PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
دیشب رندوم بازی میکردم با نت همراه اول و DNS الکترو یکی به من کانکت شد و بدون مشکلم تا باس باهام اومد. میخوای تست کن.
البته نتا یجوری خراب شده که یه روز خوبه یه روز بد.یه روز یه DNS و نت اوکیه فرداش یه DNS و نت دیگه.
ممنون اتفاقا دیشب همراه اول شیر کردم نشد دی ان اس رادار دارم رو کنسوب خواستم با الکترو عوض کنم تست کنم حوصله نکردم فکر کردم جواب نمیده شب یبار با الکترو تستش میکنم

• Like
Reactions: Deathbringer
دیشب رندوم بازی میکردم با نت همراه اول و DNS الکترو یکی به من کانکت شد و بدون مشکلم تا باس باهام اومد. میخوای تست کن.
البته نتا یجوری خراب شده که یه روز خوبه یه روز بد.یه روز یه DNS و نت اوکیه فرداش یه DNS و نت دیگه.
متاسفانه با همراه اول و الکترو هم هرکار کردم اصلا وصل نشد فقط یکبار موقع اتصال کلا بازی کرش کرد فکر کنم باید بیخیال کو اپ بشم

اصلا انتظار نداشتم انقدر با بازی حال کنم تنها بازی که با اتمسفر دارک و داستان و گیم پلیش انقدر حال کرده بودم بلاد بود الان جاشو داد به returnal فعلا زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ولی به biome 3 رسیدم و به شدت باهاش حال کردم امیدوارم نسخه دومش هم ساخته بشه رفت تو لیست تتو هام درکنار تتوی بلاد :D
حقیقتا تو دنیای گیم بین بازیای AAA فقط همین دوتا عنوان رو دیدم که انقدر خوب سبک روایت h.p lovecraft و cosmoc horror رو به تصویر بکشن

خب بازیو همین الان تموم کردم یادم نمیاد اخرین بار چه بازی منو انقدر جذب خودش کرده بود که بخاطرش تا ۴ صبح بیدار بمونم. زودتر از چیزی که فکر میکردم تمومش کردم از نظر درجه سختی فوق العاده ناامید کننده بود برای من. تو ردیت خیلیا میگفتن زیادی سخته واسه همین از نظر سخت بودن براش هایپ بودم ولی بجز چند ساعت اول که با سبک و گیم پلی اشنا بشم بقیه بازی هیچ سختی نداشت باس اول و دوم رو بار اول زدم سر باس سوم یکبار مردم اونم بیشتر برای این بود که اول اون biome چندتا خرابکاری کردم دوتا باس بعدی هم پشت هم زدم خصوصا سر باس اخر با ۴ تا اسمال و یه لارج integrity رفتم به امید سخت بودنش ولی کلا فکر کنم دو سه بار تو فاز اخر دمیج خوردم شایدم من زیادی سولزبورن بازی کردم دیگه سِر شدم تو این سبک :D
اتمسفر، داستان، گیم پلی و صداگذاری از همه نظر فوق العاده بود هرچند تو یه سری موارد جا داشت بهتر کار کنن امیدوارم این بازی هم مثل بلاد سرنوشت نسخه دومش نامعلوم نباشه و نسخه دومش هم بسازن :D

بالاخره بعد از مقاومت های فراوان و کشمش های بسیار فرصت یا بهتره بگم سعادت نصیبم شد درست حسابی بشینم پاش…و همینجا باید اعلام کنم به یک معتاد بسیار حاد بدلم کرد
گیمپلی بازی شدیدا روون و اعتیاد اوره هربار میمیری با حس بیشتری دوباره چرخه رو استارت میزنی … لامصب انگار نیکوتین داره تو گیمپلیش 😁 وقتی شلوغی میچسبه تو ارامش میچسبه کلا همیشه جوابه 🙌🏼
اولش برام یکم گنگ بود فضا و روندش با اون همه ایتم و پیچیدگی … ولی لمش دستت بیاد لحظه به لحظه اش لذت بخشه
در این حد که ۶-۷ باری باس اول بازی اسیرمون کرده بود ، هر بار که مردم گفتم دیگه فقط برم باسو بزنم به گیتشم میرسیدم ولی بازم این لالوها هرچی گیت دیگه بود میرفتم توش میگفتم این دیگه اخریشه برگردم ولی میدیدم تهشو در اوردم 😁
هاردکور بودن بازی بشدت بعد حس برنده شدنو قهرمانیو بهت میده … چیزی که بعد از حضرت بلودبورن اونقد حسش نکرده بودم
درکل همه چی سرجاشه
گرافیک قابل قبول
نورپردازی چشم نواز
موسیقی و صدا گذاری عالی
اتمسفر ، تنوع و طراحی دشمنا ، آیتما و …
دوال سنسم که ترکونده 🔥
همه چی ایده اله

