PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
کو اپ دو تا سه نفره میشه رفت فکر کنم ولی کار نمیکنه اگه با دی ان اس و بدون دی ان اس
برای من که کار نمیکنه

باید ۶ تا فرگمنت که هرکدوم تو یه بایوم هست پیدا کنید دوباره بازیو تموم کنید برا دیدن پایان اخر
واسه رفتن به بایوم ۱-۳ هم یه دستگاه داخل سفینه هست داخلشو نگاه کنید برمیگردید بایوم ۱-۳

یعنی اگه اینوایت هم بدیم نمیشه؟ میتونم با شما امتحان کنم؟
من همون باس اول گیر کردم از ساعت 9 صبح تا الان هنوز نتوستم.
بازیش سخت نیست دشمن خیلی تحاجمیه
یعنی تو همین اکت اول از 15 تا اتاق شاید 2 تاشون باس داشته باشن و 7 تاش توش دشمن باشه بقیه خالین

آخرین ویرایش:
یعنی تو همین اکت اول از 15 تا اتاق شاید 2 تاشون باس داشته باشن و 7 تاش توش دشمن باشه بقیه خالین
خبر با ابنوایتم نمیشه
من تا سه شنبه دسترسی به کنسول ندارم
بازیو باد بگیرید سادس من تمام باس هارو یبار با کلتی که تو روم باس هست زدم کلا skill-based هیت

ببین بازی رو باید یاد بگیری کامل، اینکه حتی با یک نفر دیگه هم بخای بری بازی آسونتر نمیشه، حتی بعضی باس ها سخت تر هم میشه زدنشون (همون باس بیوم اول)

سعی کن Safe بازی کنی، عجله نکن زیاد، اون درهایی که آبی هست رو فقط زمانی برو که واقها به Heal نیاز داری یا میخای لوت کنی

دنبال یه گان خوب باش که باهاش راحتی

میتونی ویدئو هم توی یوتوب ببینی از اینکه چطوری باس هارو راحتتر بکشی

• Like
Reactions: Destro
ببین بازی رو باید یاد بگیری کامل، اینکه حتی با یک نفر دیگه هم بخای بری بازی آسونتر نمیشه، حتی بعضی باس ها سخت تر هم میشه زدنشون (همون باس بیوم اول)

سعی کن Safe بازی کنی، عجله نکن زیاد، اون درهایی که آبی هست رو فقط زمانی برو که واقها به Heal نیاز داری یا میخای لوت کنی

دنبال یه گان خوب باش که باهاش راحتی

میتونی ویدئو هم توی یوتوب ببینی از اینکه چطوری باس هارو راحتتر بکشی

ممنون.
act 1 رو تموم کردم .
بهش عادت کردم .
چند تا سوال برام پیش اومده.
1. اون عددی که بالای اسلحه میزنه برای چیه؟ چون حس تفاوت بهم نمیدن.
2. proficiency برای چیه؟ چه تغییری ایجاد میکنه؟
3. suit repair فقط بدرد آیتم های hp میخوره که بیشتر heal کنن؟

• Like
Reactions: Taha75
ممنون.
act 1 رو تموم کردم .
بهش عادت کردم .
چند تا سوال برام پیش اومده.
1. اون عددی که بالای اسلحه میزنه برای چیه؟ چون حس تفاوت بهم نمیدن.
2. proficiency برای چیه؟ چه تغییری ایجاد میکنه؟
3. suit repair فقط بدرد آیتم های hp میخوره که بیشتر heal کنن؟

1. چرا دیگه اون لول اسلحه است، تاثیر میذاره توی Damageـه که میده
2. تا اونجایی که یادمه، اون تعیین میکنه که تا چه لولی اسلحه میتونی پیدا کنی
3. ببین وقتی انگل میذاری روی Suit، بعضی هاش خب از HP که داری کم میکنن یا بیشتر Damage میخوری، اگه درست یادم باشه، Suit Repair این اثرات منفی رو کم میکرد یا کلا برمیداشت

تموم شد.
همون باس اول چون به بازی اشنا نبودم برام سخت بود.
از act 2 دیگه همه چی روال شد جوری که ophion رو بدون دمیج خوردن 2 بار دیگه هم زدم تا act 3 هم ببینم.
کسی داستانش رو میدونه چی شد ؟
این تو تصادف تو کما رفته بود ؟

• Like
Reactions: Taha75
تموم شد.
همون باس اول چون به بازی اشنا نبودم برام سخت بود.
از act 2 دیگه همه چی روال شد جوری که ophion رو بدون دمیج خوردن 2 بار دیگه هم زدم تا act 3 هم ببینم.
کسی داستانش رو میدونه چی شد ؟
این تو تصادف تو کما رفته بود ؟

داستانش از اون چیزی که فکر میکنی سنگینتره! و هنوز دقیقا مشخص نشده که پایان بازی چطوری بود...

