بله پشتیانی میکنهسلام دوستان شبیه ساز کد تقلب هم ساپورت میکنه؟ اگه اره میشه آموزشش بزارید
ممنونم
اگر بازیه 4 گیگ 4 گیگه با برنامه pkg extroctor یا مشابهش به هم بچسبونیدش اگرم اپدیته باید به ترتیب شماره نصب یشن.سلام فایل های pkg که چند پارت هستند چطور نصب میشوند>؟ من این ارور رو میگیرم
PCSX2دوستان شبيه ساز PS2 كه كار كنه چه برنامه ايي هست؟ اسمش چيه؟ تشكر.
ممنون ولی نتونستم باهاش کار کنم بازی هم متال 4 هست بعد اموزش انگلیسش هم گنگه لطفا اگه میتونید زیر دیپلم یک توضیحی بدبداگر بازیه 4 گیگ 4 گیگه با برنامه pkg extroctor یا مشابهش به هم بچسبونیدش اگرم اپدیته باید به ترتیب شماره نصب یشن.
ممنون ولی نتونستم باهاش کار کنم بازی هم متال 4 هست بعد اموزش انگلیسش هم گنگه لطفا اگه میتونید زیر دیپلم یک توضیحی بدبد
سلام دوستان
من دارم gow 3 رو بازی می کنم و همه چیز تقریبا خوبه فقط اندکی input lag دارم و گاهی هم بعضی دکمه ها رو نمی گیره. مثلا از هر دو سه باری که evade می کنم یک بارش می گیره و خب پدر من در میاد تا خودمو زنده نگه دارم. Qte ها هم گاهی به همین دلیل fail می شن.
با دسته ایکس باکس بازی می کنم
شما هم همین تجربه رو دارید یا ممکنه به خاطر ضعف cpu و پرفورمنس پایین بازی باشه؟ (فریم ریت معمولا بین 20 و 25 در مبارزات)
من هم 8750H دارم ولی مسئله ام پرفورمنس نیست فریم بالای 20 برای من قابل بازیه در مجموع (فرقش با نسخه ps3 چه قدره مگه ?). این که گفتم ضعف سی پی یو هم منظورم این نبود که بازی کند می شه بازی داره پیش می ره ولی انگار یه دکمه ای من می زنم و miss می شه.این بازی در حال حاضر با CPUـیی زیر i7 و i9 (نسل هشت به بعد)، قابل بازی نیست. هر چقدر هم که تنظیمات رو تغییر بدید یه جاهایی فریم بقدری افت میکنه که نمیشه بازی کرد.
من هم 8750H دارم ولی مسئله ام پرفورمنس نیست فریم بالای 20 برای من قابل بازیه در مجموع (فرقش با نسخه ps3 چه قدره مگه ?). این که گفتم ضعف سی پی یو هم منظورم این نبود که بازی کند می شه بازی داره پیش می ره ولی انگار یه دکمه ای من می زنم و miss می شه.
می خواستم ببینم این مشکل input بازی فقط مال منه یا بقیه هم مشکل رو دارن. الان شما به راحتی می تونی وسط مبارزه ها evade کنی؟
عرض کردم خدمتتون، مشکل اینپوت لگ بخاطر ضعف سیستم (بهینه نبودن نرم افزار برای این بازی) هست. وقتی که نتونید بازی رو با سرعت کافی اجرا کنید کلی مشکل پیش میاد که یکیشون همین اینپوت لگ هست. بازی هم روی PS3 خیلی خیلی خیلی بهتر اجرا میشه. بین 30 تا 60 متغیره.