PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
از کجا سیو میشه پس ؟
کلا سبک بازی اینطوریه که باید بشینی از اول تا اخرش بری بدون مردن. حالا گاهی اوقات با فرض اینکه نمیری، میخوای خاموش کنی ادامه شو یه روز دیگه بری میتونی suspend cycle بزنی. که دوباره اومدی از همونجا ادامه بدی.

دوتا سه مرحله است سه مرحله رو تموم کنی‌ سیو میشه میری برای سه مرحله بعد
والا من که نفهمیدم آخر چی شد ! از اول تاپیک یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه ! یکی میگه اگه بزاری روی رست مود فقط میشه ! یکی دیگه میگه باید Suspend cycle بزنی ! اون یکی میگه Suspend Cycle به معنای سیو نیست !

والا من که نفهمیدم آخر چی شد ! از اول تاپیک یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه ! یکی میگه اگه بزاری روی رست مود فقط میشه ! یکی دیگه میگه باید Suspend cycle بزنی ! اون یکی میگه Suspend Cycle به معنای سیو نیست !
نه این که بعد سه مرحله سیو میشه هست و سه مرحله بعدی میاد این درسته بعدش از بازی بیا بیرون نیا بیرون سه مرحله بعدیو همیشه شروع میکنی ولی بخوای تو این سه مرحله وسطش از بازی بیای بیرون باید Suspend sycly بزنی تا از اونجایی که اومدی بیرون بیاد مثلا وسط مرحله دو میخوای بیای بیرون Suspend استفاده کنی دوباره برگشتنی بازی از همونجا میاد اگه نزنی از مرحله اول میادبازی هر دور بازی فقط یه بار میتونی اینsuspend استفاده کنی

نه این که بعد سه مرحله سیو میشه هست و سه مرحله بعدی میاد این درسته بعدش از بازی بیا بیرون نیا بیرون سه مرحله بعدیو همیشه شروع میکنی ولی بخوای تو این سه مرحله وسطش از بازی بیای بیرون باید Suspend sycly بزنی تا از اونجایی که اومدی بیرون بیاد مثلا وسط مرحله دو میخوای بیای بیرون Suspend استفاده کنی دوباره برگشتنی بازی از همونجا میاد اگه نزنی از مرحله اول میادبازی هر دور بازی فقط یه بار میتونی اینsuspend استفاده کنی
من تا حالا 10 11 بار SUSPEND کردم محدودیتی نداره

• Like
Reactions: Taha75
من تازه امروز بازی رو تموم کردم، به نظرم بهترین بازی بود که روی PS5 بازی کردم (البته شاید Demon Souls بهتر باشه ولی هنوز بازیش نکردم )

اولین بار بود که یک بازی توی سبک "روگ لایک" بازی کردم و خیلیی علاقه مند شدم. چیزی که توی بازی های جدید دیگه معنی نداره همین ترس از مردن و برگشت به اول بازی هست، چون وقتی بمیری میای 2 ثانیه قبل و با خیال رحت بازی رو ادامه میدی :|

به نظرم داستان بازی خیلی خیلی خوب بود، با اینکه به نظر نمیرسید که رُکن اصلی بازی داستانش باشه.

هرکی بازی رو بازی نکرده حتما امتحان کنه این بازیو :x

یک ویدئو جذاب هم دیدم از موشکافی داستان بازی، که پیشنهاد میکنم دوستانی که بازیو تموم کردن ببینین \m/

دیشب رسیدم قسمت زیر آب بازی. مثل اسم بازی هر چند وقت یک بار دوباره که بر میگردم سراغ بازی غافل گیر میشم.
الان دیگه رسیدم پشت والت بیوم پنج. اسلحم هم راستی الکترو پایلون هست.
نکته خاصی داره دوستان بگن برای راحت تر رد کردن باس این بیوم؟

• Like
دیشب رسیدم قسمت زیر آب بازی. مثل اسم بازی هر چند وقت یک بار دوباره که بر میگردم سراغ بازی غافل گیر میشم.
الان دیگه رسیدم پشت والت بیوم پنج. اسلحم هم راستی الکترو پایلون هست.
نکته خاصی داره دوستان بگن برای راحت تر رد کردن باس این بیوم؟

به نظرم آسونترین باس بازی همین باس آخره، یکی دوبار بری دیگه قلق بازی دست میاد

توی wave سوم هم برات یدونه هیل میندازه

به نظرم آسونترین باس بازی همین باس آخره، یکی دوبار بری دیگه قلق بازی دست میاد

توی wave سوم هم برات یدونه هیل میندازه
آره باس سختی نبود، مخصوصا به لطف الکترو پایلون.
دیشب بازی رو تموم کردم. تو چند سال گذشته این بازی برام جزو معدود بازیایی بود که میتونم بگم واقعا ازش لذت بردم. خیلی قشنگ بود و خیلی هم سنگین تموم شد بازی.