بالاخره بعد از مقاومت های فراوان و کشمش های بسیار فرصت یا بهتره بگم سعادت نصیبم شد درست حسابی بشینم پاش…و همینجا باید اعلام کنم به یک معتاد بسیار حاد بدلم کرد
گیمپلی بازی شدیدا روون و اعتیاد اوره هربار میمیری با حس بیشتری دوباره چرخه رو استارت میزنی … لامصب انگار نیکوتین داره تو گیمپلیش 😁 وقتی شلوغی میچسبه تو ارامش میچسبه کلا همیشه جوابه 🙌🏼
اولش برام یکم گنگ بود فضا و روندش با اون همه ایتم و پیچیدگی … ولی لمش دستت بیاد لحظه به لحظه اش لذت بخشه
در این حد که ۶-۷ باری باس اول بازی اسیرمون کرده بود ، هر بار که مردم گفتم دیگه فقط برم باسو بزنم به گیتشم میرسیدم ولی بازم این لالوها هرچی گیت دیگه بود میرفتم توش میگفتم این دیگه اخریشه برگردم ولی میدیدم تهشو در اوردم 😁
هاردکور بودن بازی بشدت بعد حس برنده شدنو قهرمانیو بهت میده … چیزی که بعد از حضرت بلودبورن اونقد حسش نکرده بودم
درکل همه چی سرجاشه
گرافیک قابل قبول
نورپردازی چشم نواز
موسیقی و صدا گذاری عالی
اتمسفر ، تنوع و طراحی دشمنا ، آیتما و …
دوال سنسم که ترکونده 🔥
همه چی ایده اله
۶-۷ بار باس اول؟ @-) اگه هنوز اوایل بازی هستی از تنظیمات aim assistرو بذار رو high بعد هم auto run رو بذار رو always وcross hair هم بذار رو حالت بزرگتر (برای اورلود خیلی کمک میکنه)
من تنظیمات خود دسته هم از حالت adaptive گذاشتم رو کلاسیک برای من راحتتر بود هم اشتباهی alt fire نمیزدم هم سر aim کردن راحتتر بود
دیگه یادم نیس چیارو عوض کردم ولی همون اول رفتم تنظیمات بازی ببینم چیا با گیم پلی خودم راحتتره تغییر دادم

خب بازیو همین الان تموم کردم یادم نمیاد اخرین بار چه بازی منو انقدر جذب خودش کرده بود که بخاطرش تا ۴ صبح بیدار بمونم. زودتر از چیزی که فکر میکردم تمومش کردم از نظر درجه سختی فوق العاده ناامید کننده بود برای من. تو ردیت خیلیا میگفتن زیادی سخته واسه همین از نظر سخت بودن براش هایپ بودم ولی بجز چند ساعت اول که با سبک و گیم پلی اشنا بشم بقیه بازی هیچ سختی نداشت باس اول و دوم رو بار اول زدم سر باس سوم یکبار مردم اونم بیشتر برای این بود که اول اون biome چندتا خرابکاری کردم دوتا باس بعدی هم پشت هم زدم خصوصا سر باس اخر با ۴ تا اسمال و یه لارج integrity رفتم به امید سخت بودنش ولی کلا فکر کنم دو سه بار تو فاز اخر دمیج خوردم شایدم من زیادی سولزبورن بازی کردم دیگه سِر شدم تو این سبک :D
اتمسفر، داستان، گیم پلی و صداگذاری از همه نظر فوق العاده بود هرچند تو یه سری موارد جا داشت بهتر کار کنن امیدوارم این بازی هم مثل بلاد سرنوشت نسخه دومش نامعلوم نباشه و نسخه دومش هم بسازن :D
پایان نهایی رو دیدی؟ چند بار باید بری تا ته قضیه رو بدونی:D
تاور رو هم حتما بازی کن .....خیلی خوبه

.

