PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
این غول مرحله سه چقدر آخرش ناجور بود. کلا رو هوا بودم. باید از رو اون سکو های معلق خودمو بهش برسونم؟

سعی کن همش خودتو بهش نزدیک کنی و واسه مدت طولانی رو یه سکو نمونی چون سریع دمیج میخوری باید جا عوض کنی نزدیک شی… این مابین از همون راه دور هم بیخیالش نشو و تیرتو بزن تو هر موقعیتی که میشد … تاثیر میذاره روش

این غول مرحله سه چقدر آخرش ناجور بود. کلا رو هوا بودم. باید از رو اون سکو های معلق خودمو بهش برسونم؟
من این باس رو همین دیروز کشتم
من خودم این کارها رو کردم
با سلاح لانچر رفتم . تو فاز سوم وقتی اون لیزر زردها آماده میشدن میرفتم لبه عقبی سکو تا لیزر میزد میپریدم پایین سریع مثلث رو میزنم دوباره برمیگشتم روی سکو

آخرین ویرایش:
عجیبه بعد از زدن باس چهارم بازی چند درجه سخت شد ، وحشی‌ترین دشمنها تو هر منطقه باهم میریزن سره آدم طوری که نه میشه درست زدشون نه فرار کرد

• Like
Reactions: Mohsen GT
عجیبه بعد از زدن باس چهارم بازی چند درجه سخت شد ، وحشی‌ترین دشمنها تو هر منطقه باهم میریزن سره آدم طوری که نه میشه درست زدشون نه فرار کرد
بهترین اسلحه واسه بایوم ۵ فقط الکتروپایلونه
توجاهای شلوغ نفری یکی دوتا شلیک بهشون بکن و سعی کن فاصله بگیری و دنیال سیف ترین مکانا باشی، اون خودش دمیج قابل توجه بهشون میده تا به خودت بیای همشون تار و مار شدن😁 تازه به در و دیوار و زمین ایناهم شلیک کنی تیراشون باهم یه حالت چِین ایجاد میکنن دمیجشون فوق العاده بیشتر میشه

توجاهای شلوغ نفری یکی دوتا شلیک بهشون بکن و سعی کن فاصله بگیری و دنیال سیف ترین مکانا باشی، اون خودش دمیج قابل توجه بهشون میده تا به خودت بیای همشون تار و مار شدن😁 تازه به در و دیوار و زمین ایناهم شلیک کنی تیراشون باهم یه حالت چِین ایجاد میکنن دمیجشون فوق العاده بیشتر میشه
که البته سلاح کمیابیه
شخصا تو بیشتر ران‌هام این سلاح رو پیدا نکردم

• Like
Reactions: Taha75
منم اتفاقا اون runیی که بازیو تموم کردم سلاحم الکتروپایلون بود. :D اجازه میده راحت فقط تمرکز کنی رو جاخالی دادن تیر های دشمنا.

امروز بازیو رو pc شروع کردم یکم رفتم جلو پشمی برام نمونده بود بخاطر جزئیات و نورپردازی خفن بازی!سرعت دوویدن کاراکتر خیلی سریع بود از لذت بازی کم کرده بود همه چی خیلی سریع رد میشدی نمیشد زیاد با محیط ارتباط گرفت به لطف ترینر fling سرعت دوویدن رو از 2.0 به 0.8 کاهش دادم در یک کلام بازی شد خدا!به اولین باس که رسیدم زد پرپرم کرد دیدم هیچی سیو نشده دوباره برگشتم پیش سفینه ای که سقوط کرده بود:/اعصابم خورد شد گفتم شاید باگه یا چیزیه که نزاشته سیو کنه رفتم تو نت دیدم نه انگار خود بازی اینجوریه:D
بازم ترینر زدم که نمیرم و برنگردم اول بازی چون اعصابم رو بهم میریخت از اینا بگذریم واقعا عجب بازی ساختن واقعا فکر میکنی تو یه سیاره غریبی لحن و صدای کاراکتر واقعا عالی کار شده محیط ها و گیمپلی هم همینطور

امروز بازیو رو pc شروع کردم یکم رفتم جلو پشمی برام نمونده بود بخاطر جزئیات و نورپردازی خفن بازی!سرعت دوویدن کاراکتر خیلی سریع بود از لذت بازی کم کرده بود همه چی خیلی سریع رد میشدی نمیشد زیاد با محیط ارتباط گرفت به لطف ترینر fling سرعت دوویدن رو از 2.0 به 0.8 کاهش دادم در یک کلام بازی شد خدا!به اولین باس که رسیدم زد پرپرم کرد دیدم هیچی سیو نشده دوباره برگشتم پیش سفینه ای که سقوط کرده بود:/اعصابم خورد شد گفتم شاید باگه یا چیزیه که نزاشته سیو کنه رفتم تو نت دیدم نه انگار خود بازی اینجوریه:D
بازم ترینر زدم که نمیرم و برنگردم اول بازی چون اعصابم رو بهم میریخت از اینا بگذریم واقعا عجب بازی ساختن واقعا فکر میکنی تو یه سیاره غریبی لحن و صدای کاراکتر واقعا عالی کار شده محیط ها و گیمپلی هم همینطور
شما با ترینر کلا داری یه بازی دیگه بازی می کنی :D

الان چند تا پست بالاترو داشتم میخوندم. این الکترو پایلون سلاح خوبیه نه؟ به خاطره تعداد کم خشابش همش بهش بی توجهی میکردم.
اون لانچره هم نمیدونم چطوره اونم فقط سه تا راکت تو هر خشاب داره.

الان چند تا پست بالاترو داشتم میخوندم. این الکترو پایلون سلاح خوبیه نه؟ به خاطره تعداد کم خشابش همش بهش بی توجهی میکردم.
اون لانچره هم نمیدونم چطوره اونم فقط سه تا راکت تو هر خشاب داره.
بهترین سلاح بازی هست بنظرم
مخصوصا بایوم 5 و 6 خیلی بدرد میخوره
هر چی لول بالاترش رو گیر بیاری بهتره
بعدش هم اون هالو سیکر(اسمش رو نمیدونم درست گفتم یا نه) که پورتال بیم هم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or