PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
الان چند تا پست بالاترو داشتم میخوندم. این الکترو پایلون سلاح خوبیه نه؟ به خاطره تعداد کم خشابش همش بهش بی توجهی میکردم.
اون لانچره هم نمیدونم چطوره اونم فقط سه تا راکت تو هر خشاب داره.
بستگی به بایومی که هستی و trait سلاح ممکنه خوب باشه ممکنه افتضاح
بایوم ۶ فکر نکنم هیچ سلاحی به پای hollow seeker برسه
الکترو پایلون کاربردش اینه که شلیک کنی پشت دیوار یا خارج از روم قایم بشی دمیج نخوری تا سلاح کارشو کنه من به شخصه اصلا ازش خوشم نمیاد ولی خب برای خیلیا مبتونه کاربردی باشه خصوصا اگه زیاد دمیج میخورید با این سلاح اروم پیش برید کمکتون میکنه ولی بازم trait سلاح مهمترین چیزه اون لانچر رو من زیاد استفاده نکردم ولی trait هاش اگه خوب نباشن مفت نمیارزه اگه با trait خول گیر بیاری جزو بهترین سلاح هاس
بازبو تقریبا پلات کردم فقط سه تا glyph تو بایوم دو و سه مونده که رفتم سراغ بازیای دیگه بعدا باز برمیگردم اون سه تارو هم میگیرم پلات بشه همچنان از نظر من بهترین بازی نسله

اتفاقا همین الکترو پایلون یکی از معدود نقاط ضعف تو چشم بازیه(تو نقدم هم تو تاپیک امتیازات نوشته بودم)
اینقدر این اسلحه اورپاور و قوی هست که کافیه تو هر ران فقط این اسلحه رو پیدا کنید - اونوقت دیگه تموم کردن بازی براتون تضمین شدست و تقریبا چالش خاصی ندارین.
یجورایی مثه اون fist تو هیدیس میمونه که هر وقت کسی انتخاب و آپگریدش میکرد دیگه حسش نبود با سلاح دیگه ای بازی رو پیش ببره

کاش رو بالانس این مورد هم بیشتر کار میکردن

.

بنظر من آفت این بازی شوخی گرفتنشه و از دست دادن تمرکز . الان چندین ران دارم برا رسیدن به باس پایانی میرم بعضی اوقات میرم تو فاز فان درجا به فنا میرم :D :|
که بعد حدود 7-8 ران هنوز نتونستم باس رو ببینم

صحبت سلاح لانچر شد . این سلاح برای اهداف پروازی اصلا خوب نیست بیشتر باس کشه از نظر من

الکترو پایلون کاربردش اینه که شلیک کنی پشت دیوار یا خارج از روم قایم بشی دمیج نخوری تا سلاح کارشو کنه من به شخصه اصلا ازش خوشم نمیاد ولی خب برای خیلیا مبتونه کاربردی باشه خصوصا اگه زیاد دمیج میخورید با این سلاح اروم پیش برید کمکتون میکنه ولی بازم trait سلاح مهمترین چیزه اون لانچر رو من زیاد استفاده نکردم ولی trait هاش اگه خوب نباشن مفت نمیارزه اگه با trait خول گیر بیاری جزو بهترین سلاح هاس
بازبو تقریبا پلات کردم فقط سه تا glyph تو بایوم دو و سه مونده که رفتم سراغ بازیای دیگه بعدا باز برمیگردم اون سه تارو هم میگیرم پلات بشه همچنان از نظر من بهترین بازی نسله
احتمالا با دید اول از الکترو پایلون خوشت نیومده اخرین اپگریدش رو امتحان نکردی
چون فکر نکنم نرفش کرده باشن
اپگرید اخر این سلاح کلا بازی رو میبره رو حالت ایزی مود
لازم هم نیست صرفا به دیوار شلیک کنی فاصله بگیری
بقدری دمیج سلاح زیاده که کافیه باهش چند شلیک به باست بکنی بعد یه گوشه فقط نگاه کنی ببینی تو چند ثانیه باست رو کشتی
با قوی ترین سلاح هالو سیکر به سختی بایوم ۵و۶ رو تموم کردم
ولی با این سلاح انگار کد تقلب زدی فقط داری میری برسی مرحله اخر

من تا کشتن باس آخر پیش رفتم ولی متوجه نشدم آپگرید سلاح چطور انجام میشه و آیا بعد از مرگ کاراکتر آپگرید سلاح باقی میمونه یا نه ؟!
:-??