آخرین ویرایش:
۶-۷ بار باس اول؟ @-) اگه هنوز اوایل بازی هستی از تنظیمات aim assistرو بذار رو high بعد هم auto run رو بذار رو always وcross hair هم بذار رو حالت بزرگتر (برای اورلود خیلی کمک میکنه)
من تنظیمات خود دسته هم از حالت adaptive گذاشتم رو کلاسیک برای من راحتتر بود هم اشتباهی alt fire نمیزدم هم سر aim کردن راحتتر بود
دیگه یادم نیس چیارو عوض کردم ولی همون اول رفتم تنظیمات بازی ببینم چیا با گیم پلی خودم راحتتره تغییر دادم
اینارم اضافه کنم بعدا اگه کسی تو بازی گیر کرد شاید به کارش بیاد البته چون سریع بازیو تموم کردم هنوز اسما کامل خاطرم نمونده و خیلی چیزارو تست نکردم
اگه تو biome ۲-۳ یا ۵-۶ مردید هیچوقت موقع شروع دوباره از پرتال استفاده نکنید تمام بایوم های قبل اون باس رو کامل دونه دونه برید و تک تک روم هارو کلیر کنید فقط باس اون بایوم رو نزنید و بعد خالی کردن بایوم برید سراغ بایوم بعدی مهمترین چیز اینه که دمیج نخورید چون اگه فول اچ پی باشید اون ایتم هایی که برای integrity repair هستن تبدیل به resin میشن هیچوقت چلنج روم هارو نرید بجز چندتایی که اجباری هستن. ایتم ها و container هایی که malfunction دارن رو ترجیحا باز نکنید مگر اینکه ارزش ریسکشو داشته باشه (یا ایتم fix all malfunctions رو داشته باشید که بعد دوتا جفتشونو دی اکتیو کنید) مثل بایوم ۴ به بعد که resin ها اکثرا malfunction دارن ارزش ریسک دارن. هیچوقت وقتی دوتا malfunction فعال دارید ایتم دیگه ای برندارید چون بعد دوتا ممکنه resin یا ارتیفکت از بین ببره
درمورد پاراسایت ها هیچوقت اونایی که تایم دش یا آلت فایر رو افزتیش میدن یا enemies counter on hit و enemies leave behind a pool دارن رو برندارید
حتما obolite های دراپ شده از دشمنارو بردارید و به اندازه کافی هم برای گرفتن max integrity +25% که تو هر بایوم هست جمع کنید که مهمترین چیزه بعد از اون اگه اضافه داشتید میتونید ارتیفکت هارو بخرید که مهمترینش هم astronaut figurine هست
۶ تا ether نگهدارید برای استفاده از دیوایسی که بعد مردن شمارو دوباره تو همون بایوم برمیگردونه
سلاح ها هم حتما trait هاشون رو اپگرید کنید و باز کنید اگه تا باس خیلی مونده حتما سلاحی که trait ش رو باز نکردید بردارید تا تو مسیر باز کنید بعدش میتونید برگردید و سلاح خودتونو بردارید یه سری سلاح ها هم trait های به شدت op دارن که من کامل باهاشون اشنا نشدم ولی رو شاتگان slug shot هست که عملا تبدیلش میکنه به اسنایپ رو hollowseeker هم waves و portal ها به شدت op هستن رو بقیه سلاح ها هم یه سریا خوبن ولی خاطرم نیست. سلاحی که trait خوب داره از proffeciency level بالاتر مهمتره
پایان نهایی رو دیدی؟ چند بار ابدی بری تا ته قضیه رو بدونی:D
تاور رو هم حتما بازی کن .....خیلی خوبه

