Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
مطمعنی تو تریلر نبودا ؟؟؟:-/

در هر صورت حرفت قبوله دمشون گرم به نظرم بازی عالیه مخصوصا با این که میشه دست و پا قطح کرد>:)
آره بابا دست و پا به وفور قطع میشه، یه دور دیگه اون جا که وارد قلعه دشمن میشن رو با دقت نگاه کن :دی

به ویدئو بازی دقت کردم چیزی که فهمیدم اینه که وقتی چندتا ضربه به دشمن میزنی بالای سرش دکمه "B" پاپ آپ میشه اگر B رو بزنی وارد فینیشینگ موو ها میشه اگه B نزنی و دکمه دیگه بزنی بدون اینکه وارد سکانس QTE بشه دشمنو میکشی یه چیز جالبم این بود که اگر دو یا سه تا دشمنو بزنی بالاسرشون "B" پاپ آپ بشه بعد برای هر کدوم که دکمه B رو بزنی QTE جوری اجرا میشه که تو یه سکانس بتونی هر دو یا سه تاشونو با هم بکشی.

مطمعنی تو تریلر نبودا ؟؟؟:-/

در هر صورت حرفت قبوله دمشون گرم به نظرم بازی عالیه مخصوصا با این که میشه دست و پا قطح کرد>:)

اینم ویدئو اون صحنه که پا قطع میکنه خیلی کوتاهه با بیت ریت پایین:
[video=aparat;qthzD]http://www.aparat.com/v/qthzD[/video]

اولش یه صحنه شبیه نجات سرباز رایان ـه :x استیون اسپیلبرگ هم داشت :d
همون سکانس اول و پیاده شدن سربازا تو ساحل اوماها

آخرین ویرایش:
شما را نمیدونم ؟ ولی من حس خیلی خوبی در مورد بازی دارم اوایل هر نسل یه بازی خیلی شاخ و انحصاری برای مایکرو ساخته شده با اومدن xbox اورجینال بازیه هیلو وارد شد تو دوران 360 هم بازیه گیرز البته دومین سال نسل وارد شد من حس میکنم بازیه بزرگ و تخریب پذیریه بالا :دی برای x1 این RYSE باشه اگه کرایتک یکم عاقلانه عمل کنه بازی را میتونه خیلی موفق کنه .

شما را نمیدونم ؟ ولی من حس خیلی خوبی در مورد بازی دارم اوایل هر نسل یه بازی خیلی شاخ و انحصاری برای مایکرو ساخته شده با اومدن xbox اورجینال بازیه هیلو وارد شد تو دوران 360 هم بازیه گیرز البته دومین سال نسل وارد شد من حس میکنم بازیه بزرگ و تخریب پذیریه بالا :دی برای x1 این RYSE باشه اگه کرایتک یکم عاقلانه عمل کنه بازی را میتونه خیلی موفق کنه .

منم حس خوبی دارم نسبت بهش فکر کنم IP بزرگی میشه اگر داستان و روایت قشنگی داشته باشه از نظر سینمایی بودن و گرافیک چیزی کم نداره...
در مورد گرافیکش:
گرافیک بازی خیلی قشنگه صحنه های پرجزئیات و شلوغی داشت انیمیشن بازیم خیلی عالیه مخصوصا روی صورت ولی حرکت بعضی npc ها زیاد نرم نیستن و یه چیز دیگه اینکه رد پای کاراکترها روی ساحل شنی اول بازی روی زمین نمیمونه انگار دارن روی آسفالت راه میرن ! امیدوارم تا موقع لانچ بازی این مشکلاتو اصلاح کنن.
من از گیم پلیش خوشم اومد.

منم حس خوبی دارم نسبت بهش فکر کنم IP بزرگی میشه اگر داستان و روایت قشنگی داشته باشه از نظر سینمایی بودن و گرافیک چیزی کم نداره...
در مورد گرافیکش:
گرافیک بازی خیلی قشنگه صحنه های پرجزئیات و شلوغی داشت انیمیشن بازیم خیلی عالیه مخصوصا روی صورت ولی حرکت بعضی npc ها زیاد نرم نیستن و یه چیز دیگه اینکه رد پای کاراکترها روی ساحل شنی اول بازی روی زمین نمیمونه انگار دارن روی آسفالت راه میرن ! امیدوارم تا موقع لانچ بازی این مشکلاتو اصلاح کنن.
من از گیم پلیش خوشم اومد.

منم از بازی خوشم اومد چون تا به حال بازی ای در این سبک و تم نداشتیم و حال میده ولی به گیم پلیش زیاد امید ندارم که چالش برانگیز باشه و تکراری نشه.

صدا و حرکت لب هم هماهنگ نبود.علاوه بر اینکه ردپاشون نمیموند خونشون هم رو زمین نمیریخت:(

منم از بازی خوشم اومد چون تا به حال بازی ای در این سبک و تم نداشتیم و حال میده ولی به گیم پلیش زیاد امید ندارم که چالش برانگیز باشه و تکراری نشه.

صدا و حرکت لب هم هماهنگ نبود.علاوه بر اینکه ردپاشون نمیموند خونشون هم رو زمین نمیریخت:(
معمولاً بازی های کرایتک از لحاظ گیم پلی خوب هستن فقط خدا کنه داستان و روایت خوبی داشته باشه تو باقی موارد زیاد جای نگرانی نیست :d

یه چیز دیگه یادم رفت بگم :d اینکه خدا کنه بازی جک و جونور کشی نشه بعدشم باس فایت خفنم داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

خونشون که رو زمین میریزه :-s

[video=aparat;kKs1Z]http://www.aparat.com/v/kKs1Z[/video]

یه چیز دیگه یادم رفت بگم :d اینکه خدا کنه بازی جک و جونور کشی نشه بعدشم باس فایت خفنم داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

خونشون که رو زمین میریزه :-s

[video=aparat;kKs1Z]http://www.aparat.com/v/kKs1Z[/video]

بعضیا از قبل یه کم خون رو زمین هست :دی ولی اونایی که دست و پاشون قطع میشه مثل همونی که تو ساحل بود نه پاش خونی بود نه اطرافش.

من مثل شما بودجم به فیلم نمیرسه برا همین چندتا عکس میزارم :دی
i3s0mz33krd7lzczr9w7.png

این همه خون تو هواست ولی هیچیش رو زمین نمیریزه,تو عکس بعدی

0frsk4z28ka6qrldzo3d.png

هیچ خونی رو زمین نیست.

ibmg1376xkza70o0jw6.png

پای طرفو همین الان قطع کرد نه پاش خونیه نه اطرافش

آخرین ویرایش:
اتفاقا الان رفتم دقیقا اون صحنه رو ازش عکس آخری رو انداختی فریم به فریم دیدم یارو که پاش قطع شده قبل از اینکه بمیره :d یه قلطی میخوره اگه از یکی دو ثاینه قبلش فریم فریم ببینی خونش قبل از اینکه قلط بزنه ریخته اونور وقتی داره جون دیگه دیگه خونی در بدن نداره :p

راستی همینطور که دوستمون گفت واقعا هم بازی در این سبک و محیط تا حالا من یکی نمونش را ندیدم ! حالا سبکش را کاری ندارم ولی امیدوارم ryse کاری را میکنه که گیرز با سبک خودش کرد یه سبک بینظیر امیدوارم ryse محیطش که اینطور هست گیم پلیش هم اینطوری باشه بازی فوق العاده موفق میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or