه دیگه منظورت؟ تو تاپیک تریلرها پیداش کردم:
10149222820849222408.jpg

HD H.264 MP4 1184.4MB Download
Hi-Res H.264 MP4 333.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 80.4MB Download

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or