آره باس سختی نبود، مخصوصا به لطف الکترو پایلون.
دیشب بازی رو تموم کردم. تو چند سال گذشته این بازی برام جزو معدود بازیایی بود که میتونم بگم واقعا ازش لذت بردم. خیلی قشنگ بود و خیلی هم سنگین تموم شد بازی.

آره واسه منم همینطوری بود

فقط یک بار دیگه بازی رو تموم کنین که پایان سوم رو هم ببینی :)

آخرین ویرایش:
چند وقتی بود میخواستم بیام اینجا اینو بذارم فرصت نمیکردم
اگه بازیو کامل تموم کردین و حوصلشو دارین این ۱۹ اپیزود فکر کنم کامل ترین چیزیه که تمام بازیو موشکافی میکنه
Reddit - Dive into anything

بازیو پلات کردم و همچنان دوست ندارم ازش دل بکنم خصوصا بخش تاور که تا وقتی تمام سلاح هارو فول نکردید همچنان حس پیشرفت و تازگی داره

برای اپگرید trait ها قبلا گفته بودم تاور بهتره الان حرفمو پس میگیرم اگه بازیو تموم نکردید و گیر کردید تاور گزینه مناسبیه واسه اپگرید trait ها خصوصا لول ۱ ولی اگه تموم کردید بایوم ۶ گزینه خیلی بهتریه مخصوصا برای لول ۳ که ۱۰۰ تا کیل باید بگیرید تو بایوم ۶ سلاح خیلی زیاد دراپ میشه و کافیه به یکی از انمی هایی که اختاپوس های 1hp اسپاون میکنن برخورد کنید امروز تو یه ران سه تا trait لول سه رو آپ کردم
برای تنوع تاور هم میرم واسه آپ کردنشون رکورد ۱۶ میل زدم البته هدفم ثبت رکورد نبود با melee بیشتر و سلاح مناسب خیلی بیشتر میشه امتیاژ گرفت منتظرم همه سلاح هارو فول trait لول ۳ کنم بعد برم سراغ رکورد زدن
درکل اگه مثل من درگیر فول کردن trait ها هستید برید بایوم ۶
367D889D-BDF4-409B-9359-D97B69D2D54D.jpeg

چند تا سوال داشتم.
حالت co op چند نفره هست ؟ و میشه بخش داستانی رو هم co op رفت؟
چه dns میزنین؟ من cloud flare و رادار زدم کسی رو پیدا نمیکنه اما بدون dns پیدا میکنه کانکت نمیکنه.
و در آخر اگر کسی بازی میکنه بگه با هم بریم

آخرین ویرایش:
آره واسه منم همینطوری بود

فقط یک بار دیگه بازی رو تموم کنین که پایان سوم رو هم ببینی :)
برای دیدن پایان های دیگه چه کار باید بکنم. چونکه وقتی میخوام دوباره بیام توی بازی از آخرین بیومی که قبل از تموم کردن بازی بودم میاره منو.

• Like
چند تا سوال داشتم.
حالت co op چند نفره هست ؟ و میشه بخش داستانی رو هم co op رفت؟
چه dns میزنین؟ من cloud flare و رادار زدم کسی رو پیدا نمیکنه اما بدون dns پیدا میکنه کانکت نمیکنه.
و در آخر اگر کسی بازی میکنه بگه با هم بریم
کو اپ دو تا سه نفره میشه رفت فکر کنم ولی کار نمیکنه اگه با دی ان اس و بدون دی ان اس
برای من که کار نمیکنه
برای دیدن پایان های دیگه چه کار باید بکنم. چونکه وقتی میخوام دوباره بیام توی بازی از آخرین بیومی که قبل از تموم کردن بازی بودم میاره منو.
باید ۶ تا فرگمنت که هرکدوم تو یه بایوم هست پیدا کنید دوباره بازیو تموم کنید برا دیدن پایان اخر
واسه رفتن به بایوم ۱-۳ هم یه دستگاه داخل سفینه هست داخلشو نگاه کنید برمیگردید بایوم ۱-۳

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or