.
فکر کنم یه پایان مخفی هم شنیده بودم داره من فقط باس اخر رو زدم و کات سین بعد باس رو دیدم امروز دیگه وقت نکردم بازی کنم ولی احتمالا اگه خسته کننده نشه پلاتش میکنم بقیه چیزاشم میبینم هنوز کارم با بازی تموم نشده :D چون با این سبک روایت خیلی حال میکنم
تاور هم فقط یکیار تست کردم تا فاز ۴-۵ رفتم
الان که تمام باس های خط اصلیو زدم دوباره میرم سراغ تاور هنوز تو خط اصلی هم خیلی چیزارو ندیدم که باید برم تازه قابلیت های دوتا بایوم اخر برام باز شد که باید باهاشون بایوم های قبلیو برم چیزای جدیدو ببینم :D

آخرین ویرایش:
دوستمون برای آپگرید Triatها گفتن...
اینو اضافه کنم که راحت ترین و سریع ترین راه برای آپگرید اینا، بخش Tower که به صورت Survival هست، هستش:دی
سریع آپ میشن سلاح ها:-"

• Like
Reactions: zilyzal
من تازه شروع کردم
امکان سوییچ سلاح به دست چپ و راست رو نداره ؟
واقعا متعجب شدم بازی سوم شخص با شدت درگیری بالا این امکان رو نداشته باشه !

من تازه شروع کردم
امکان سوییچ سلاح به دست چپ و راست رو نداره ؟
واقعا متعجب شدم بازی سوم شخص با شدت درگیری بالا این امکان رو نداشته باشه !
فکر نکنم همچین چیزی داشته باشه
ولی تنظیمات شخصی سازی خوبی داره تنظیمات بازبو به چک بکن
سویچ بین راست و چپ چندان با گیم پلی این بازی سازگار نیست بنظرم چون درهرصورت باید رو کل محیط تسلط داشته باشی مثل بازیایی مثل گیرز نیست که سویچ چپ و راست به کار بیاد

• Like
Reactions: NINJѦ
سلام دوستان‌. من یکی دو روزه دارم میرم (به لطف کرکش رو پی سی:D) تا حالا دو مرتبه به باس اول رسیدم مردم‌؛ طبیعیه یا نکته خاصی داره که قلق اصلیش باشه؟
اون آسترونات فیگورین چیه کارش؟ یه جون اضافه بهت میده؟

سلام دوستان‌. من یکی دو روزه دارم میرم (به لطف کرکش رو پی سی:D) تا حالا دو مرتبه به باس اول رسیدم مردم‌؛ طبیعیه یا نکته خاصی داره که قلق اصلیش باشه؟
من فکر کنم بار دوم یا سوم زدمش. اره مردن توی بازی طبیعیه. اون استرونات رو که بگیری وقتی یه بار بمیری دوباره زندت میکنه. برای باس حتما بگیرمش آیتم خیلی خوبیه.

• Like
Reactions: Mohsen GT
چندتا پست بالاتر رو بخون شاید به کارت بباد تنظیمات بازیو تغییر بده خیلی رو گیم پلی تاثیر داره
نکته خاصی نداره مثل همه بازیای سخت سعی کن اول حرکات باس رو یاد بگیری کلا باس های این بازی زیاد تنوع اتک ندارن راحت میشه تشخیص داد. یه سلاح که باهاش راحتی بگیری موقع dodge کردن هم اولا quick dash نکن بازی long dash داره اگه همون دکمه رو یکم بیشتر نگهداری دوما به چپ و راست دش نکن مستقیم به جلو دش کن

امروز بعد 4 ساعت بازی سره باس دوم کشته شدم (بدلیل عدم شناخت نوع حملات) ، یعنی 4 ساعت هیچ :|
از شدت عصبانیت فوری رفتم راهنمای کشتنش رو از P.O.W.E.R PYX دیدم طرف طوری حملات باس رو می‌شناخت که انگار خودش نشسته طراحیش کرده ، قبل از اینکه باس حمله جدید شروع کنه میدونست چطور و کجا باید فرار کنه:| قضیه چیه ؟

دیگه نمیکِشم واقعا

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or