با سی پی یوی شما نمیشه GoW III رو بازی کرد. بیخیالش شید. بازیهای فرست پارتی از هر اونس وجود PS3 استفاده میکنن و برای همین شبیه سازیشون خیلی سخت تر هست. هم اینه که از نظر پردازشی قدرت بیشتری میطلبن، هم اینکه چون از تموم ویژگی های بخصوص کنسول استفاده میکنن احتمال وجود باگ و ... خیلی توشون بیشتره. برای مثال MLAA که یه فرمی از AA هست توی خیلی بازیهای سونی بکار رفته (کالکشن ICO و SotC، بازیهای سانتامانیکا، ناتی داگ، اینسومیاک و ...) و پردازشش توسط Cell انجام میشه. تو بازیهایی که MLAA بکار رفته، اگه با پچ غیر فعال نشن رسما غیر قابل بازی هستن. بطوری که روی i7 8700k زیر ۵ فریم میدن!
البته نکته جالب اینه که با غیر فعال کردنش اکثر اون بازیها براحتی قابل بازی میشن. برای مثال SotC نسخه HDش خیلی برای من روونتر از نسخه PS2 اجرا میشه! قسمت جالبتر اینه که با غیر فعال کردن MLAA درسته که بازی مشکل Aliasing پیدا میکنه، ولی بازی خیلی کمتر Blurry میشه. بعد از اجرای بازی در 4K شما دیگه مشکل Aliasing هم نخواهید داشت. یعنی خروجی 4K/MLAA Disabled خیلی بهتر از 4K/MLAA Enabled هست
خلاصه برای بازیهایی مثل GoW III باید کمی صبر داشته باشید تا Workaroundهایی مثل همین غیرفعال کردن MLAA پیدا بشه وخود نرم افزار هم خیلی بهینه تر شه و در نهایت سختافزار پی سی ها هم قویتر شه.
نکته آخر این که در دنیای شبیه سازی "معمولا" اول سراغ بازیهای سبک میرن، چون توی این دست بازیها خیلی از ویژگیهای سخت افزاری کنسول بکار گرفته نشدن و همین باعث میشه بهینه سازی و رفع باگ خیلی راحت تر باشه. بعد که سراغ بازیهای سنگینتر میرن اگه باگی پیدا شه، مشخصه که مربوط به کدوم قسمت هست (قسمتی از سخت افزار که توی اون بازیهای سبک به کار گرفته نشده). و در نهایت میرن سراغ بازیهای خیلی سنگین. برای همین هست که بعد از هر بیلدی کلی تستر هست که بازیهای سنگین رو تست میکنن که شاید یکی از دلایل کندی اون بازیها هم مشخص شه.
لپ کلام، این شبیه ساز به نظر من بینظیره. به نظر من از دلفین هم یه سر و گردن بالاتره. درسته در حال حاضر دلفین کاملتره، ولی خب نسبت به سخت افزاری که داره شبیه سازی میکنه و زمان Developementی که داشته بینظیره. وقتی یه بازی Playable میشه، یعنی "واقعا" قابل بازیه! بطوری که من توی ۱۰ تا بازی ای که تست کردم هیچ باگی ندیدم! همه چیز روووووونه رووون اجرا میشه. Framepacing بسیار ثابت و پایدار (مشکلی که ۹۹ درصد شبیه سازا دارن). از نظر کاربر پسند بودن هم فوق العادست این شبیه ساز. نکته دیگه اینه که چون بر اساس استفاده از سی پی یوی چند هسته ای نوشته شده، میشه امیدوار بود که در آینده و با سی پی یوی جدیدتر خیلی هم بهتر عمل کنه.