نه! داستانش یه جورایی روانشناسی و دقیقا اون چیزی که میدیدی همون چیزی نبود که واقعا اتفاق افتاده باشه

یه ویدئو گذاشتم چند صفحه قبل که کامل در مورد داستان بازی توضیح میده، اگه دوسداری با جزئیات بدونی حتما ببین اون ویدئو رو

• Like
Reactions: Taha75 and mac man
داستانش از اون چیزی که فکر میکنی سنگینتره! و هنوز دقیقا مشخص نشده که پایان بازی چطوری بود...

نه! داستانش یه جورایی روانشناسی و دقیقا اون چیزی که میدیدی همون چیزی نبود که واقعا اتفاق افتاده باشه

یه ویدئو گذاشتم چند صفحه قبل که کامل در مورد داستان بازی توضیح میده، اگه دوسداری با جزئیات بدونی حتما ببین اون ویدئو رو

دمت گرم.
فیلم رو دیدم .
پشمام ریخت

بازیو تموم کردم . تموم که شد دروغ نگم بازم گیج و منگ اصلا نفهمیدم چی شد ( با اینکه زبانم عالیه و ادبیات انگلیسی خوندم و همه شعر و جمله های بازی رو هم مثلا تفسیر میکردم ) . واقعا داستان بازی خفنه واقعا خفنه اصلا نمیشه گفت تفسیری که یک نفر داره با یکی دیگه کدوم درست تره . خیلی شاخ بود از این نظر هرچند من دوست داشتم کمتر حالت استعاره و اینا داشت و راحت تر میشد حین بازی کم کم داستان رو متوجه شد ولی خب بازم پشمام ریخت .

بازیو تموم کردم . تموم که شد دروغ نگم بازم گیج و منگ اصلا نفهمیدم چی شد ( با اینکه زبانم عالیه و ادبیات انگلیسی خوندم و همه شعر و جمله های بازی رو هم مثلا تفسیر میکردم ) . واقعا داستان بازی خفنه واقعا خفنه اصلا نمیشه گفت تفسیری که یک نفر داره با یکی دیگه کدوم درست تره . خیلی شاخ بود از این نظر هرچند من دوست داشتم کمتر حالت استعاره و اینا داشت و راحت تر میشد حین بازی کم کم داستان رو متوجه شد ولی خب بازم پشمام ریخت .
منم همین چند روز پیش به پایان اصلی رسیدم و... الله اکبر از این بازی! :D واقعاً چیز عجیب غریب و محشری بود و یکی از بهترین تجربه‌های عمرم.
Returnal از اون چیزهایی هست که بعیده تا ابد از ذهنم خارج بشه و امیدوارم بازی بعدی Housemarque هم در همین حد باشه. یعنی یه اثر هاردکور به شدت خوش‌ساخت که می‌تونم اون رو یکی از باکلاس‌ترین بازی‌های این سال‌ها بدونم، در حالی که مفهوم بازی باکلاس رو خودم هم نمی‌دونم! :D
در مورد داستان و پایان، این پست رو از دست نده. البته همون‌طور که گفتی، نوع روایت بازی جوریه که می‌شه انواع و اقسام تفسیرها رو کرد، ولی این پست خیلی خوب یکی از تفسیرها رو نوشته.
خوشبختانه هنوز کارم با بازی تموم نشده و توی بعضی از دنیاها، یکی دو تا نوشته روی در و دیوار مونده که باید پیدا کنم برای پلات کردن. به اضافه یک چالش روزانه که تا دیروز از این بخش خبر نداشتم چون آنلاین‌باز نیستم! :-" ولی دیروز برای اولین بار یه سر بهش زدم و منهدم شدم و باید دوباره برم سراغش. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or