PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
سلام
برای رسیدن به منطقه باس سوم پورتال میان بُر وجود نداره درسته ؟ !
چون برا باس دوم پورتال داشت
برای باس سوم هم وجود داره ولی اینکه کجای بایوم ۱ اسپاون بشه رندومه گاهی بایوم دو زودتر اسپاون میشه گاهی ۳
مثل بایوم دو پورتال نیست یه قسمت هست که با کمک grappling hook که با زدن باس دوم میگیرید ازش رد میشید ازونجا مستقیم میبرتون بایوم ۳ تو نقشه هم پرتال ۲و۳ مشخصه فکر کنم بالای در تو نقشه یه علامت بود که مشخص میکرد
ولی مستقیم از یک نرو سه باید بایوم یک و دو رو کامل بری فارم کنی همه جاشونو دوباره بگردی فقط باس بایوم رو نزنی که قوی تر بشی اگه بازی برات سخته از یک نرو سه نمیتونی باسو بزنی اینجوری

برای باس سوم هم وجود داره ولی اینکه کجای بایوم ۱ اسپاون بشه رندومه گاهی بایوم دو زودتر اسپاون میشه گاهی ۳
مثل بایوم دو پورتال نیست یه قسمت هست که با کمک grappling hook که با زدن باس دوم میگیرید ازش رد میشید ازونجا مستقیم میبرتون بایوم ۳ تو نقشه هم پرتال ۲و۳ مشخصه فکر کنم بالای در تو نقشه یه علامت بود که مشخص میکرد
ولی مستقیم از یک نرو سه باید بایوم یک و دو رو کامل بری فارم کنی همه جاشونو دوباره بگردی فقط باس بایوم رو نزنی که قوی تر بشی اگه بازی برات سخته از یک نرو سه نمیتونی باسو بزنی اینجوری
کارت درست
قضیه اون پل و مهارت جدید رو میدونستم
همین فقط میخواستم مطمئن بشم پورتال نداشته باشه که گفتی نداره
بازم متشکر برا راهنمایی

نمیدونم بازی احیانا مکانیزمی داره که تشخیص بده بازیکن چند وقتی سراغ بازی نیومده یا شانسم بوده؛ چون بعد از حدودا ده روزی برگشتم سراغ بازی، یه بیلدی ساختم که احتمال مردنم شدید کم شده، به دو سه روش اینتگریتیم ریپیر میشه. باس دوم رو هم خیلی راحت تر از اولی کشتم و الان اواسط بیوم سومم.
چند تا بیوم داره؟ آخرای بازی هستم؟

نمیدونم بازی احیانا مکانیزمی داره که تشخیص بده بازیکن چند وقتی سراغ بازی نیومده یا شانسم بوده؛ چون بعد از حدودا ده روزی برگشتم سراغ بازی، یه بیلدی ساختم که احتمال مردنم شدید کم شده، به دو سه روش اینتگریتیم ریپیر میشه. باس دوم رو هم خیلی راحت تر از اولی کشتم و الان اواسط بیوم سومم.
چند تا بیوم داره؟ آخرای بازی هستم؟
شش تا بیوم داره . تقریبا وسط های بازی هستی . بازی کلا پنج تا باس داره

این تاوری که با گرپل هوک میشه رفت چه فایده و تاثیری رو بازی داره؟
اگه خط داستانی اصلیو کامل نرفتی بنظرم تاور نرو مگر اینکه خیلی گیر کرده باشی چون چیزایی که داره کل داستان اصلیو اسپویل میکنه
فایده و تاثیرش اینه که trait سلاح هارو اونجا خیلی راحت میتونی اپگرید کنی و درکل خیلی سرگرم کنندس

اگه خط داستانی اصلیو کامل نرفتی بنظرم تاور نرو مگر اینکه خیلی گیر کرده باشی چون چیزایی که داره کل داستان اصلیو اسپویل میکنه
فایده و تاثیرش اینه که trait سلاح هارو اونجا خیلی راحت میتونی اپگرید کنی و درکل خیلی سرگرم کنندس
آها آره آزاد کردن تریت ها رو دیگه میزارم اونجا.

• Cool
Reactions: Taha75
تو این دو سه روز نشستم پاش و رسیدم به بایوم اخر بازی 😅
از طرفی غصه تموم شدنش هست از طرفی حس خوشایند غلبه کردن به بازی
بایوم ۵ دو باری تا پیدا کردن کلید سوم با هزار بدبختی رفتم ولی نشد تا اینکه چشمم به اسلحه الکتروپایلون افتاد 😁 با ذکر صلوات و توکل و توسل هرگیتی میرفتم میگفتم دیگه اینجا خیلی سخت میشه ولی یهو میدیدم عه چرا اینقد زود همه مردن😁
بشدت این اسلحه لامصب جوابه مخصوصا واسه بایوم ۵

در مجموع همه تفاسیر اگه نگم بهترین ، قطعا یکی از بهترین تجربه های نسل نهم بود
همچین حس درگیر کنندگیو تو این نسل تجربه نکرده بودم

این غول مرحله سه چقدر آخرش ناجور بود. کلا رو هوا بودم. باید از رو اون سکو های معلق خودمو بهش برسونم؟
فاز سوم سمت پایین (شایدم بالا بود ولی فکر کنم پایین) رو نگاه کن وقتی رو هوا هستی بلافاصله گزینش اومد grappling hook بزن بری روی سکو
از رو همونا هم باید خودتو به باس برسونی چند باری هم تکرار میشه اگه وقتی معلق هستی سریع خودتو برسونی به سکو راحته چیز خاصی نداره همیشه هم از سمت پایین میاد سکو ها
درود
دوستان بازی چطوری چک پوینت میزنه والا منکه نفهمیدم چطوریه:-?:D
درود از چه نظر؟ یه سری چیزای دائمی رو باز کنید همیشه بهشون دسترسی دارید به غیراون با هربار مردن برمیگردید اول بازی و همه چیزو از دست میدید جایی هم سیو نمیکنه که بتونید بعد مردن ازونجا ادامه بدید بجز بایوم ۴ که بین ۴-۶ بمیربد برمیگردید ۴
درکل تفاوتی با روگ لایت - روگ لایک نداره با هربار مردن باید دوباره شروع کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or