PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
اوف بالاخره باس آخرم زدم با سلاح Electropylon Driver Level 26 . این سلاح رو انگار اصلا برا زدن این باس طراحی کردن
الان چه کنم برا پلت بازی ؟

• Like
Reactions: Mohsen GT
اوف بالاخره باس آخرم زدم با سلاح Electropylon Driver Level 26 . این سلاح رو انگار اصلا برا زدن این باس طراحی کردن
الان چه کنم برا پلت بازی ؟
چندین بار دیگه از اول تا اخر بازی کن :D
۶ تا ایتم لازم داری برا دیدن پایان مخفی که تو هر بایومی فکر کنم رندوم ممکنه بیاد ممکنه نیاد اونارو باید جمع کنی تا پایان مخفی رو ببینی رومی که اون ایتم توش generate میشه معمولا میفهمی با بقیه جاها متفلوت و جدیده یبار ببینیش متوجه میشی
بقیه تروفیاش چیز خاصی نداره فقط تو هر بایوم باید یکبار چلنج روم اون بایوم رو رفته باشی
Glyph و اسکات لاگ همه بایومارو هم بگیری
اگه زیاد طول کشیده باشه تموم کردن بازی برات احتمالا بیشترشو داری

سوال در مورد اکت سوم
من تمام سکانس های خانه رو دیدم حالا یک کلید دارم ظاهرا مال ماشین هست
حالا کجا باید برم ؟
ممنون

• Like
Reactions: Taha75
امروز تو بازی یک اتفاق عجیب برام افتاد که اصلا فکرشم نمیکردم
وسط درگیری سنگین تو بایوم 6 بودم یک دفعه بازی کرش کرد و قفل شد و بازی بسته شد منم از شدت بهت و عصبانیت x-(:Angry:
بازی رو اجرا کردم منتظر بودم چرخه بازی ریست بشه در کمال حیرت دیدم بازی دقیقا از همون نقطه که کرش کرد اجرا شد :Scare::Lovestruck:

امروز تو بازی یک اتفاق عجیب برام افتاد که اصلا فکرشم نمیکردم
وسط درگیری سنگین تو بایوم 6 بودم یک دفعه بازی کرش کرد و قفل شد و بازی بسته شد منم از شدت بهت و عصبانیت x-(:Angry:
بازی رو اجرا کردم منتظر بودم چرخه بازی ریست بشه در کمال حیرت دیدم بازی دقیقا از همون نقطه که کرش کرد اجرا شد :Scare::Lovestruck:
این جور مواقع باید دسته رو پرت کنی تو دیوار. که شانست گرفته و قسمت نشده

• Smile
  • Like
Reactions: NINJѦ and Taha75
این جور مواقع باید دسته رو پرت کنی تو دیوار. که شانست گرفته و قسمت نشده
بازی اتو سیو داره برای وقتایی که کرش میکنه استفاده میکنه معمولا یکی دو روم عقبتر میاد بازی ولی فقط برای مواقعی که کرش میشه استفاده میکنه

من همون اوایله بایوم ۵ میزنن میکشنم. باز یه قلقی ترفندی بیزحمت میگین. تفنگ نتونستم فعلا هالو سیکری که پورتال و ویو داشته باشه پیدا کنم.
قلق خاصی که نداره واقعیتش، بایوم 5 واقعا سخته و به نظرم حتی از 6 هم مشکل‌تره. حتما حتما قبلش بایوم 4 رو تا کامل شخم بزنین و با قدرت بالا برید بایوم 5 که شانسی داشته باشین.

من همون اوایله بایوم ۵ میزنن میکشنم. باز یه قلقی ترفندی بیزحمت میگین. تفنگ نتونستم فعلا هالو سیکری که پورتال و ویو داشته باشه پیدا کنم.
هالو سیکر بنظرم واسه بایوم ۵ چندان مناسب نیست یه سلاح دیگه انتخاب کن مثل الکترو پایلون که دوستان میگفتن اون بنظرم رو بایوم ۵ بهتر جوابه برای بایوم ۶ هالو سیکر بگیر

اولین کار کامل تمام کردن بایوم ۴ئه
به هیچ گیتی نه نگو برو جارو کن همه جارو

بهترین اسلحه واسه ۵ بی شک همون التکروپایلونه و اگه میخوای بجای لذت بردن فقط بایوم رو رد کنی به در و دیوار و انمیا تیر بزن عقب نشینی کن و کلا در فرار باش 😁 الکترو کارخودشو زودتر از چیزی که فکر میکنه انجام میده … من یادمه تا یکم فرار میکردم و میچرخیدم متوجه میشدم که همه در کمال تعجب تار و مار شدن
الویز ران هم از ستینگ روشن کن تا سریع جا به جا شی

نکته اخرم من دقیقا اسماشونو یادم نیست ولی ایتمای بدرد بخوره مثل افزایش هلث و اونی که یکبار ریسپاین میکنه و… بخرشون

بازی رو تازه شروع کردم بشدت سخت ولی گیم پلی اعتیاد آوری داره . هنوز تو همون منطقه اول در حال مردن هستم ! خواستم بپرسم اگه منطقه اول بازی رو تموم کنم بازی سیو میشه دیگه ؟؟ یا نه

• Like
Reactions: Taha75
بازی رو تازه شروع کردم بشدت سخت ولی گیم پلی اعتیاد آوری داره . هنوز تو همون منطقه اول در حال مردن هستم ! خواستم بپرسم اگه منطقه اول بازی رو تموم کنم بازی سیو میشه دیگه ؟؟ یا نه
شما مرحله یا بایوم اول رو تموم کنی بری بایوم دوم، اونجا بمیری باز از اول میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or