بقدری دمیج سلاح زیاده که کافیه باهش چند شلیک به باست بکنی بعد یه گوشه فقط نگاه کنی ببینی تو چند ثانیه باست رو کشتی
درسته من کامل اپگریدش نکردم کلا با پلی استایل من چندان همخونی نداشت سلاح هایی که بیشتر engage رو بیشتر دوست داشتم ولی درمورد هالو سیکر موافق نیستم برای بایوم ۶ بنظرم بهترین سلاحه مخصوصا اپگرید شدش با wave و پورتال عملا بایوم ۶ جوک بود پورتال که همه دشمنارو اسنایپ میکرد با لول دیزاین بایوم ۶ گاهی وقتا پورتال از به فاصله دور که هنوز دشمن تو pov نبود و دیده نمیشد اسنایپ میکرد
من تا کشتن باس آخر پیش رفتم ولی متوجه نشدم آپگرید سلاح چطور انجام میشه و آیا بعد از مرگ کاراکتر آپگرید سلاح باقی میمونه یا نه ؟!
:-??
سلاح های بازیو موقع برداشتن اگه اطلاعاتشونو نگاه کنی trait یا همون اپگریداشو میبینی بصورت رندوم هستن و به prof level هم بستگی داره اگه trait رو انلاک نکرده باشی طوسی رنگه و کنارش درصد داره بعد از برداشتن سلاح هم اون trait به سمت چپ پایین صفحه بالای نوار hp منتقل میشه ازونجا میتونی ببینی چقدر مونده تا انلاک بشه با کشتن دشمنا اپگرید میشه بعد از انلاک شدن برو رو سلاح بعدی هر سلاحی که دراپ میشه اگه فول اپگرید نباشه هر سری یه trait برای انلاک میذه (یا ممکنه نده بعدا بده) تو نت سرچ کن متوجه شکلش میشی بعد از مردن هم باقی میمونه فقط بستگی داره سلاحی که دراپ میشه اون trait های انلاک شده رو داشته باشه یا نه که شانسیه کدومارو داشته باشه تاور هم برای انلاک کردنشون بهترین و سریع ترین راهه

• Like
Reactions: Taha75 and NINJѦ
سلاح های بازیو موقع برداشتن اگه اطلاعاتشونو نگاه کنی trait یا همون اپگریداشو میبینی بصورت رندوم هستن و به prof level هم بستگی داره اگه trait رو انلاک نکرده باشی طوسی رنگه و کنارش درصد داره بعد از برداشتن سلاح هم اون trait به سمت چپ پایین صفحه بالای نوار hp منتقل میشه ازونجا میتونی ببینی چقدر مونده تا انلاک بشه با کشتن دشمنا اپگرید میشه بعد از انلاک شدن برو رو سلاح بعدی هر سلاحی که دراپ میشه اگه فول اپگرید نباشه هر سری یه trait برای انلاک میذه (یا ممکنه نده بعدا بده) تو نت سرچ کن متوجه شکلش میشی بعد از مردن هم باقی میمونه فقط بستگی داره سلاحی که دراپ میشه اون trait های انلاک شده رو داشته باشه یا نه که شانسیه کدومارو داشته باشه تاور هم برای انلاک کردنشون بهترین و سریع ترین راهه
واقعا هر جور به این بازی نگاه‌کردم جز شانس چیزی ندیدم

سر اخرین glyph که توی بایوم 6 بود قشنگ تر زدم به عید خودم و اعصابم :D
2 روز وقتم رو گرفت تا اون محیط لعنتی که خیلی نادر هم بود جنریت بشه بلاخره برام ظاهر شد
پلت بازی اصلا سخت نیست فقط وقت گیر هست

• Like
Reactions: Taha75 and zilyzal
اتفاقا همین دیروز یکم بازی رو مجددا بازی کردم و شانسا همون اول هم الکترو پایلون گیرم اومد.

