PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
یه تاور آو سیسیفوس رو با آپدیت به صورت رایگان اضافه کردن.
اگه دنبال بهانه‌ای که برگردی، معطل نکن :D
من بازی رو همون سال ک اومد خریدم ولی فقط نیم ساعت بازی کردم و حس ادامه دادنش نبود :دی

الان دارم گوست رانر بازی میکنم ولی چند وقت رفتم تو فکرش ک ریترنال رو شروع کنم، الان ریترنال و هورایزن بازی های دراپ شده من هستن ک باید زور بزنم تا شروعشون کنم :دی

• Sad
  • Like
Reactions: Taha75 and NaViiDii
من بازی رو همون سال ک اومد خریدم ولی فقط نیم ساعت بازی کردم و حس ادامه دادنش نبود :دی

الان دارم گوست رانر بازی میکنم ولی چند وقت رفتم تو فکرش ک ریترنال رو شروع کنم، الان ریترنال و هورایزن بازی های دراپ شده من هستن ک باید زور بزنم تا شروعشون کنم :دی
واقعا یکی از بهترین بازی های نسل رو از دست دادی، حتما بازیش کن که معتادش میشی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

برای اولین بازی ps5 ریترنال رو رفتم و میخواستم بگم

بایوم 4 به طرز عجیبی فوق العاده اس

موسیقی به بهترین شکل ممکن تو این قسمت استفاده شده و پلیر رو با خودش درگیر میکنه. از همون اول قطعه پیانویی که سلین قبل از مرگش مینواخت رو میشنویم و جلوتر که دنبال سورس موسیقی ای که میشنویم میگردیم. موسیقی که سلین هم میشنوه.
وقتی وارد Spire میشیم صدای موسیقی واضح تر میشه, هر چی بالاتر میریم صدا و قدرت موسیقی بیشتر و بیشتر میشه و حتی کمی گوش خراش. بالای برج میرسیم به باس. خود باس داره اون ملودی رو میزنه! یکی از بهترین تجربه های اخیر گیمینگ بود. از بهترین بیلدآپ هایی که تو عمرم دیدم. الان رفتم تو لوپ قفلی زدم رو این

موسیقی به بهترین شکل ممکن تو این قسمت استفاده شده و پلیر رو با خودش درگیر میکنه. از همون اول قطعه پیانویی که سلین قبل از مرگش مینواخت رو میشنویم و جلوتر که دنبال سورس موسیقی ای که میشنویم میگردیم. موسیقی که سلین هم میشنوه.
وقتی وارد Spire میشیم صدای موسیقی واضح تر میشه, هر چی بالاتر میریم صدا و قدرت موسیقی بیشتر و بیشتر میشه و حتی کمی گوش خراش. بالای برج میرسیم به باس. خود باس داره اون ملودی رو میزنه! یکی از بهترین تجربه های اخیر گیمینگ بود. از بهترین بیلدآپ هایی که تو عمرم دیدم. الان رفتم تو لوپ قفلی زدم رو این

یعنی امکان نداره کسی به بایوم ۴ برسه و همچین پستی نده :D
واقعا عجیبه این بایوم. بی‌نظیره.

ماشالاه ماشالاه ،تعریف کنید از بایوم چهار که هرچی تعریف کنید بازم کمه :D

یعنی امکان نداره کسی به بایوم ۴ برسه و همچین پستی نده :D
واقعا عجیبه این بایوم. بی‌نظیره.
یوتیوبم دیدم یکی دقیقا از همین تجربه ویدیو ساخته و صحبت های کارگردان بازی که چجوری به این ایده رسیدن رو نشون میده, خیلی خوبه

باس سوم رو زدم. جز بهترین باسای تاریخ زندگیمه. کل باسایی که تا الان زدم به شدت خوفناک بودن و کیف کردم. چقد خوبه این ریترنال انقد خوبه که دلم نمیاد تند تند برم و همینجوری دارم کشش میدم و میرم جلو البته بایوم هارو هم کامل میگردم. دست مریزاد بهشون بابت ساخت این شاهکار. باسای ریترنال در حد باسای الدن رینگ واسم جذابن.

یعنی امکان نداشت من بعد از اون باس سوم تصورشم داشته باشم که بایوم 4 انقد خفن باشه

از همون اول پیانو و سلین و اتفاقات داخل خونه تا وقتی که میریم دنبال سورس موزیک.
اواخر بایوم بودم که داشتم میرسیدم به باس و دیدم هرچی نزدیک تر میشم صدای موزیک بیشتر و تندتر و گوش نواز تر میشه تا اینکه قبل از وارد شدن به رسم عادتم قبل از فایت با باس ها و ورود به ارناشون صبر میکنم چند دقیقه و یهو دیدم خود باس داره موزیک رو میزنه !!! چند دقیقه گوش کردم و واقعا پشمی واسم نمونده بود. چقدر خوبه لعنتی من هرچی جلوتر میرم هی به خودم میگم چجوری این بازی گوتی نشده.
اها اینم تا یادم نرفته بگم وسط فایت وقتی سلین رو به باس گفت ایا این ملودی رو از من یاد گرفتی یا من از تو یاد گرفتم ؟؟!! خدای من شاهکاره این بازی.

آخرین ویرایش:
یعنی امکان نداشت من بعد از اون باس سوم تصورشم داشته باشم که بایوم 4 انقد خفن باشه
از همون اول پیانو و سلین و اتفاقات داخل خونه تا وقتی که میریم دنبال سورس موزیک.
اواخر بایوم بودم که داشتم میرسیدم به باس و دیدم هرچی نزدیک تر میشم صدای موزیک بیشتر و تندتر و گوش نواز تر میشه تا اینکه قبل از وارد شدن به رسم عادتم قبل از فایت با باس ها و ورود به ارناشون صبر میکنم چند دقیقه و یهو دیدم خود باس داره ! موزیک رو چند دقیقه گوش کردم و واقعا پشمی واسم نمونده بود. چقدر خوبه لعنتی من هرچی جلوتر میرم هی به خودم میگم چجوری این بازی گوتی نشده.
اها اینم تا یادم نرفته بگم وسط فایت وقتی سلین رو به باس گفت ایا این ملودی رو از من یاد گرفتی یا من از تو یاد گرفتم ؟؟!! خدای من شاهکاره این بازی.
باس بایوم چهار رو ترجیح میدی یا سوم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or