خود اسلحه پیشروی میکرد میرفت جلو و من هم گاها بازی میکردم:Dهمونقدر وحشی و اورپاور مونده اسحه

.

• Like
Reactions: Taha75 and blechh
منم الان 24 ساعته کاراکترم رو پشت گیت ورودی باس آخر گذاشتم جرات ندارم برم سراغش
بیشتر دیگه اعصاب رسیدن به محل باس و آماده کردن کاراکتر برای باس فایت رو ندارم تا روبرو شدن با خوده باس :D #:-S

یادمه باس سوم و چهارم برام مثل آب خوردن بودن

سر اخرین glyph که توی بایوم 6 بود قشنگ تر زدم به عید خودم و اعصابم :D
2 روز وقتم رو گرفت تا اون محیط لعنتی که خیلی نادر هم بود جنریت بشه بلاخره برام ظاهر شد
پلت بازی اصلا سخت نیست فقط وقت گیر هست
آقا من درست متوجه نشدم یعنی هر بار بمیری ممکنه وارد محیط جدیدت بکنه؟

منم الان 24 ساعته کاراکترم رو پشت گیت ورودی باس آخر گذاشتم جرات ندارم برم سراغش
بیشتر دیگه اعصاب رسیدن به محل باس و آماده کردن کاراکتر برای باس فایت رو ندارم تا روبرو شدن با خوده باس :D #:-S

یادمه باس سوم و چهارم برام مثل آب خوردن بودن
باس اخر با اختلاف شدید ساده ترین باسه بنظرم
من تو ران هایی که واسه کالکتیبل ها میرفتم باس هارو هم میزدم برای سرگرمی باس اخرو راحت دو سه بار کلا نو دمیج زدم
آقا من درست متوجه نشدم یعنی هر بار بمیری ممکنه وارد محیط جدیدت بکنه؟
هسته اصلی بازی همینه برای همین دوستان گفتن با ترینر شما کلا داری یه بازی دیگه میکنی
اصل بازی رندوم بودن محیطشه و بخش زیادی از داستان بازیو از لاگ ها و خونه متوجه میشید که برای دیدن پایان مخفیشم باید اون sequence هارو ببینید که تو هر ران رندوم پیدا میشن درکل نظر خودتونه ولی کلا روگ لایک و روگ لایت با ترینر هیچ جذابیت و چیزی برای ارائه نداره از نظر من

باس اخر با اختلاف شدید ساده ترین باسه بنظرم
من تو ران هایی که واسه کالکتیبل ها میرفتم باس هارو هم میزدم برای سرگرمی باس اخرو راحت دو سه بار کلا نو دمیج زدم

هسته اصلی بازی همینه برای همین دوستان گفتن با ترینر شما کلا داری یه بازی دیگه میکنی
اصل بازی رندوم بودن محیطشه و بخش زیادی از داستان بازیو از لاگ ها و خونه متوجه میشید که برای دیدن پایان مخفیشم باید اون sequence هارو ببینید که تو هر ران رندوم پیدا میشن درکل نظر خودتونه ولی کلا روگ لایک و روگ لایت با ترینر هیچ جذابیت و چیزی برای ارائه نداره از نظر من
پس کلا اشتباه متوجه شده بودم هسته بازی رو
فکر میکردم هر بار بمیری از اول باید بری نمیدونستم محیطا هم تغییر میکنن
اووف بر اونی که ترینر رو ساخت:دی
ترجیح میدم سیو بازی رو پاک کنم از اول برم ببینم چی به چیه
ممنون بابت توضیحات دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or